Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@10:50:17 GMT

ضرورت آموزش نیروی انسانی در شرکت های خودروساز

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۴۵۵۶

ضرورت آموزش نیروی انسانی در شرکت های خودروساز

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، سید جمشید جمشیدی مفرد، درباره اینکه چگونه می‌توان میزان داخلی سازی خودروهای داخلی را افزایش داد، تصریح کرد: راه‌های مختلفی برای افزایش داخلی سازی خودرو در کشور وجود دارد که به نظر من بهترین آن الگو برداری از شرکت‌های خودروسازی است که موفق عمل کردند؛ اگر به صورت ریشه‌ای چرایی موفقیت شرکت‌های خودروسازی جهانی استخراج شود ما هم می‌توانیم با استفاده از تجربیات آنها کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درست است که صنعت خودروی ایران تحریم است و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد اما باید قبول کرد که در برخی از مواقع در راستای داخلی سازی گام برداشته نشده است، لذا برای جبران عقب ماندگی‌های تاریخی که در صنعت خودرو وجود دارد بایستی مطالعات دقیق و پیوسته‌ای از شرکت‌های موفق خودروساز جهانی انجام دهیم که قطعاً در این زمینه به دستاوردهای خوبی دست پیدا می‌کنیم.

جمشیدی مفرد ادامه داد: استفاده از تجربیات و الگوبرداری صحیح از کشورهای موفق در تولید خودرو و قطعه کمک می‌کند که ایران با سرعت بیشتری در مرحله خودکفایی قرار گیرد.

عضو اتاق بازرگانی ایران افزود: موضوع دیگری که شرکت‌های خودروسازی می‌توانند دنبال کنند، آموزش نیروی انسانی در شرکت‌های خودروساز و قطعه سازان خارجی است؛ مهندسان ایرانی باید از نزدیک فضای تولید و داخلی سازی را ببینند تا بتوانند آن را در کشور پیاده سازی کنند. تحریم نباید جلوی فعالیت‌های خودروسازان را بگیرد و لذا ضرورت دارد که شرکت‌های خودروساز و قطعه ساز به سمت علم و تکنولوژی روز بروند تا بتوان به سمت داخلی سازی با روش‌های نوین رفت.

جمشیدی مفرد گفت: ما از مربی فوتبالیست خارجی استفاده می‌کنیم و هیچ مشکلی هم وجود ندارد، به طور قطع می‌توان در صنعت خودرو از چنین پتانسیلی استفاده کرد تا این صنعت رشد کند.

کد خبر 4981419

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت خودروسازی گروه خودروسازی سایپا خودروسازان صنعت قطعه سازی گروه خودروسازی سایپا کسب و کار ایران خودرو سایپا بیمه صنعت خودروسازی گروه صنعتی ایران خودرو ویروس کرونا بانک تجارت بانک قرض الحسنه مهر ایران خرید آنلاین تولید داخلی سرمایه گذاری ضدعفونی شرکت های خودروساز داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • نخستین معامله شرکت‌های توزیع نیروی برق در بورس انرژی انجام شد
  • انعقادتفاهم نامه توانمندسازی منابع انسانی و تربیت نیروی متخصص و ماهر در خوزستان