Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف بیدخوری در این‌باره اظهار کرد: آمار خسارت‌ها به حوزه گردشگری استان ۱۷ هزار و ۸۳۹ میلیارد ریال یعنی حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان طی پنج‌ماه گذشته (از اول اسفندماه تا پایان تیرماه) برآورد شده که پیش از این برآوردی برای سه‌ماه اول با رقمی حدود هزار و ۶۷ میلیارد تومان اعلام شده بود.

وی عنوان کرد: این میزان خسارت شامل زمینه‌های فعالیت هتل، هتل‌آپارتمان، مهمان‌پذیر، خانه‌مسافر، دفاتر خدمات مسافرتی، شرکت‌های فعال در حوزه گردشگری سلامت، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، راهنمایان گردشگری، موسسات آموزشی گردشگری، مجتمع‌های رفاهی و مراکز رفاهی و پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی افزود: همچنین سرمایه در گردش مورد نیاز برای این تاسیسات ۲۴ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر تنها حدود یک‌سوم از تاسیسات گردشگری استان فعال هستند و سایر تاسیسات به دلیل شیوع کرونا فعالیتی ندارند. ضمنا واحدهای بازگشایی شده به خاطر وضعیت خاصی که مشهد برای کرونا دارد، درصد اشغالی نزدیک به ۱۰ درصد را به خود اختصاص داده‌اند که هرگز توجیه اقتصادی ندارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی عنوان کرد: پیش از این برنامه‌هایی به لحاظ تقاضای سفر و ایجاد رونق در حوزه گردشگری پیش‌بینی شده بود، اما همه این موارد منوط به شرایط کرونا در استان است و اگر قرار باشد به دلیل سفر سلامتی مردم به خطر افتد، قطعا اقبالی از این موضوع نکرده و به تبع تبلیغی نیز انجام نخواهیم داد تا شرایط مناسب‌تری فراهم شود.

بیدخوری یادآور شد: طبیعتا در آینده برای برگزاری تورهای آشناسازی، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف در صورت فراهم شدن شرایط آمادگی کامل داریم تا رکود موجود در حوزه گردشگری که منجر به بیشترین خسارت و مشکلات ناشی از کرونا به کسب و کارهای این حوزه و به ویژه سیستم حمل و نقل و کسب و کارهای مرتبط با سفر شده است، جبران شود.

وی تصریح کرد: این امر نیز طبیعتا به محدودیت‌های ناشی از کرونا و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی، سازمان جهانی جهان‌گردی، وزارت بهداشت و... و تاکید به ماندن در خانه و موکول سفرها به آینده مربوط است. ما نیز منتظر فرصت دیگری هستیم که در این زمینه بتوانیم با بهبود اوضاع فعالیت‌هایی را انجام دهیم.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تولید واکسن در زمینه بیماری کرونا، گردشگری خود را مهیا کند و به شرایط قبلی خود بازگردد. اما باید گفت در هر حال گردشگری شاید به شرایط قبل از کرونا برنمی‌گردد و قطعا متفاوت‌ از گذشته است و فضای مجازی هم پررنگ‌تر خواهد شد. ضمن این که در این مدت تلاش کردیم با معرفی جاذبه‌های گردشگری از طریق رسانه اقداماتی را انجام داده و خلاءهای سفر را پر کنیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: گردشگری استان گردشگری میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سرمایه مشهد خراسان رضوی مشکلات حمل و نقل وزارت بهداشت صنایع دستی فضای مجازی رسانه خراسان رضوی گردشگری گردشگری و صنایع دستی مشکلات معاون حوزه گردشگری میراث فرهنگی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رسانی ۱۶۴ اقامتگاه بوم گردی خراسان رضوی در ایام نوروز

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف بیدخوری اظهار کرد: این استان که مفتخر به وجود بارگاه منور رضوی است و همه ساله به‌ویژه در ایام نوروز میزبان خیل عظیم زائران و مسافران حضرت علی ابن موسی الرضاست، دارای ۱۶۴ واحد اقامتگاه بوم‌گردی و سنتی در سطح استان است که در نوروز امسال با رعایت شأن و شئونات ماه مبارک رمضان مشغول ارائه خدمات اقامتی و پذیرایی به‌ویژه افطار به گردشگران و زائران هستند.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: فلسفه وجودی اقامتگاه‌های بوم‌گردی کمک به توسعه کمی و کیفی جوامع محلی و روستاها، حفظ اصالت، هویت و معماری بومی مناطق مختلف و نیز ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی و ارائه خدمات پذیرایی و اقامتی در شأن به علاقمندان و گردشگران است.

وی تصریح کرد: ظرفیت اقامتی بوم گردی‌ها و اقامتگاه‌های سنتی خراسان رضوی حدود ۴۵۰۰ نفر است و بیشترین اقامتگاه‌های بوم‌گردی به ترتیب در شهرستان‌های طرقبه و شاندیز، گناباد، خواف، کلات، نیشابور، چناران، گلبهار، تربت‌حیدریه، کوهسرخ و درگز قرار دارد.

بیدخوری اظهار کرد: با نظارت مستمر و در راستای رعایت مقررات و شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تلاش هستیم تا تجربه اقامتی ایمن و همراه با سلامتی را با کمک مدیران اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایجاد کنیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی محلی برای ارائه فرهنگ اصیل میزبانی به گردشگران است که خاطره سفر را برای آنها شیرین می‌کند.

وی با بیان این‌که این استان دارای اقوام، فرهنگ و اقلیم‌های مختلفی است که بخشی از این تنوع فرهنگی و اقلیمی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی به نمایش گذاشته می‌شود، یادآور شد: گردشگران و زائران ورودی به خراسان رضوی می‌توانند در مسیر تشرف به شهر مشهد و یا بعد از زیارت مضجع امام رضا (ع) اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی استان را برای ادامه سفر خود انتخاب کنند.

بیدخوری افزود: طی سال ۱۴۰۲ چهار اقامتگاه سنتی با ظرفیت اقامتی ۷۵ نفر در سطح شهر مشهد (محدوده اطراف حرم) برای کمک به میزبانی شایسته از زائران مورد بهره‌برداری قرار گرفت که هم‌اکنون این اقامتگاه‌ها به زائران و مسافران خدمات رسانی می‌کنند.

کد خبر 6064309

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۶۴ اقامتگاه بوم گردی در خراسان رضوی
  • مولدسازی؛ راهکاری مناسب برای تأمین بودجه خراسان رضوی
  • ثبت حدود ۵ میلیون نفر اقامت در مشهد طی نوروز ۱۴۰۳
  • خسارت ۱۳۰ میلیاردی سیل اخیر در الیگودرز
  • خدمات رسانی ۱۶۴ اقامتگاه بوم گردی خراسان رضوی در ایام نوروز
  • خراسان رضوی برای نیمه دوم تعطیلات‌ نوروزی آمادگی کامل دارد
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه بازرسی بهداشتی در نوروز در خراسان رضوی
  • ۱۳۰ تیم نظارتی در طرح سلامت نوروزی خراسان رضوی فعال هستند
  • مدیر کل حوزه استاندار خراسان رضوی منصوب شد
  • این استان‌ها در سه روز آینده بارانی هستند/ هشدار هواشناسی به مسافران