Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران تاکید کرد که پرداخت تسهیلات مرتبط با «کرونا»، هیچ اختلالی در روند پرداخت تسهیلات به سایر بخش ها به ویژه تسهیلات حوزه تولید ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمود شایان» با بیان این که «کرونا» به عنوان یک حادثه بر همه ابعاد زندگی بشر تاثیر گذاشت، خاطرنشان کرد: نظام بانکی نیز از این قاعده مستثنا نبود؛ اما خوشبختانه این رخداد با تدابیر ویژه مدیریت شد؛ به طوری که فعالیت های جاری بانک بدون وقفه در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سهم حدود پنج میلیون و ۳۰۰ هزار فقره ای بانک ملی ایران از تسهیلات یک میلیون تومانی خانوارهای یارانه بگیر که پس از شیوع کرونا پرداخت شد اشاره کرد و گفت: این تسهیلات بدون مراجعه حضوری و حتی بدون دریافت وثایق معمول پرداخت شد که اقدامی کم نظیر در نظام بانکی بود.

او در پاسخ به این سوال که تضمین بازپرداخت اقساط این تسهیلات چیست، گفت: حساب «یارانه» وثیقه این تسهیلات است به طوری که هر ماه و پیش از واریز یارانه نقدی به حساب افراد، مبلغ قسط از آن کسر خواهد شد و در صورتی که یارانه فرد به هر دلیلی قطع شود، سازمان برنامه و بودجه بازگشت منابع بانک را تضمین می کند.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران همچنین با بیان این که این بانک قرار است ۷۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا تزریق کند، اظهار کرد: گروه «رانندگان» در این بخش تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی را با ضمانت حداقلی دریافت کرده اند و در مورد سایر بخش ها نیز به مرور اقدام خواهد شد.

او ادامه داد: بانک ملی ایران علاوه بر این رقم، ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمل و نقل ریلی، هوایی و زمینی در نظر گرفته است که پس از تشکیل پرونده، معرفی تضامین و اعتبارسنجی، این تسهیلات نیز پرداخت خواهد شد.

شایان با تاکید بر این که بانک ملی ایران در روزهای ابتدایی شیوع کرونا با تشخیص درست به حمایت جدی از واحدهای تولید کننده محصولات بهداشتی رو آورد؛ گفت: تامین مالی واحدهای تولید کننده ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش با جدیت تمام انجام شد تا کمبودهای بازار در حداقل زمان برطرف شود.

وی در پاسخ به این سوال که منابع مرتبط با تسهیلات کرونا از چه محلی تامین شده است؛ گفت: بانک مرکزی با توجه به تکالیف بالادستی، یک سوم ذخایر قانونی را در اختیار بانک گذاشت و دو سوم باقیمانده نیز از منابع داخلی بانک تامین شد.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با بیان این که پرداخت تسهیلات مرتبط با کرونا، منافاتی با روند عادی پرداخت تسهیلات در بانک ندارد؛ افزود: بنگاه های اقتصادی و به ویژه تولیدکنندگان در سال «جهش تولید» با هیچ مانعی برای دریافت تسهیلات مواجه نخواهند شد و بانک در این زمینه با آنها حداکثر همراهی را خواهد داشت.

به گفته شایان، اولویت پرداخت تسهیلات با طرح های نیمه تمام و دارای پیشرفت فیزیکی حداقل ۸۰ درصد است تا این پروژه ها به اتمام رسیده و بتوانند فعالیت خود را هر چه سریعتر آغاز کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پرداخت تسهیلات تسهیلات بانکی تسهیلات پرداخت تسهیلات بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۵۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای حمایت از اشتغالزایی و بهبود معیشت خانوارها، تسهیل شرایط ازدواج، تحکیم بنیان خانواده و جوانی جمعیت، حمایت از کشاورزان خسارت دیده و ... شعب این بانک در سراسر کشور طی سال 1402 بیش از 126 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه جمعا به مبلغ 145 هزار و 610 میلیارد ریال به متقاضیان و واجدان شرایط پرداخت کرده اند.

شایان ذکر است، از مجموع تسهیلات قرض الحسنه پرداختی توسط بانک کشاورزی در مقطع یاد شده، بالغ بر 83 هزار میلیارد ریال در قالب بیش از 40 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و 28 هزار میلیارد ریال در قالب 42 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به متقاضیان پرداخت شده و الباقی در قالب تسهیلات اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، ودیعه مسکن مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی، تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی، کمک به کشاورزان خسارت دیده و ...  بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣