Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از راه‌اندازی هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه و دبستان و پیش‌دبستانی در مرکز آموزش‌های عمومی و مهارتی سمای دامغان خبر داد.

نعمت‌الله نعمتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دامغان با تأکید به توسعه همنواخت آموزش‌های عمومی و مهارتی در کنار رشته‌های تئوری بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت‌های قابل توجه می‌تواند بخشی از بار آموزش‌های عمومی و مهارتی کشور را به‌خوبی تحمل کرده و در تربیت نسل فراگیر با آموزش و پرورش همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دنیای امروز، نیازمند توسعه مهارت‌هاست که بتواند ضمن اشتغال و کارآفرینی در حل مشکلات عمومی جامعه نیز نیروی کار متبحر و کاربلد داشته باشد.

نعمتی یادآور شد: از سال 96 با ایجاد هنرستان پسرانه فنی و حرفه‌ای رهپویان دانش، کار در حیطه آموزش‌های عمومی و مهارتی را با کمک اداره آموزش و پرورش دامغان با سه رشته حسابدرای، تربیت بدنی و کامپیوتر آغاز کردیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: در ادامه با اخذ مجوز، هنرستان دخترانه نسیم صبح راه‌اندازی شد و سال جاری به‌زودی مجوز فعالیت در دبستان و پیش‌دبستانی خاص را دریافت خواهیم کرد و این در حالی است که تولیت سه دبستان از محل طرح حمایتی آموزش در شهرهای دیباج و کلاته هم با مرکز آموزش‌های عمومی و مهارتی سمای دامغان است.

ایجاد 2 رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در هنرستان پسرانه

وی از ایجاد دو رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در هنرستان پسرانه رهپویان دانش خبر داد و به آنا گفت: امسال در هنرستان دخترانه نسیم صبح با سه رشته کاربردی تربیت کودک، صنایع غذایی و انیمیشن، پذیرای دختران دامغانی در پایه دهم هستیم و در هنرستان فنی و حرفه‌ای رهپویان دانش هم دو رشته جدید فتوگرافیک و معماری داخلی در پایه دهم را اضافه کردیم تا دانش‌آموزان قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند.

به گفته عضو هیئت علمی گروه تربیت بدنی واحد دامغان، مهر سال جاری در سه رشته قبلی حسابداری، تربیت بدنی و کامپیوتر، علاوه بر پایه دهم در پایه‌های یازدهم و دوازدهم هم پذیرش خواهیم داشت.

نعمتی به ظرفیت‌های مهم دانشگاه که در اختیار مدارس سما قرار دارد، اشاره و خاطرنشان کرد: استادان دانشگاه در کنار دبیران مجرب آموزش و پرورش، فضای هنرستان دخترانه در مرکز شهر و هنرستان پسرانه و دبستان و پیش دبستانی در محیط مفرح دانشگاه با تخصیص سرویس ایاب‌ذهاب، کارگاه‌های مجهز با پشتیبانی و حمایت برجسته دانشگاه آزاد اسلامی، فضای آموزشی و تحقیقاتی، امکان توسعه مهارتی با استفاده از حمایت‌های مرکز TMC  ، تضمین کاریابی اجتماعی با تخصیص دوره‌های تکمیلی نرم‌افزارها، آموزش مربی‌گری، سایت‌های مجهز رایانه‌ای، فضای ورزشی حرفه‌ای با 3 هزار و 600 مترمربع، سیستم گرمایشی ایمن، سیستم استاندارد کلاس‌بندی و ... مجموعه‌ای از بهترین‌هاست که برای حضور فرزندان شهرمان آماده شده  تا به اعتبار این توانمندی‌ها به بالندگی دامغان کمک کنیم.

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان معماری داخلی هنرستان فنی و حرفه ای فتوگرافیک آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی هنرستان پسرانه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی با اشاره به اهمیت توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در جهت توانمندسازی نیرو‌های مسلح بیان کرد: مهارت آموزی سربازان وظیفه با هدف اشتغالزایی، افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار صورت می‌گیرد.

وی افزود: دوره‌های آموزشی سربازان وظیفه در سال گذشته به صورت آموزش در محیط کار واقعی و به شیوه متمرکز در کارگاه‌های پادگان اجرا شد.

ملایی هزاروندی ادامه داد: ارایه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به کادر وظیفه، گامی موثر و به منظور توانمندسازی سربازان در دوره خدمت برای ورود به بازار کاراست، ازاین رو باید نیرو‌های وظیفه در امر مهارت‌آموزی، ترغیب و تشویق شوند که می‌توان از ظرفیت‌های موجود در مراکز نظامی، بخش خصوصی، بخش دولتی و ظرفیت آموزش‌های مجازی برای تحقق این امر استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین خلاء جامعه امروز، نداشتن مهارت است اضافه کرد: کارآفرینی، موتور متحرک اقتصا و توسعه اشتغال پایدار است، لذا جوانان و به ویژه سربازان وظیفه را باید به سمت کارآفرین شدن، سوق داد تا شاهد توسعه اشتغالزایی در جامعه باشیم.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه‌ای در خوزستان فعال است.

کارجویان، نیرو‌های جوان بیکار فاقد مهارت، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی، دانش آموزان، سربازان وظیفه، گروه‌های در معرض آسیب از جمله زنان سرپرست خانوار و کودکان کار، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت گروه‌های هدف آموزش‌های مهارتی مراکز فنی و حرفه‌ای هستند.

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • افزایش ۳ درصدی ظرفیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی فیزیک در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان