Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@00:00:25 GMT

۶ فایده مهم باکتری‌ های پروبیوتیک برای بدن

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۹۰۱۹

۶ فایده مهم باکتری‌ های پروبیوتیک برای بدن

باکتری‌ها نوع خوب و بد دارند که پروبیوتیک‌ها از دسته مفید و خوب آنها هستند. گاهی اوقات به اندازه‌ غذایی که می‌خوریم، بدن ما ویتامین‌ و پروتئین‌ جذب نمی‌کند. در بیان ساده‌تر جذب مواد غذایی بدن ما دچار مشکل است. برخی باکتری‌ها به نام پروبیوتیک وجود دارند که در روده ساکن می‌شوند و عمل گوارش (جذب و دفع) را تسهیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با جذب مواد مورد نیاز به کمک باکتری‌های پروبیوتیک بدن قوی‌تر می‌شود و پس از مدتی دیگر نیازی به همه قرص و داروهای ویتامین ندارید. قابل ذکر است که داروهای ضد باکتری یا آنتی بیوتیک، از رشد و فعالیت عادی این باکتری‌های مفید جلوگیری می‌کنند و آنها را از بین می‌برد در ادامه ۶ فایده مهم باکتری‌های پروبیوتیک را با هم می‌خوانیم. 

۱. کاهش آلرژی

آلرژی به آب و هوا، مواد غذایی مختلف، داروها و بسیاری از موارد دیگر با باکتری‌های پروبیوتیک تا حد قابل توجهی قابل درمان است. آلرژی در واقع واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل گوناگون است. آلژی مانند بیماری ام اس، نوعی بیماری خود ایمنی است.  باکتری‌های پروبیوتیک با کم کردن حساسیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن، حالت امن و شرایط نرمال را در بدن به وجود می‌آورد.

۲.  تقویت سیستم ایمنی بدن

باکتری‌های پروبیوتیک موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. با تقویت سیستم ایمنی بدن، سرماخوردن‌های زود به زود درمان می‌شوند و بدن را در برابر دیگر عوامل بیماری‌زا نیز درمان مقاوم می‌کند.

 

۳. کاهنده کلسترول خون

باکتری‌های پروبیوتیک با تنظیم سوخت ‌و ساز و جذب بدن باعث کاهش جذب چربی مضر (کلسترول) به بدن می‌شود. این باکتری‌های مفید از انسداد رگ‌ها که پیامدی جز سکته مغزی و فلبی ندارد، جلوگیری می‌کند.

۴.  جلوگیری از بیماری‌های قارچی

پیش‌تر گفتیم باکتری‌های پروبیوتیک، از نوع باکتری‌های مفید هستند که برای بدن، فایده‌های‌ بسیاری دارند. حالا بهتر است بدانید این نوع باکتری‌ها از بدن شما در برابر باکتری‌های مضر محافظت می‌کنند. پروبیوتیک‌ها، انواع بیماری‌های قارچی از جمله بی ‌وی، تینه‌آ ورسیکالر و غیره را بهبود می‌بخشند و گاها درمان نیز به طور کامل انجام می‌شود.

۵. بهبود دفع بدن

باکتری‌های پروبیوتیک درمان یبوست و اسهال هستند. به این صورت که آنزیم‌های مورد نیاز برای عمل دفع را تعدیل می‌کنند. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که در مسافرت‌ها این دسته از مشکلات ناخوشایند برایتان پیش می‌آید، مصرف قرص‌های پروبیوتیک بعد از دو وعده غذایی اصلی، می‌تواند به شما کمک کند.

۶. افزایش تراکم استخوان‌ها

با افزایش سن تراکم استخوان‌ها کاهش می‌یابد. این فرآیند احتمال ترک، انحنا و شکستگی استخوان‌ها را بیشتر می‌کند. کاهش تراکم استخوان‌ها در زنان با افزایش سن، بیشتر از مردان است. با مصرف مواد غذایی پروبیوتیک‌دار یا قرص‌های پروبیوتیک می‌توانیم از این روند نزولی جلوگیری کنیم و همچنین بر افزایش تراکم استخوان‌ها بیفزاییم. تقویت دندان‌ها نیز در این فرآیند انجام می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پروبیوتیک آلرژی سیستم ایمنی بدن سبک زندگی پارسی خبر باکتری های پروبیوتیک تراکم استخوان ها سیستم ایمنی بدن باکتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • طراحی و تولید نسل جدید داربست‌های ترمیم استخوان
  • آدم فضایی سبز را فراموش کنید؛ حیات فرازمینی ممکن است بنفش باشد