Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@07:43:19 GMT

مکان یابی محل جدید جهت دفن زباله ها

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۵۳۱۸

مکان یابی محل جدید جهت دفن زباله ها

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قصر شیرین گفت: با پیگیری ها و مکاتبات به عمل آمده در کارگروه مدیریت پسماند و بهداشت این شهرستان، شهرداری اقداماتی را در راستای مکان یابی محل جدید جهت دفن زباله ها انجام داده است که امیدواریم به زودی شاهد ساماندهی این محل باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ پژمان فتاح پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قصرشیرین  گفت : دفع غیراصولی پسماندهای شهری و رهاسازی آن در طبیعت می تواند باعث آلایندگی زیست محیطی و به خطر افتادن بهداشت و سلامت مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با ایجاد ترانشه های متناسب با حجم زباله تولیدی و حصارکشی محل می توان از آلودگی محیط زیست، تجمع حشرات و شیوع بسیاری از بیماری های عفونی منتقله از طریق حیوانات موذی، سگ های ولگرد و پرندگانی که در محل مراکز دفن وجود دارند جلوگیری به عمل آورد و در واقع با این کار می توان گام مفیدی در راستای حفظ سلامت شهروندان برداشت. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قصر شیرین در ادامه خاطر نشان کرد: با پیگیری ها و مکاتبات به عمل آمده در کارگروه مدیریت پسماند و بهداشت این شهرستان، شهرداری اقداماتی را در راستای مکان یابی محل جدید جهت دفن زباله ها انجام داده است که  امیدواریم به زودی شاهد ساماندهی این محل باشیم.

عباس کرمی شهردار قصرشیرین نیز در حاشیه این بازدید گفت: به طور متوسط روزانه 18 تن زباله در سطح شهرستان قصر شیرین تولید و جمع آوری می شود که انتخاب مکان مناسب برای دفن این میزان زباله تولید شده همواره از دغدغه های مدیران این شهرداری بوده است.

او افزود: آنچه در روش دفن بهداشتی زباله حائز اهمیت است مکان یابی بهینه یا انتخاب محل مناسب برای دفن است که مقدمه فرایند مدیریت زباله به شمار می آید.

شهردار قصرشیرین افزود: این شهرداری نسبت به خاک پوشانی مستمر زباله های تخلیه شده در محل اقدام نموده است. کرمی گفت: مقدمات مکان یابی جدید دفن زباله های شهری و مطالعات لازم جهت راه اندازی واحد کمپوست زباله های خانگی به صورت منطقه ای (برای دفع زباله های شهرهای قصرشیرین، سرپلذهاب، ریجاب و ازگله) صورت گرفته است.

او در پایان گفت: در حال حاضر مشغول اجرای جاده دسترسی به این محل هستیم که با توجه به صخره ای بودن منطقه و نیاز به  استفاده از دستگاه های سنگ شکن، اجرای این طرح زمانبر بوده اما با تلاش و پیگیری هرچه تمام تر این مجموعه انشاءالله به زودی شاهد افتتاح و راه اندازی این سایت خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زباله محیط زیست قصرشیرین محل دفن زباله دفن زباله ها مکان یابی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست

 محمدرضا علیمرادی  در خصوص شعار و علت نام‌گذاری زمین پاک بیان کرد: ۲۲ آوریل روز جهانی زمین پاک نام‌گذاری شده است و این روز جهانی در ایران از سوم اردیبهشت تا ۹ اردیبهشت به‌صورت هفته زمین پاک نام‌گذاری شده که در سراسر دنیا این روز گرامی داشته و اقدامات و برنامه‌های در این روز برای حفظ محیط‌زیست صورت می‌گیرد.
 
  وی افزود: هفته زمین پاک امسال با شعار محوری «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» است که برگرفته از شعار جهانی؛ یعنی زمین در برابر پلاستیک است؛ حساسیت این موضوع هم به دلیل مصرف روزافزون پلاستیک است که در چرخه زندگی مردم به وجود می‌آورند و زباله‌های پلاستیکی که باعث ایجاد میکروب پلاستیک‌های در طبیعت می‌شود که با ورود به خون انسان برای سلامت انسان خطرساز هستند.
 
 مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به اینکه زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های زمین است و امروز به معضلی جهان و کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: به همین دلیل حساسیت‌های بین‌المللی در این زمینه زیاد شده و این روز را به این عنوان نام‌گذاری کردیم تا با ایجاد یک سری تغییر بر افکار عمومی و مردم بتوانند اقداماتی دراین‌خصوص انجام دهند؛ یکی از این اقدامات جایگزین‌کردن کیسه و پاکت‌های پارچه‌ای به‌جای کیسه پلاستیکی که در سطح همه فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود دارند؛ و به کیسه‌های قابل‌بازیافت در طبیعت تبدیل و مشکل بعضی زباله‌های پلاستیکی روی کره زمین حل شود.
 
 وی ادامه داد: نام‌گذاری آن هم به‌خاطر این است که سال ۱۹۹۶ فرزندی یک فرد که از مبلغان دینی بوده باتوجه‌به علاقهٔ که به محیط‌زیست داشته آن را به یونسکو و سازمان ملل پیشنهاد داده و ثبت جهانی شده است و برنامه‌ها و مراسم‌ها در این روز مصادف با ۲۲ آوریل در کشورهای دنیا برگزار می‌شود.
 
 علیمرادی در خصوص اقدامات و برنامه‌های سازمان محیط‌زیست استان در هفته زمین پاک اظهار کرد: برنامه‌هایی در سطح استان در حال برگزاری است شامل؛ نواختن زنگ زمین پاک، رونمایی از نقاشی همگانی دانش‌آموزان، کارگاه‌های آموزشی برای کودکان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سطح استان، برگزاری نشست و هم‌اندیشی در سطح مدیریت پلاستیک با صنوف و فروشگاه‌های ذخیره‌ای، کارگاه آموزشی نقش بانوان در سلامت خانواده در روستای رمین چابهار بوده در پایه غرفه شهروند در نشست زمین که اینها با همکاری دستگاه‌های اجرایی و شهرداری در سطح استان در حال اجرا است.
 
 وی ادامه داد: برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع کاهش مصرف پلاستیک در شهرستان زاهدان، پاک‌سازی پارک ملت زاهدان که دیروز انجام شده و تا فردا هم همچنان ادامه خواهد داشت، به ویژه پاک‌سازی پارک ساحلی، ساحل روستای رمین در دستور کار است؛ چون در ایام عید نوروز آن منطقه میزبان گردشگران زیادی بوده و زباله‌های پلاستیکی زیادی در منطقه رهاسازی شده است.
 
  مدیرکل حفاظت محیط‌زیست عنوان کرد: ایستگاه آموزشی در مورد نجات زمین توسط مجموعه شهرداری برقرار شده و بازدید همکاران از محیط دوستانه شهرک‌های صنعتی و همچنین اجرای طرح یک ساعت با محیط‌بان در سطح مدارس استان برای کودکان انجام می‌شود که محیط‌بانان در مدارس حضور دارند و برای کودکان و نوجوانان در مورد اهمیت زمین و اقدامات محیط زیستی که باید انجام دهند بیان می‌کنند.
 
 
 وی در خصوص برنامه‌های برای حفظ گونه‌های زیستی افزود: برای گونه‌های زیستی که در استان وجود دارند برنامهٔ عملی برای گونه‌های زیستی شاخص ایجاد شده و در بحث آموزش و حفاظت و طرح‌های قوروق، تشکیل بانک ژن و مشارکت‌های مردمی و عمومی برای حفظ گونه‌های زیستی توسط خود بومی‌ها و مردم هر منطقه که توانمندی و امکاناتی دارند انجام گیرد و حفاظت برخی گونه‌های زیستی را به مردم بسپاریم و همچنین تقویت طرح گشت‌های کنترلی هر منطقه و جلوگیری از شکار و مرکز پرورش تمساح پوزه‌کوتاه در استان و همچنین ترویج و تکثیر و پرورش گونه‌های زیستی به بخش خصوصی داده شده است.
 
 
 علیمرادی در خصوص وظایف صنایع بسته‌بندی برای کم‌شدن زباله‌های پلاستیکی تشریح کرد: در مرحله اول با ایجاد نشست‌ها توجیهی ایجاد کرد و اینکه این زباله‌ها قابل‌بازیافت و برگشت به محیط‌زیست نیستند و همچنین فروشگاه زنجیره‌ای اعلام آمادگی کرده‌اند و با جایگزین‌کردن کیسه‌های و پاکت‌های پارچه‌ای به‌جای کیسه و پاکت‌های پلاستیکی که قابلیت برگشت‌پذیری به محیط‌زیست دارند را توزیع کنند.
 
 وی ادامه داد: اگر ورودی شهرها را دیده باشید بوته‌های خار را مشاهده می‌کنید که زباله‌های پلاستیکی باتوجه‌به وزش باد که در استان وجود دارد به آن آویزان است و این شکل بسیار نازیبایی به ورودی شهرها می‌دهد و دراین‌خصوص ما طرح ایران پاک و ایران سبز را قبل از عید نوروز برای پاک‌سازی ورودی‌های شهرها با همکاری سازمان‌های دولتی مانند: دهیاران و شهرداری‌ها انجام داده‌ایم؛ این کار بدون همکاری و مشارکت مردم قابل‌اجرا نیست باید برای داشتن محیط پاک و سالم همه مردم در کنار ادارات و ارگان‌ها کمک کنند و این اقدامات استمرار پیدا کند.
 
 مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان برای نوسازی ناوگان فرسوده شهرداری‌ها تصریح کرد: از طریق صندوق ملی محیط‌زیست پیگیری‌های لازم صورت‌گرفته تا به شهرداری‌ها برای تعویض ناوگان فرسوده وام‌های بلاعوض داده شود و یکی از مشکلاتی که استان ما دارد در بحث سوخت مصرف گاز است که زیاد در اختیار و در دسترس خودروها نیست و خودروهای برقی و گازی کمتر در استان وجود دارد و این نشان از نبود زیرساخت‌ها برای ماشین‌های گازی و برقی است.
 
 وی خاطرنشان کرد: همچنین تشویق سرمایه‌گذاران جهت احداث سوخت گازی بر روی خودروهایی که گازکشی هستند و همچنین ترویج خودروهای برقی در سطح کشور که دراین‌خصوص برنامه‌های در حال انجام است که به شهرداری‌ها که و کلان‌شهر محسوب می‌شوند و آلودگی بیشتر دارند؛ امکاناتی برای تعویض ناوگان عمومی در اختیار آنها قرار می‌دهند؛ البته سازمان محیط‌زیست بر مراکز معاینه فنی خودروها نیز نظارت دارد و پایش خروجی دود خودروها در دستور کار همکاران ما قرار دارد و ماشینی که نتواند معاینه فنی را دریافت کند مشمول جرایم می‌شود و باید عیب خودرو خود را برطرف کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران
  • ۱۰۰ کامیونت زباله دپو شده در یک منزل مسکونی در بجنورد بارگیری شد
  • زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • پاکسازی محوطه پل تاریخی لنگرود از زباله
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • راه یابی مستند بانوی کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره ملی