Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا به خبرنگار جام جم آنلاین ،گفت: شیوع ویروس کرونا در جامعه بسیار سریع تر شده است. ما هم اکنون در موج دوم کرونا به سر می بریم و در نقطه اوج آن هم قرار داریم. سرعت سرایت بسیار بیشتر شده و حضور در اماکن شلوغ این سرعت را بیشتر هم می کند.

این مقام مسئول ادامه داد: مردم باید خودشان را از حضور در اماکن عمومی منع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه لزومی دارد در شرایط فعلی جامعه افراد به مراسم ها و مکان هایی بروند که جمعیت زیادی در آنجا حضور دارد؟ متاسفانه نرخ سرایت بسیار بالاست و بسیاری از افراد جامعه نسبت به این مسئله یا ناآگاه هستند و یا جدی نمی گیرند.

محرز گفت: ماسک تا حد زیادی نرخ ابتلا به کرونا را پایین می آورد. استفاده از ماسک بدون استثنا یک اجبار همگانی است و هیچکس نباید بدون ماسک از خانه خارج شود.

وی افزود: ویروس کرونا ماندگاری بالایی روی سطوح و هوا دارد و به همین دلیل باید بسیار مراقب بود. این مسئله ماندگاری به خصوص در رابطه با محیط های سربسته و اماکن عمومی اهمیت دارد. تاکید استفاده بر ماسک برای همین مواقع است.

این پزشک متخصص بیماری های عفونی در رابطه با احتمال بازگشت شدیدتر کرونا در فصل پاییز به همراه آنفولانزا گفت: این مورد اجتناب ناپذیر است و چاره ای هم ندارد جز در خانه ماندن و رعایت پروتکل های بهداشتی. اما در مورد آنفولانزا باید بگویم چیزی متفاوت از سال های گذشته نخواهد بود اما با توجه به حساسیت های موجود بر روی کرونا حساسیت بر روی آن هم زیاد شده است. بهتر است افراد با مشورت پزشک واکسن آنفولانزا را تزریق کنند و بهترین زمان برای تزریق آن ماه های شهریور و مهر است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس سرایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که نقص در نحوه بیان ژن هورمونی موسوم به فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-۱) در نحوه بیان جفت با مقاومت به انسولین در دوران بارداری مرتبط است.

«ماری فرانس هیورت»، محقق ارشد و استادیار پزشکی جمعیت در دانشگاه هاروارد، گفت: «جفت به عنوان محرک اصلی تغییرات در فیزیولوژی انسولین در بارداری، احتمالاً منبع اصلی هورمون‌های دخیل در ایجاد دیابت بارداری است.»

دیابت بارداری از هر هفت بارداری یک مورد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به عوارض متعدد در دوران بارداری و زایمان شود.

تحقیقات قبلی نشان داده است که مقاومت بیش از حد به انسولین منجر به دیابت بارداری می‌شود، اما دلایل دقیق این مقاومت نامشخص است.

برای این مطالعه، محققان تجزیه و تحلیل ژنتیکی را بر روی نمونه‌های بافت جفت انجام دادند و ۱۴ ژن مرتبط با مقاومت به انسولین را شناسایی کردند.

نتایج نشان می‌دهد که قوی‌ترین ارتباط مربوط به ژن IGF-۱ است که اثرات هورمون رشد را در بدن مدیریت می‌کند. هورمون تولید شده توسط ژن IGF-۱ مربوط به هورمون انسولین است و بر نحوه پردازش قند خون توسط سلول‌ها تأثیر می‌گذارد.

محققان خاطرنشان کردند که سطح هورمون IGF-۱ در طول بارداری افزایش می‌یابد و در افراد باردار پنج برابر بیشتر است.

به گفته محققان، علاوه بر این، سطوح پایین هورمون IGF-۱ در اوایل بارداری می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که یک زن در معرض خطر ابتلاء به دیابت بارداری است، با توجه به اینکه سطوح بالاتر با مقاومت کمتر به انسولین مرتبط است.

نتایج نشان می‌دهد که سطوح پایین هورمون IGF-۱ در خون در سه ماهه اول، مستقل از سایر عوامل خطر مانند وزن اضافی، تشخیص بعدی دیابت بارداری را پیش‌بینی می‌کند.

هیورت در بیانیه خبری هاروارد گفت: «این امکان وجود دارد که اندازه گیری هورمون IGF-۱ در سه ماهه اول به شناسایی افراد در معرض خطر ابتلاء به دیابت بارداری در اوایل بارداری کمک کند، و به طور بالقوه پنجره‌ای برای پیشگیری ارائه دهد. ما امیدواریم که تحقیقات بعدی را برای بررسی اینکه آیا این پروتئین در تنظیم قند خون بارداری نقش دارد یا خیر انجام دهیم.»

کد خبر 6084909

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • موسیالا: از مسی تقلید می‌کردم؛ می‌خواستم ببینم آیا می‌توانم مثل او بازیکن سطح بالایی شوم یا نه
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • مناسبات با چین از اهمیت بالایی برخوردار است
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟
  • توماس توخل مشکلی با ماندگاری در بایرن مونیخ ندارد
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • مسیریابی سعادت بشر با پویش زندگی با آیه‌ها
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد