Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو هیات مدیره بانک ملی ایران تاکید کرد که پرداخت تسهیلات مرتبط با «کرونا»، هیچ اختلالی در روند پرداخت تسهیلات به سایر بخش ها به ویژه تسهیلات حوزه تولید ایجاد نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، محمود شایان با بیان این که «کرونا» به عنوان یک حادثه بر همه ابعاد زندگی بشر تاثیر گذاشت، خاطرنشان کرد: نظام بانکی نیز از این قاعده مستثنا نبود؛ اما خوشبختانه این رخداد با تدابیر ویژه مدیریت شد؛ به طوری که فعالیت های جاری بانک بدون وقفه در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به سهم حدود پنج میلیون و 300 هزار فقره ای بانک ملی ایران از تسهیلات یک میلیون تومانی خانوارهای یارانه بگیر که پس از شیوع کرونا پرداخت شد اشاره کرد و گفت: این تسهیلات بدون مراجعه حضوری و حتی بدون دریافت وثایق معمول پرداخت شد که اقدامی کم نظیر در نظام بانکی بود.
او در پاسخ به این سوال که تضمین بازپرداخت اقساط این تسهیلات چیست، گفت: حساب «یارانه» وثیقه این تسهیلات است به طوری که هر ماه و پیش از واریز یارانه نقدی به حساب افراد، مبلغ قسط از آن کسر خواهد شد و در صورتی که یارانه فرد به هر دلیلی قطع شود، سازمان برنامه و بودجه بازگشت منابع بانک را تضمین می کند.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران همچنین با بیان این که این بانک قرار است 750 هزار میلیارد ریال تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا تزریق کند، اظهار کرد: گروه «رانندگان» در این بخش تسهیلات 60 میلیون ریالی را با ضمانت حداقلی دریافت کرده اند و در مورد سایر بخش ها نیز به مرور اقدام خواهد شد.
او ادامه داد: بانک ملی ایران علاوه بر این رقم، 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمل و نقل ریلی، هوایی و زمینی در نظر گرفته است که پس از تشکیل پرونده، معرفی تضامین و اعتبارسنجی، این تسهیلات نیز پرداخت خواهد شد.
شایان با تاکید بر این که بانک ملی ایران در روزهای ابتدایی شیوع کرونا با تشخیص درست به حمایت جدی از واحدهای تولید کننده محصولات بهداشتی رو آورد؛ گفت: تامین مالی واحدهای تولید کننده ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش با جدیت تمام انجام شد تا کمبودهای بازار در حداقل زمان برطرف شود.
وی در پاسخ به این سوال که منابع مرتبط با تسهیلات کرونا از چه محلی تامین شده است؛ گفت: بانک مرکزی با توجه به تکالیف بالادستی، یک سوم ذخایر قانونی را در اختیار بانک گذاشت و دو سوم باقیمانده نیز از منابع داخلی بانک تامین شد.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با بیان این که پرداخت تسهیلات مرتبط با کرونا، منافاتی با روند عادی پرداخت تسهیلات در بانک ندارد؛ افزود: بنگاه های اقتصادی و به ویژه تولیدکنندگان در سال «جهش تولید» با هیچ مانعی برای دریافت تسهیلات مواجه نخواهند شد و بانک در این زمینه با آنها حداکثر همراهی را خواهد داشت.
به گفته شایان، اولویت پرداخت تسهیلات با طرح های نیمه تمام و دارای پیشرفت فیزیکی حداقل 80 درصد است تا این پروژه ها به اتمام رسیده و بتوانند فعالیت خود را هر چه سریعتر آغاز کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عضو هیات مدیره بانک ملی ایران پرداخت تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم

سیدمحمدمهدی احمدی رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر اظهار کرد: روز گذشته ۱۰ درصد از مطالبات و حقوق معوقه سرخپوشان پایتخت پرداخت شد تا روحیه شان به طور مضاعف تا پایان فصل شکل بگیرد. ان شا الله اگر بتوانند در جام باشگاه‌های ایران کسب قهرمانی کنند خودشان باعث می‌شوند که بخشی از اقساط تخفیف پیدا کند و ما تصمیم گرفتیم بخشی از این تخفیف در اقساط را به بازیکنان و کادر فنی تخصیص بدهیم که همین قدرت مضاعف را در بازیکنان ایجاد خواهد کرد. در کادر فنی هم هیچ تغییری در این ۵ هفته پایانی لیگ برتر نخواهیم داشت و مابقی اعضای هیئت مدیره هم به کار خود ادامه می‌دهند.

او افزود: اصلا نمی‌خواهیم تیم را درگیر حاشیه کنیم و فقط یک عضو که جایش در هیئت مدیره پرسپولیس خالی هست به عنوان ناظر مالی در باشگاه پرسپولیس مستقر می‌کنیم که شفافیت، بودجه و نظام مالی را بتوانیم در این باشگاه شکل بدهیم. ما فصل آینده هم می‌خواهیم  تحلیل درستی از ریسک‌های مالی در باشگاه پرسپولیس داشته باشیم تا بتوانیم برنامه ریزی دقیقی انجام بدهیم و بتوانیم سال آینده باشگاه پرسپولیس را به عنوان مدعی قهرمانی آسیا تجهیز کنیم که آنچه که در خور شان این باشگاه هست را انجام بدهیم تا  دوباره در آسیا پرآوازه شود.  

احمدی گفت: سال ۸۴ مصوبه واگذاری ۲۰ درصد از سهام باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال مصوب شد، اما هیچ گاه خریداری برایش پیدا نشد و هیچ اهلیتی از سوی سازمان خصوصی سازی مورد تایید قرار نگرفت تا اینکه در دولت رئیسی ۱۰ درصد سهام پرسپولیس و استقلال واگذار شد و ۱۶ بار مزایده از ۲۰ درصد، ۳۰ درصد، ۵۱ درصد و اخیرا مزایده ۸۵ درصدی برگزار شد، خریدار عمده‌ای برای خرید سهام این ۲ باشگاه پیدا نشد. این نگرانی وجود داشت که با واگذاری این ۲ باشگاه که نشان بزرگی دارند و هواداران زیادی بارش را به دوش می‌کشند بعدا مشکلات این ۲ باشگاه افزایش پیدا کند شاید عدم واگذاری شان موهبتش بیشتر از واگذاری شان باشد به خاطر همین موضوع به تعویق افتاد، اما بحث مجوز حرفه‌ای سرخابی ها، دولت را مجبور کرد که تصمیم بگیرد که حتما باید مالکیت از دولت جدا شود  و دولت سهام خود را واگذار کند.

رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس بیان کرد: نگرانی‌هایی هم وجود داشت که اگر دولت سهامدار اقلیت هم باقی بماند و بخواهد با ابزار‌هایی مدیریت کند و این موضوع باعث شد که سهامداری حاضر به خرید سهام این ۲ باشگاه نشود. با تدبیری که وزیر اقتصاد کرد به این نتیجه رسیدند که ۸۵ درصد سهام سرخابی‌ها یک جا واگذار شود که دولت کاملا حذف شود. ۱۰ درصد  سهام این ۲ باشگاه  به صورت شناور و خرد واگذار شده است. به طور حتم باید ۵ درصد سهام به کارکنان و پیشکسوتان واگذار شود که عنقریب باید این اتفاق بیفتد و حق تقدم با بازیکنان، کارکنان و پیشکسوتان برای خرید سهام خواهد بود.

او افزود: یکی از کنسرسیوم ها، نظام بانکی بود که ما منع قانونی به خاطر ماده ۱۶ و ۱۷ مربوط به قانون رفع تولید رقابت پذیر داشتیم و بانک‌ها را از بنگاه داری منع می‌کرد، اما شورای پول و اعتبار  ۲ هفته قبل مصوبه ای  صادر کرد  که این مانع به  صورت موردی برداشته شد. استدلال این بود که باشگاه پرسپولیس با توجه به شبکه هواداری و اجتماعی که دارد می‌تواند در کنار هم قرار بگیرد و  این مانع قانونی را بتواند برطرف کند. با توجه به مصوبه‌ای که شورای پول و اعتبار تصویب کرد ۶ بانک به صورت کنسرسیوم قرار گرفتند که عمده سهم به بانک شهر واگذار شد و ۳۰ درصد سهام را به طور مستقیم داریم و ۱۵ درصد را ۳ بانک صادرات، رفاه کارگران و اقتصاد نوین به مدت ۲ سال به بانک شهر واگذار کردند.

احمدی خاطرنشان کرد: طبق توافقی که در کنسرسیوم بانک‌ها صورت گرفت عملا ۳ عضو هیئت مدیره را بانک شهر انتخاب خواهد کرد و ۲ عضو هیئت مدیره را بانک ملت و بانک تجارت انتخاب می‌کنند که طی توافقی که کردیم یکی از این بانک ها، رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را انتخاب می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣