Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی فاطمی به تشریح یافته‌های شرکت‌های داروساز داخلی در زمینه درمان کرونا پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سید علی فاطمی، نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه  این روزهای برخی داروها برای درمان کرونا  پیشنهاد می‌شود، گفت: تاکنون هیچ دارویی برای درمان کرونا ساخته نشده و تمامی داروها برای درمان دیگر بیماری‌ها در درمان روند کرونا به کار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هرچند هم اکنون با آزمایش‌های انجام شده دانشمندان پی بردند که برخی داروها در روند درمان کرونای جدید تاثیرگذار هستند.

فاطمی تاکید کرد: برخی داروها در روند درمان کرونا ضد ویروس و کاهش دهنده علائم بیماری هستند. برای مثال داروهای فاویپیراویر و رمدسیویر  ضد ویروس هستند. فاویپیراویر برای درمان آنفلونزا طراحی شده است. رمدسیویر هم برای کرونا ویروس‌ها ساخته شده و بر روی کووید 19 هم تاثیرگذار است. 

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه در ابتدای شیوع کرونا از داروی ریتوناویر برای درمان استفاده می‌شد، گفت: بعد از شیوع کووید 19 متخصصان دانستند که این دارو اثربخشی خاصی ندارد. درضمن داروی تامیفلو هم برای آنفلونزا استفاده می‌شد، اما بعد از گذشت مدتی  متخصصان متوجه شدند که این دارو اثربخشی چندانی ندارند.

فاطمی با بیان اینکه هم اکنون فقط دو داروی ضد ویروس فاویپیراویر و رمدسیویر برای درمان کرونا وجود دارد که زمینه تولید داخلی آن هم فراهم شده است، افزود: داروهای ضد باکتری همچون آزیتروماسین را برخی از متخصصان موثر و برخی دیگر غیرموثر می‌دانند. همچنین در ابتدای شیوع کرونا متخصصان داروی مالاریا هیدروکسی کلروکین را برای درمان کرونا استفاده کردند، اما هم اکنون اندیشمندان به این نتیجه رسیدند که چنین دارو برای درمان کووید 19 اثربخشی چندانی ندارد.

 به گفته او درباره تاثیرگذاری داروی فشار خون در درمان کووید 19 هم اختلاف نظرهای متعدد وجود دارد. در جهان دارویی که برای این بیماری تاییدیه گرفته باشد، وجود ندارد.  اقدامات بالینی و تجربی باعث شده تا داروها به شکل موقتی تحت استفاده قرار بگیرند.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران در پاسخ به سوال که برخی از شرکت‌های داروساز از جو کنونی استفاده کرده و از تولید دارو و شربت‌های متعدد در زمینه درمان کرونا خبر می‌دهند، در حالی که وزارت بهداشت و درمان تاکنون دارویی را در زمینه  درمان کرونا تایید نکرده است، افزود: برای مثال برخی از همکاران با اذعان به اینکه بر روی داروی خاص کار کرده و در زمینه درمان کرونا تاثیرگذار است، وزارت بهداشت را تحت فشار قرار می‌دهد، در حالی که با بررسی پروفایل‌های دارو در سطح بین المللی و  معاونت پژوهشی وزارت بهداشت به این نتیجه رسیده اند که داروی مذکور اصلا تاثیرگذار نیست یا اثربخشی آن اندک است. برخی فشارهای اجتماعی و سیاسی در زمینه معرفی داروها وجود دارد تا داروها را وارد فهرست کنند اما فقط دو داروی فاویپیراویر و رمدسیویر  با پشتوانه های علمی قوی اثربخشی هستند.

این پزشک داروساز درباره اخبار سازمان بهداشت جهانی درباره تاثیر دگزامتازون در درمان کرونا گفت: برای درمان کرونا نباید از کورتن استفاده شود. کورتن‌ها ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند، اگر کورتن در مراحل ابتدایی استفاده شود می‌تواند روند بیماری را وخیم‌تر کنند.

به گفته او در مرحله شدید بیماری دگزامتازون در روند بهبود افراد می‌تواند تاثیر گذار باشد.

فاطمی درباره تبلیغات تجاری در زمینه داروهای خاص و تاثیر این اقدامات در افکار عمومی افزود: در برخی از مصاحبه‌ها توصیه‌های پزشکان به نسخه تبدیل می‌شود. در شرایط کنونی کم نیستند افرادی که به توصیه پزشکان ده ها میلیون تومان برای داروهای تقلبی هزینه کرده‌اند. برای مثال هم اکنون در فضای مجازی داروهای متعدد در زمینه درمان کرونا تبلیغ شده است. باید دانست که تمامی این داروها تقلبی است و تاثیرگذار نیست. 

به گفته او در این شرایط از جیب بیمار هزینه گزاف صرف میشود اما فرد نه تنهامعالجه نمی شود، بلکه وضعیتش وخیم تر خواهد شد.

این پزشک داروساز تاکید کرد: مردم باید هوشیار باشند و فقط از سایت‌های وزارت بهداشت برای کسب اطلاعات درباره داروها استفاده کنند. پزشکان نیز باید بدانند که هر گونه توصیه‌ای باعث التهاب در جامعه می‌شود.

//انتهای پیام: 3

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا زمینه درمان کرونا برای درمان کرونا وزارت بهداشت هم اکنون کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد

ایسنا/مازندران نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای و فضای مجازی برای دانش آموزان در شهرستان آمل برگزار شد.

مسئول برگزاری این همایش و کارسوق آموزشی به خبرنگار ایسنا گفت، نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای و تحلیل آنها در این بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه‌ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زودگذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه‌ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باورها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آن‌ها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیر متعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمندسازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد رسانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • دارو زباله نیست!
  • ۷ داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است
  • هفت داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است