Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک کشور با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار تن شیرخشک مازاد وجود دارد و وضع عوارض سنگین به معنای جلوگیری از صادرات است گفت: با توجه به تاریخ مصرف این محصولات در صورتی که صادر نشوند دیگر کیفیت لازم برای مصرف نخواهند داشت. - اخبار اقتصادی -

سیاوش سلیمی رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: کارخانجات صنایع لبنی با همراهی وزارت  صمت در یک سال گذشته به دنبال اعمال تعرفه سنگین برای صادرات مازاد شیر خشک تولید شده در کشور هستند اما باید در نظر داشت در صورت اعمال، مزیت صادرات شیر خشک از دست می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه تمام شیرخام دامداران جذب کارخانه‌های صنایع لبنی نمی‌شود چاره ای جز تبدیل آن به شیر خشک و صادرات آن وجود ندارد.

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشککشور با بیان اینکه حدود 50 هزار تن شک مازاد در کشور وجود دارد ادامه داد:بر اساس اعلام صورت گرفته حدود 55 هزار تن تولید مازاد شیر خشک در کشور وجود دارد که تنها مجوز صادرات 12 هزار تن آن صادر شده است و ماهانه 15 هزار تن شیر خشک در کشور تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با  ترفند بستن عوارض سنگین بر صادرات، به دنبال جلوگیری از صادرات شیر خشک مازاد تولیدی در کشور است؛ اما باید توجه داشت که این محصولات تاریخ مصرف دارند و در صورتی که به موقع صادر نشود به تولید کنندگان خسارت وارد می‌شود.

سلیمی گفت: قیمت شیرخشک در کشور حدود 25  تا 26  هزار تومان و نرخ صادراتی آن نیز حدود 35 هزار تومان است؛ درصورتی که تعرفه 10 هزار تومانی نیز بر صادرات این محصول اعمال شود صادرات آن دیگر به صرفه نخواهد بود.

وی اضافه کرد: دولت کف قیمت صادرات شیر خشک را 2 دلار تعیین کرده است اما با توجه به رکود اقتصادی جهان ناشی از کرونا، قیمت جهانی شیر خشک نیز کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: از طرفی با توجه به اینکه میزان پروتئین شیرخشک‌های ایران پایین است به قیمت کمتری در بازار خارجی خرید و فروش می‌شود.

توقف صادرات شیرخشک 30 درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهدصنایع لبنی توان جذب شیر خام دامداران را ندارد/ اجازه صادرات شیر خشک داده شود

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط تحریمی مجبور به صادرات ریالی شیر خشک هستیم اظهار داشت: بعد از صادرات نیز باید دلار را به قیمت بالاتری از سطح بازار داخلی خریداری کرده تا بتوانیم آن را با قیمت بالاتری در سامانه نیما عرضه کنیم؛ همه این موارد قیمت تمام شده کالای صادراتی را افزایش می‌دهد.

توقف صادرات شیرخشک برای مدیریت دامداران توسط صنایع لبنی

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک کشور ادامه داد: توقف صادرات به این شکل دوباره شرایط لازم برای مدیریت دامداران توسط صنایع لبنی را فراهم می آورد و خواسته آنها برآورده می‌شود تا به هر قیمتی بتوانند شیرخام دامداران را خریداری کنید.

وی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت از انجمن شیرخشک به عنوان متولی تولید این محصول تا به امروز حتی یک نظر کارشناسی نیز نخواسته است.

وی در پایان اظهار داشت: برای حمایت از تولید داخلی و با توجه به اینکه در سال جهش تولید قرار داریم و رهبر معظم انقلاب بر صادرات غیر نفتی تاکید دارند لازم است موانع پیش روی صادرات برداشته شود.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صادرات قیمت لبنیات انجمن صنایع لبنی بیشتر بخوانید... توقف صادرات شیرخشک ۳۰ درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهد صنایع لبنی توان جذب شیر خام دامداران را ندارد/ اجازه صادرات شیر خشک داده شود قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... توقف صادرات شیرخشک ۳۰ درصد قیمت لبنیات را افزایش می دهد صنایع لبنی توان جذب شیر خام دامداران را ندارد/ اجازه صادرات شیر خشک داده شود واژه های کاربردی مرتبط صادرات قیمت لبنیات انجمن صنایع لبنی پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ ۴ شرط اصلی دریافت وام ودیعه مسکن اعلام شد ۲ شماره پیامکی برای ثبت‌نام وام ودیعه مسکن اعلام شد/ فرصت ۱ هفته‌ای مستأجران ۳ ارزش دلار آمریکا به پایین‌ترین رقم طی ۲ سال گذشته رسید ۴ سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن معرفی شد+جزئیات ۵ اطلاعیه هواپیمایی ماهان درباره جزئیات اقدام تروریستی جنگنده‌های آمریکایی/ تاکید بر انجام اقدامات قضایی و حقوقی علیه آمریکا ۶ پیش فروش چهار محصول سایپا با سود مشارکت از روز یک شنبه ۷ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۳| هشدار آبگرفتگی معابر در ۲۱ استان ۸ مجازات تخلفِ مأموران مالیاتی در هیأت حل اختلاف چیست؟ مهمترین اخبار اقتصادی اندر حکایت جان گرفتن دوباره واگذاری‌های دولت در قالب رد دیون نیکزاد: تعرض به هواپیمای ماهان اوج رذالت آمریکایی‌ها بود کارت اعتباری سهام عدالت به‌زودی ارائه می‌شود توسعه آبخیزداری در کشور به شرط حل تعارض منافع بازیگران آب مهمترین اخبار تسنیم باقری: راهزنی هوایی آمریکا تهدیدی جدی برای امنیت هوانوردی جهانی است اولین گام مجلس یازدهم برای مبازره با جرائم اقتصادی با تدوین یک طرح+متن طرح سازمان ملل متحد بر لزوم ایمنی خطوط هوایی غیرنظامی تاکید کرد اختصاصی| پاسخ کارگران هپکو به دروغ‌پردازی رسانه‌های معاند/ اعتراضات صنفی است+ فیلم کارت اعتباری سهام عدالت به‌زودی ارائه می‌شود درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صادرات قیمت لبنیات انجمن صنایع لبنی صادرات قیمت لبنیات انجمن صنایع لبنی صادرات شیر خشک قیمت لبنیات صنایع لبنی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟

مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور،‌ در نشست خبری اظهار کرد:« مردم از دست زدن به دام و کنه‌ها خودداری کنند زیرا در فصل گرما طبق روال هر ساله شاهد طغیان این بیماری در کشور هستیم.»

براساس گزارش تسنیم، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت:« تا به امروز ۳ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو مواجه بودیم که به منجر به فوت یک نفر نیز شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:« استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان با این پدیده مواجه هستند اما با اطلاع‌رسانی مناسب به مردم در مقایسه با سال قبل شاهد کاهش ۴۰ درصدی موارد ابتلا بوده‌ایم.»

نوروزی تصریح کرد:« بارش‌های مناطق جنوبی کشور امکان تکثیر و ازدیاد ویروس‌ها را فراهم می‌کند. همچنین تعداد کنه‌ها نیز افزایش خواهد یافت.»

سرانه ۷ کیلوگرمی گوشت قرمز در سال

وی در ارتباط با سرانه محصولات گوشت قرمز در کشور گفت:«سرانه مصرف گوشت قرمز در سال گذشته برای هر نفر ۷ کیلوگرم در سال بود که در مقایسه با سال قبل خود کاهش یافته است اما این رقم با مصرف گوشت سفید جبران شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوالی درباره قاچاق یا صادرات دام از کشور گفت: «هیچ مجوزی برای صادرات دام صادر نشده زیرا کشور نیازمند گوشت قرمز است اما در ۴۵ روز گذشته هزار تن گوشت سفید به کشورهای همسایه صادر شده که عمده آن به عراق بوده است.»

امکان افزایش صادرات مرغ

وی گفت:« نیاز کشورهای همسایه به گوشت قرمز در سال ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که می‌توانیم ۳۰۰ هزار تن آن را تامین کنیم.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد:«دوره‌های پرورش مرغ ۳.۶ در سال است که در صورتی که این رقم به ۴ دوره افزایش یابد ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می‌شود که باید مازاد آن را صادر کنیم.»

نوروزی افزود: «اگر بتوانیم با تولید مرغ سایز در ۶ دوره در سال جوجه‌ریزی داشته باشیم و وزن مرغ‌ها را به صورت نیمچه به کشتارگاه ارسال کنیم حتی این قابلیت وجود دارد که بتوانیم در سال یک میلیون تن تولید مازاد خود را صادرات کنیم.»

وی تصریح کرد: «مرغ نیمچه ۳۷ تا حداکثر ۴۰ روزه روانه کشتارگاه می‌شود که طعم بهتری نیز در مقایسه با مرغ‌های بزرگ دارد و در نهایت میزان تولید در کشور افزایش می‌یابد.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر پاسخ به سوال گفت: وضعیت تولید تخم مرغ نیز در کشور منطقی است به طوریکه در سال قبل ۱۳۶ هزار ۵۰۰ تن تولید مازاد صادر شده است.

نوروزی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اینکه با توجه به یارانه‌ای بودن تولید مرغ در کشور آیا برنامه‌ای برای افزایش صادرات این محصول وجود دارد، اظهار کرد:« وظیفه تصمیم‌گیری درباره صادرات یا افزایش صادرات مرغ و تخم‌مرغ با وزارت جهاد کشاورزی است و ما تنها درخصوص امکان و ظرفیت‌های تولید در کشور اظهار نظر می‌کنیم.»

وی افزود:« با این وجود نظر شخصی من آن است که تولید در کشور باید با هدف صادرات انجام شود.»

شرایط واردات گوشت قرمز و دام از ۷ کشور فراهم شد

وی در خصوص واردات دام نیز گفت:« کشورهای روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند، از جمله کشورهایی هستند که واردات دام و گوشت قرمز از آنها مشکلی ندارد. همچنین اجازه واردات برخی از کشتارگاه‌های هند و پاکستان نیز صادر شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوال دیگری افزود:« در حال حاضر واردات دام از هند و پاکستان نیز انجام می‌شود اما در استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و در همانجا سمپاشی شناسنامه‌دار انجام می‌شود و بعد از آنجا همانجا ذبح یا پرورش داده می‌شوند.»

وی افزود:« درصورتی که برزیل نیز مستندات لازم را ارائه دهد شرایط واردات از این کشور نیز فراهم می شود اما در حال حاضر تجار تمایل کمتری به واردات دام زنده دارند.»

tags # گوشت قرمز ، گوشت مرغ سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • صادرات تخم مرغ در فروردین به ۲۰ هزارتن رسید
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور توسط وزارت نفت اعلام شد
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • ۱.۵ میلیون تن شیرخام به بازار‌های هدف صادر می‌شود
  • وضعیت قیمت شیرخشک بعد از تغییر سیاست‌های ارزی
  • وضعیت قیمت شیرخشک بعد از تغییر سیاست های ارزی
  • هر ماه ۱۰ تن زعفران به خارج قاچاق می‌شود/ صادرات ۲۰۰ تن زعفران به ۶۷ کشور
  • هر ماه چند تن زعفران به خارج قاچاق می‌شود؟