Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@08:55:33 GMT

مارک اسپر هرآن با خطرلغزش از سمت خود قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۲۴۴۵

مارک اسپر هرآن با خطرلغزش از سمت خود قرار دارد

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سی ان ان در تحلیل خود به قلم «باربارا استار» خبرنگار بخش پنتاگون خود نوشت: در بحبوحه تلاش ترامپ برای انتخاب مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، مارک اسپر با بحران عملکرد و باقی ماندن در سمت خود در پنتاگون مواجه است .

تارنمای خبری این رسانه تصویری آمریکایی دراین باره نوشت: امروز پنجشنبه مارک اسپر مدت یکسال است که عهده دار وزارت دفاع آمریکا است و تا شش ماهی که تا مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی است و با وجود تنش عمومی با کاخ سفید، وی یکی از دشوارترین روزهای خود را در پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موقعیت اسپر گام برداشتن بر طناب سیاست

تحلیلگر این مقاله می نویسد: دراین شش ماه اسپر باید مراقب رفتار خود باشد و شرایطش به گونه ای است که گویی بر روی طناب (حساس )سیاست راه می رود، چون برخی منابع به این شبکه گفته اند که در زمان کنونی اسپر روزانه باید مراقب بحران های مدیریتی که از سوی ترامپ سر می زند باشد، همانند آنچه که «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تلاش می کرد تا ترامپ را از هرگونه تصمیم فاجعه بار باز دارد.

سی ان ان در ادامه نوشت: یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا به این شبکه خبری گفت که اسپر همچنان تلاش دارد تا به برخی از اهداف خود دست یابد مانند آماده نگاه داشتن نیروهای نظامی آمریکا که بتوان آنها را در  موارد لزوم و بحرانی اعزام کرد، اما برخی در پنتاگون معتقدند که اسپر ممکن است همان راهی را برود که جیمز متیس نخستین وزیردفاع ترامپ پیمود، تصمیمی برخلاف تصمیم ترامپ مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از سوریه که در نهایت به استعفای وی از این مقام انجامید.

وضعیتی مشابه جیمز متیس

باربارا استار در تحلیل خود درباره بحرانی که وزیر دفاع کنونی آمریکا را در بر گرفته نوشت: اسپر هم اکنون به مانند متیس با وضعیت مشابهی مواجه است، چراکه بنابر وعده انتخاباتی ۲۰۱۶ ترامپ مبنی بر بازگرداندن نظامیان آمریکایی به کشور، اکنون ترامپ قصد بیرون کشیدن ۱۰ هزار نظامی آمریکایی از آلمان را دارد و حال اسپر بعنوان وزیر دفاع آمریکا باید در پایان این ماه میلادی دراین خصوص به کنگره توضیح دهد.

سی ان ان می نویسد: ترامپ مدعی است که آلمان به اندازه کافی بودجه برای امور نظامی خود اختصاص نمی دهد و به همین دلیل تاکید بر خروج نظامیان آمریکایی از آلمان را دارد.

این شبکه خبری افزود: علاوه بر این اسپر با فشار ترامپ مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از کروه جنوبی نیز روبرو است که این موارد در تضاد با آن چیزی است که وی بعنوان وزیر دفاع آمریکا برای آمادگی نیروهای نظامی آمریکایی برای مواجه در وقت لزوم و بحرانی همچون مواجه با روسیه و کره شمالی به آن می اندیشد.

مارک اسپر بیست و هفتمین وزیر دفاع آمریکااست که از دوم مردادماه ۱۳۹۸ عهده دار این سمت شد.

پیش از وی، جیمز متیس بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ این سمت را برعهده داشت، متیس در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما فرماندهی مرکزی آمریکا را عهده دار بود.*۱۳۰۲**

برچسب‌ها پنتاگون دونالد ترامپ جیمز متیس ایالات متحده آمریکا وزیر دفاع آمریکا مارک اسپر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پنتاگون دونالد ترامپ جیمز متیس ایالات متحده آمریکا وزیر دفاع آمریکا مارک اسپر پنتاگون دونالد ترامپ جیمز متیس ایالات متحده آمریکا وزیر دفاع آمریکا مارک اسپر نظامیان آمریکایی وزیر دفاع آمریکا جیمز متیس مارک اسپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس پرتنش اسرائیل و آمریکا پیش از تصویب قطعنامه آتش‌بس غزه و تمسخر واکنش نتانیاهو

تارنمای آمریکایی آکسیوس روز چهارشنبه به وقت محلی درباره پشت پرده تماس های مقامات اسرائیلی و آمریکایی پیش از تصویب قطعنامه برقراری آتش بس فوری در غزه در شورای امنیت سازمان ملل نوشت: دو مقام آمریکایی و اسرائیلی گفتند که روز یکشنبه، پیش از رای گیری در سازمان ملل، ران درمر وزیر امور استراتژیک با برت مک گورک، مشاور ارشد بایدن در خاورمیانه تماس گرفت و نسبت به قصد آمریکا برای وتو نکردن قطعنامه ابراز نگرانی کرد.

این رسانه آمریکایی نوشت: به گفته یک مقام آمریکایی، تماس درمر و مک گورک به شدت پر تنش بود و درمر دولت آمریکا را به خیانت به اسرائیل متهم و تهدید کرد که با آمریکا بر سر این رای گیری خواهد جنگید.

آکسیوس ادامه داد: اما یک مقام دیگر آمریکایی گفت که تشریح این تماس دقیق نبوده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه‌ ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در روزهای باقیمانده ماه مبارک رمضان آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود.

در پی تصویب این قطعنامه، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در این باره اعلام کرد: سفر هیات اسرائیل به واشنگتن که قرار بود درباره عملیات در رفح رایزنی کند، لغو شد.

دفتر نتانیاهو در این بیانیه‌ اعلام کرد: آمریکا از مواضع قاطع خود عقب نشینی کرده است و هیات اسرائیلی به واشنگتن نخواهد رفت. این اقدام آمریکا به تلاش‌ها برای آزادی اسرا لطمه می‌زند؛ زیرا حامل پیامی برای حماس است که فشارهای بین‌المللی اجازه دستیابی به توافق آتش‌بس بدون آزادی اسرا را خواهد داد.

تارنمای آمریکایی آکسیوس در این باره به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «برخی از مشاوران ارشد بایدن با شنیدن دلیل جدید اعلام شده نتانیاهو برای لغو این سفر پس از رای گیری شورای امنیت سازمان ملل خندیدند.»

یک مقام آمریکایی نیز گفت که لغو این سفر و لفاظی های پیرامون آن از سوی نتانیاهو یک نمایش غیر ضروری بود و  یک مقام ارشد اسرائیلی نیز با این موضوع موافقت کرد و گفت: بی بی (بنیامین نتانیاهو) اشتباه کرد.

زمانی که نتانیاهو لغو سفر توسط مشاوران ارشد خود را در اعتراض به رای‌ آمریکا به قطعنامه برقراری آتش بس اعلام کرد، کاخ سفید تصمیم گرفت با یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل که در واشنگتن بسر می برد، درباره رفح و حمله نظامی برنامه ریزی شده آمریکا گفتگوهایی را برگزار کند.

گالانت روز دوشنبه با جیک سالیوان مشاور امنیت ملی در کاخ سفید دیدار کرد. او همچنین با لوید آستین وزیر دفاع و بیل برنز رئیس سیا، دیدار کرد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در پی این گفتگوها از تصمیم اولیه خود که موجب تمسخرش در کاخ سفید شده بود، عقب نشینی کرد و مدعی شد: «تصمیم من برای عدم اعزام هیات به واشنگتن در پی آن قطعنامه، پیامی برای حماس بود.»

تارنمای آکسیوس دراین باره نیز نوشت: یک مقام ارشد آمریکایی گفت که نتانیاهو روز سه شنبه پیام مشابهی را به طور خصوصی به کاخ سفید ارسال کرد و گفت که قصد ندارد درگیری با بایدن را انتخاب کند.

منبع : ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • این کسی است که می‌تواند آمریکا را نابود کند | آمریکایی‌ها اینگونه خود را برای جنگ داخلی آماده می‌کنند
  • ادعای بولتون: پوتین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • تماس پرتنش اسرائیل و آمریکا پیش از تصویب قطعنامه آتش‌بس غزه و تمسخر واکنش نتانیاهو
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • وزیر دفاع آمریکا : وضعیت غزه فاجعه انسانی است
  • جزئیات تجاوز بامدادی آمریکا به شرق سوریه
  • سی‌ان‌ان: خرید و انتقال فوری سلاح، محور دیدار گالانت و آستین است