Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@00:05:23 GMT

وضعیت وخیم مستاجران آمریکایی برای پرداخت اجاره

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۸۹۹۵

وضعیت وخیم مستاجران آمریکایی برای پرداخت اجاره

گزارش یک وبگاه خبری آمریکایی نشان می‌دهد با متوقف شدن اجرای طرحی از سوی دولت فدرال، ۲۸ میلیون شهروند این کشور در آستانه بی‌خانمانی قرار گرفته‌اند.

به گزارش مشرق، وبگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داده با متوقف شدن اجرای طرحی از سوی دولت فدرال آمریکا، ۲۸ میلیون شهروند این کشور در آستانه بی‌خانمانی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته این وبگاه آمریکایی، توقف این طرح روز گذشته (جمعه) صورت گرفت و به واسطه آن، طرح ممنوعیت بیرون کردن مستأجرانی که با حمایت دولت آمریکا زندگی می‌کردند، متوقف شده است.

بیزینس اینسایدر به نقل از خبرگزاری رویترز نوشته، این طرح در ۲۹ ایالت متوقف شده و طبق برنامه‌ریزی در بیشتر ایالت‌های این کشور نیز به پایان خواهند رسید.

بیشتر بخوانید: اندیشکده انگلیسی: ۱۰۰ هزار نفر در انگلیس اسیر برده‌داری مدرن هستند سندرز: میلیون‌ها آمریکایی توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی را ندارد

انجمن مالکان آپارتمان در آمریکا گزارش داده که حدود ۶۰ درصد از صاحبخانه‌ها گفته‌اند که مستأجران آنها نمی‌توانند اجاره‌بهای خود را پرداخت کنند، این در حالی است که ۸۰ درصد از آنها برای همکاری با مستأجران خود برای رسیدن به یک راه‌حل در این زمینه تمایل نشان داده‌اند.

این انجمن چندین راه را به صاحبخانه‌ها پیشنهاد داده است؛ از جمله صحبت‌ کردن با مستأجران خود، تهیه برنامه پرداخت و تنظیم آن به صورت کتبی، بررسی مهلت پرداخت اجاره بها و تعویق در پرداخت مالیات و بیمه و تماس با وام‌دهندگان برای هرگونه کمکی که می‌توانند ارائه دهند.

نمایندگان دموکرات‌ مجلس نمایندگان خواستار یک طرح حمایتی با عنوان «کمک اجاره ملی» به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار شده‌اند.

«کمالا هریس» سناتور ایالت کالیفرنیا نیز در تلاش است تا طرحی حمایتی را برای مستأجران و صاحبان خانه در این کشور ارائه کند.

واشنگتن پست گزارش داده که طرح وی، تخلیه و بازستانی ملک رهنی از مستأجران را برای یک سال منع می‌کند و هدف دیگر آن، این است که به مستأجران تا ۱۸ ماه کمک کند تا معوقه‌های خود را پرداخت کنند.

این در حالی است که بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، این ایده‌ها و طرح‌ها از سوی جمهوری‌خواهان پیشرفتی نداشته است.

بر اساس گزارش بیزینس اینسایدر، حدود ۱۰ میلیون نفر طی بحران مالی سال ۲۰۰۸ آمریکا مجبور به تخلیه خانه‌های خود شدند.

با شیوع ویروس کرونا در آمریکا، به دلیل محدودیت‌هایی که این ویروس به همراه داشته، بسیاری از مشاغل در این کشور تعطیل و با یک بحران مالی مواجه شده‌اند.

آمریکا در شبانه‌روز گذشته برای چهارمین روز متوالی بیش از ۱۰۰۰ قربانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده و دست‌کم ۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر هم به تعداد بیماران مبتلا به کرونا در این کشور افزوده شده است.

بر اساس آمار منتشر شده در وب سایت دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، تاکنون ۴ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۵۲۹ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۱۴۵ هزار و ۵۴۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آمار جهانی ابتلا هم بر اساس داده‌های این وب سایت، حدود ۱۶ میلیون نفر و تعداد مرگ‌ومیر به ۶۴۰ هزار نفر نزدیک شده است. آمریکا همچنان به لحاظ ابتلا و فوتی در صدر جدول کشورهای درگیر است. خیزش ابتلا در ایالت‌های آریزونا، کالیفرنیا، فلوریدا و تگزاس یکی از دلایل افزایش کلی این آمار اعلام شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین آمریکا دولت فدرال شهروندان آمریکایی تگزاس آریزونا بیزینس اینسایدر واشنگتن ایالت کالیفرنیا دولت فدرال آمریکا دولت آمریکا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۸۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا

نشریه آمریکایی گزارش داد رهبران آفریقایی دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های به‌اصطلاح «دموکراتیک» غرب باشند و آمریکا در این مسئله به شکست سیاست‌های خود پی برده است.

به گزارش مشرق، رسانه آمریکایی پالتیکو گزارش داد مقامات ایالات متحده دریافته‌اند که اعمال فشار به «نیجر» و دیگر کشورهای جنگ‌زده آفریقا برای قطع ارتباط با مسکو و اتخاذ ارزش‌های غربی شکست خورده است.

با وجود تلاش‌های آمریکا، کشورهایی مانند مالی، چاد، جمهوری آفریقای مرکزی و لیبی برای تامین امنیت خود به روسیه روی آورده‌اند. حالا نیروها و پیمانکاران نظامی روسیه در آفریقا مستقر شده و با کم‌رنگ کردن نقش آمریکا، طرح خروج ۱۱۰۰ نظامی آمریکایی را در ماه‌های آتی رقم خواهند زد.

در این گزارش آمده است: «اجرای عملیات در کشوری که دولت آن روابط نظامی نزدیکی با روسیه دارد، مقامات آمریکایی را بسیار نگران می‌کند.»

ورود سربازان روس به نیجر در ماه میلادی جاری

شورای نظامی حاکم بر نیجر خواستار انحلال توافق‌های نظامی با آمریکا و خروج نظامیان این کشور از نیجر شده، اما هنوز تاریخ دقیقی برای خروج آمریکایی‌ها تعیین نشده است.

نشریه آمریکا با اشاره به پایگاه پهپادی آمریکا در نیجر که نقشی کلیدی در جمع‌آوری اطلاعات دارد، گزارش داد اگر نظامیان آمریکا از این کشور خارج شوند، دسترسی خود را به این پایگاه حیاتی از دست داده و در عملیات‌های خود در منطقه به مشکل خواهند خورد.

دو منبع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود، به پالتیکو گفتند سردشدن روابط نیجر با آمریکا باعث شده تا کابینه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در سیاست‌هایش در قبال متحدان خود در آفریقا بازنگری کند.

«کامرون هادسون» افسر اطلاعاتی سابق آمریکا در سازمان سیا که امور مربوط به آفریقا را بر عهده داشت، به پالتیکو گفت: «وقتی همه کشورها فرانسه را بیرون کردند، ما سعی کردیم نقش صلح‌بان را ایفا کنیم، با این امید که بتوانیم حضور خود را در آنجا مستحکم کنیم. روشن است که این طرح‌ها شکست خورد. ما خارج شدیم و روسیه آمده است.»

به گزارش پالتیکو، کشورهای آفریقایی از مداخله آمریکا در امور داخلی خود به تنگ آمده و دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های آمریکایی به سیاست‌های داخلی خود باشند. یک مقام آمریکایی ناشناس در این باره گفت: «بیشتر این کشورها نمی‌خواهند به آن‌ها امر و نهی شود. غرب از سال‌ها پیش به کشورهای آفریقایی شیوه حکمرانی را دیکته می‌کرد و آن‌ها حالا دارند می‌گویند که دیگر بس است.»

برخی رهبران آفریقایی از مداخله روسیه راضی هستند و می‌گویند مسکو بر خلاف واشنگتن، از عهده ارائه حمایت‌های سریع امنیتی برمی‌آید. بسیاری هم با درخواست آمریکا برای اجرای اصلاحات به‌اصطلاح «دموکراتیک» مخالفت کرده و می‌گویند غرب حق ندارد درباره دموکراسی برای آن‌ها سخنرانی کند، آن هم وقتی غربی‌ها در مورد متحدان خود در دیگر نقاط جهان چنین رویکردی نداشته و ارزش‌های «دموکراتیک» خود را نادیده می‌گیرند.

در گزارش پالتیکو آمده است: «این پس‌زدن‌ها در کشورهایی مانند نیجر برای مقامات آمریکایی مشکل‌ساز شده است؛ مقاماتی که سعی دارند راهی برای حفظ همکاری دیرینه واشنگتن با کشورهای سرشار از منابع بیابند.»

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد
  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • خانه‌دار شدن کابوس جوانان بیجار/نفس مستاجران به شماره افتاد
  • تحقق کاهش معطلی دریافت کد رهگیری برای مستاجران با سامانه خودنویس
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه املاک باشند
  • مستاجران مراقب سامانه خودنویس املاک باشند
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • دومین پایگاه آمریکا در سوریه طی کمتر از یک ساعت هدف قرار گرفت