Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین معارفه دکتر سید سروش قاضی نوری نائینی، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و تکریم وحید احمدی، رئیس پیشین مرکز با حضور غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، دکتر اکرم قدیمی، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر رضا نقی زاده و جمعی از مدیران، معاونین و اعضای هیئت علمی این مرکز چهارشنبه ۱ مرداد در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ابتدای این جلسه احمدی ضمن تشکر از کارکنان مرکز به دستاورد‌های مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در دوره ریاست خود پرداخت.

او همچنین پروژه‌های انجام شده و در دست اقدام مرکز را معرفی کرد و اظهار امیدواری کرد: فعالیت‌های مرکز با حضور دکتر قاضی نوری به نحو احسنت ادامه داشته باشد و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در جایگاه اصلی خود نقش آفرینی کند.

در ادامه سید سروش قاضی نوری، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز ضمن تشکر از دکتر احمدی گفت: مشابه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در بسیاری از کشور‌ها وجود دارد و یکی از ارکان توسعه کشور‌های توسعه یافته به شمار می‌آید و  امیدوارم بتوانیم مسیر درست را ادامه دهیم و علم و فناوری را در خدمت توسعه کشور قرار دهیم و برای آیندگان تاثیرگذار باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ادامه داد: همزمان دو انتظار موازی از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور وجود دارد. این مرکز هم باید بتواند مسائل امروز نظام علم و فناوری کشور جواب دهد و هم برای آینده برنامه ریزی کند و ما هر کدام از این دو مورد را از دست دهیم نمی‌توانیم مسئولیت خود را به خوبی انجام دهیم. برای محقق شدن این امر چند محور باید در اولویت باشد که مهمترین آن هوشمندی سیاستی است و باید بتوانیم هوشمندی لازم برای سیاستگذاران فراهم کنیم و این امر جز با استفاده به موقع سیاست‌ها توسط سیاستگذاران محقق نخواهد شد و برنامه‌های سیاستی باید درمتن جامعه انجام شود.

قاضی نوری همچنین افزود: ارزیابی سیاست‌ها محور دیگری است که باید مورد نوجه قرار بگیرد و باید از تجربه‌ها یادگیری داشته باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در ادامه بیان کرد: در حوزه نیروی انسانی نیز باید محور نیروی انسانی باید هدف این باشد که محل رفت و آمد متخصصان این حوزه باشیم و همه متخصصان حوزه سیاستگذاری علم و فناوری، مرکز تحقیقات را خانه خودشان بدانند.

امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز ضمن تشکر از زحمات دکتر احمدی، از پیشینه حضور خود در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت و در خصوص فعالیت‌ها و ماموریت‌های مرکز گفت: نمونه‌های خوب جهانی همچون مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور وجود دارد و ما می‌توانیم با ارزیابی خود و مقایسه با مراکز مشابه بین المللی جایگاه اصلی این مرکز را پیدا کنیم و وظیفه ملی خود را اجرا کنیم. وی از حسن انتخاب دکتر غلامی تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد روز‌های خوبی پیش رو خواهد بود.

رضا نقی زاده نیز بر اهمیت تعامل بین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد در آینده بتوانیم کار‌های موثر و به نفع کشور انجام دهیم.

 رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه از زحمات دکتر احمدی تشکر کرد و ضمن قدردانی از زحمات وی گفت: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور همانند یک دانشگاه و یا پژوهشگاه نیست و نهادی فکری کنار وزارت علوم است و باید در فعالیت‌ها و برنامه‌ها و انجام ماموریت‌های وزارت علوم اثربخش باشد و هم افزایی ایجاد کند. وی تاکید کرد مرکز تحقیقات باید آمادگی داشته باشد و مسائل و مشکلات را پیدا و برای آنان راه حل پیشنهاد کند.

او در ادامه افزود: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت پژوهشی وزارت علوم باید با هم تعامل داشته باشند. اعضاء هیئت علمی مرکز باید چابک و تاثیرگذار باشند و اثرگذاری آنان محسوس باشد و باید توجه کنیم که این مرکز مطالعات و تحقیقاتی است برای پاسخگویی به نیاز‌های وزارت علوم است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: باید از گذشته درس بگیریم و تنها به نوشتن آیین نامه‌ها اکتفا نکنیم بلکه بتوانیم اثربخش باشیم و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز باید اثربخشی اقداماتش را در عمل ببیند. رحیمی به اهمیت برگزاری دوره‌های پسادکتری در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور اشاره کرد و گفت محققان توانمند باید در این مرکز پرورش پیدا کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انسانی دانشگاه و کنکور رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور پژوهش و فناوری وزارت علوم معاون پژوهش و فناوری علم و فناوری قاضی نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۶۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، گفت: بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فرزانه شکوری شامگاه سه‌شنبه در همایش بانوان تاثیرگذار در اقتصاد که در محل سالن اجتماعات مرکز علمی و کاربردی شهرداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بررسی کارشناسان نظام مسائل کشور نشان داده که بیشتر موضوعات و مسایل بانوان در سطح‌ استان‌ها متفاوت از بانوان پایتخت بوده و باید به صورت مجزا برای جذب ایده‌های بومی برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و مسائل بانوان در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد، ادامه داد: مجمع نظام مشورتی آمده تا به حل مسائل و مشکلات بانوان کمک کند و اگر کسی احساس می‌کند که می‌تواند راهکاری ارائه دهد، ما در کمیسیون‌های تخصصی از آن‌ها استقبال خواهیم کرد.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور بر محور آموزش در حوزه بانوان تاکید کرد و یادآور شد: در این مدت که روی موضوعات و مسائل بانوان کار شد، متوجه شدیم که بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه و حتی رفع مشکلات آن‌ها کمک کند.

شکوری ادامه داد: در حوزه زنان سرپرست خانوار خیلی کارهای میدانی و تحقیقی صورت گرفت و مشکلات این افراد در طول پنج سال شناسایی شد، تا جایی که متوجه شدیم مشکلات ریشه‌ای این افراد هرگز از سوی کمیته امداد و بهزیستی حل نخواهد شد و باید به دنبال حل مشکلات بنیادی در این حوزه بود.

وی در ادامه به لایحه حفظ کرامت نیز اشاره کرد و گفت: لایحه حفظ کرامت که 10 سال به طول انجامید تا به صحن علنی مجلس برسد، با کمک مجمع مشورتی نظام مسائل کشور کلیات آن به تصویب رسید و جزییات آن در مجلس آتی بررسی می‌شود.

معاون امور بانوان مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، تاکید کرد: این لایحه دارای معایب و مزایایی است که باید در مرحله اجرا مورد بررسی قرار بگیرد، ما اعتقاد داریم که این لایحه حداقل حقوق جامعه زنان را حمایت و تقویت می‌کند و لازم است که مواردی دیگری نیز در آن لحاظ شود.

شکوری خاطرنشان کرد: اعضای مجمع مشورتی زنان همگی جوان و نخبه هستند و شرایطی را فراهم کرده تا جوانان صاحب‌نظر کشور در کنار فضای انتقاد به ارائه راهکار بپردازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • موشک‌های نقطه‌زن؛ نشان دهنده قدرت علمی ایران
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید