Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@14:51:00 GMT

توقف ۱۰۰۰ کانتینر بار پشت مرز میلک افغانستان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۰۳۰۳

توقف ۱۰۰۰ کانتینر بار پشت مرز میلک افغانستان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: مرز تقریبا پنج روز است که بسته شده و حدود هزار کانتینر بار در بندرعباس توقیف و دپو شده است.

ابراهیم عطائی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص بسته بودن مرز میلک افغانستان، اظهار کرد: مرز میلک تقریبا پنج روز است که بسته شده و افغانستان برای این کار چند دلیل متفاوت دارد که برخی خواسته‌ها به حق و برخی ناحق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک دلیل این است که می‌گویند ماشین‌هایی که سوخت قاچاق می‌آورند، بعد از جریمه توقیف می‌شوند و بار این ماشین‌ها نیز توقیف می‌شود. ما بارها را آزاد می‌کنیم، اما ماشین همچنان توقیف خواهد بود، در واقع قوانین ایران اینگونه است که حتی در صورت پرداخت جریمه، ماشین باید توقیف شود.

عطائی ادامه داد: دلیل دیگر هزینه‌های اضافی است که داخل ایران گرفته می‌شود. دلیل بعدی این است که ماشین‌ها در مرز به کندی وارد و خارج می‌شوند که این موضوع به‌‎جا است. دلیل دیگر اینکه دلار به ایران می‌آورند و به بانک می‌دهند، اما بانک قبول نکرده و بیان می‌کند که باید در صرافی بفروشند و دلار بخرند. چنین اعتراضاتی به مشکلات مرز و داخل ایران وجود دارد، بنابراین موقتا مرز را بستند و شعارشان این است که ما باید به حق خود برسیم.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: مرز تقریبا پنج روز است که بسته شده و حدود هزار کانتینر بار در بندرعباس توقیف و دپو شده است. نزدیک عید قربان است و این کالاها باید به افغانستان برسد، اما زمانی اعتصاب کردند که ضربه شدیدی به شیرازه حمل و نقل وارد می‌شود.

وی بیان کرد: امروز مقامی از افغانستان به نیمروز آمده و آنجا جلسه دارند. این موضوع باید از طریق وزارت امور خارجه انعکاس داده شود، با ایران جلسه خواهند گذاشت تا به نتیجه برسند. ما تنها ۴، ۵ روز وقت داریم، بعد از آن عید قربان است که افغانستان تعطیلات خاصی دارد و معلوم نیست چه اتفاقی بیفتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرز افغانستان و ایران بسته شدن مرزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد

سفیر و نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌آلمللی در ژنو در پی کشف یک گور دسته‌جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه در نامه‌ای به رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار "اقدام فوری بین‌المللی برای توقف جنگ نسل‌کشی اسرائیل" علیه مردم فلسطین شد.

به گزارش ایسنا، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو در این نامه با اشاره به کشف یک گور دسته جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه نوشت: گذشته از نقض قوانین بین المللی بشردوستانه، اسرائیل حقوق بشر بین المللی را نیز نقض کرده است. رژیم اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر، از توسل به زور برای جلوگیری از اعمال حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین (قطعنامه ۲۶۲۵ سازمان ملل متحد) منع شده است. از سوی دیگر، شواهد موجود حاکی از آن است که رژیم اسراییل مسئول ارتکاب اعمال غیرانسانی مغایر با بند های الف، ج، د، و و ماده ۲ کنوانسیون آپارتاید است.

وی در این نامه آورده است: از آنجایی که دیوان بین‌المللی دادگستری هر دو بخش قانون (حقوق بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بین‌المللی حقوق بشر) را در جریان درگیری‌های مسلحانه قابل اجرا می‌داند، رژیم اسرائیل باید نسبت به انجام اقدامات خود متوقف شود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: مردم در منطقه‌ای غزه، که جمعیتی قابل توجهی دارد و بیش از یک میلیون کودک در آن زندگی می‌کنند، به دلیل ۱۶ سال محاصره شدید و دهه‌ها اشغال نظامی ضعیف شده‌اند و اکنون در محاصره کامل قرار دارند از این رو مراقبت بیشتر در پایبندی به قوانین جنگ ضروری است. حقوق بین الملل عرفی همچنین انتقال اجباری جمعیت غیرنظامی از یک منطقه به منطقه دیگر را به شدت ممنوع می کند و نقض این ممنوعیت یک جنایت جنگی و نقض فاحش کنوانسیون ژنو است و هنگامی که به عنوان بخشی از یک حمله گسترده یا سیستماتیک علیه هر جمعیت غیرنظامی انجام شود، ممکن است به جنایت علیه بشریت تبدیل شود.

انتهای پیا

دیگر خبرها

  • این خانه لوکس و جمع و جور یک کانتینر است! (عکس)
  • راننده از ترس پلنگ فرار کرده رفته تو ماشین / درخواست کمک گرفتنش خیلی جالبه (فیلم)
  • دلیل توقف قطار افغانستان _ترکیه / تکذیبیه مسئولین راه آهن از سر بی اطلاعی بود+فیلم
  • کار عملی کاسا-۱۰۰۰ آغاز می‌شود 
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • آمادگی بانک جهانی برای آغاز پروژه «کاسا هزار» در افغانستان
  • انواع کانتینر از نظر ابعاد و کاربردها
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • توقیف محموله آرد قاچاق در قزوین