Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شاتا، محمد رضا کلامی افزود: کارگروه ملی تنظیم بازار متشکل از ۱۴ دستگاه اجرایی و نظارتی فعالیت می‌کند و برای اینکه استان‌ها به عنوان واحد‌هایی که وظیفه اجرایی، تکالیف و مصوبات مرتبط با تنظیم بازار را بر عهده دارند بتوانند موارد را به طور مناسب عملیاتی کنند، کارگروه‌های متناظر تنظیم بازار را در سطح استان‌ها با ریاست استاندار تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: اخیراً در کالا‌هایی مانند مرغ، شکر و شیر با تعیین یک اختلاف ناچیز قیمتی به استان‌ها اختیار لازم داده شد تا متناسب با هزینه‌های مرتبط به تامین و توزیع کالا، تصمیم‌گیری و قیمت مصوب استانی خود را اعلام کنند.

کلامی ادامه داد: به عنوان نمونه قیمت مصوب مرغ در کارگروه ملی تنظیم بازار ۱۵ هزار تومان تعیین شد که با اختلاف مثبت و منفی پنج درصد، به استان‌ها اجازه افزایش یا کاهش قیمت داده شد و در خصوص قیمت شیر خام هم این فاصله قیمتی حدود ۷ درصد تعیین شده است.

دبیر تنظیم بازار گفت: با توجه به تقاضای مسئولان استان ها، برای واگذاری بخشی از اختیارات توزیع کالا‌های اساسی به ستاد تنظیم بازار این استان ها، مقرر شد ستاد تنظیم بازار استان اختیار لازم را داشته باشد تا بر مبنای اولویت‌های منطقه‌ای و استانی در خصوص توزیع اقلام تصمیم‌گیری کند.

کلامی افزود: این تصمیم برای تحویل دقیق اقلام کالایی به جامعه هدف اتخاذ شده و اگر استانی برای توزیع کالا در شبکه خاصی تصمیم‌گیری نمایند، کارگروه ملی این اختیار را خواهد داد.

وی تصریح کرد: البته درخواستی برای اختیار استان‌ها در خصوص توزیع کالا از محل ذخایر کالا‌های استراتژیک نیز وجود داشت که این مسئله امکان پذیر نبوده و این ذخایر بر اساس ابلاغیه شورای امنیت ملی و در حجم معینی نگهداری و توزیع می‌شوند.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در جلسه آتی کارگروه ملی تنظیم بازار میزبان مدیران دو استان خراسان رضوی و اصفهان خواهیم بود تا با دریافت و اعمال نظر آن‌ها به نمایندگی از سایر استانها، مصوبه لازم جهت تفویض اختیارات بیشتر را اخذ کنیم.

کلامی تاکید کرد: در خصوص کالا‌ها و خدمات صنفی این اختیار در حدود وظایف کمیسیون‌های نظارت استان‌ها به آن‌ها واگذار شده است.

وی افزود: کالا‌هایی که نیازمند قیمت گذاری در سطح ملی هستند با یک فاصله قیمتی، اختیار تعیین قیمت مصوب به استان‌ها داده می‌شود و معیار نظارت و بازرسی‌ها نیز همین تصمیمات استانی خواهد بود.

دبیر تنطیم بازار درباره اولویت‌های بازرسی نیز تصریح کرد: افزایش نظارت‌ها و تشدید بازرسی‌ها با توجه به میزان تقاضای کالا در فصول و مقاطع مختلف تغییر می‌کند و بر اساس افزایش تقاضای هر کالایی، اولویت‌های نظارتی نیز تعیین و در دستور کار قرار می‌گیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قیمت گذاری کالا پارسی خبر وزارت صمت کالا کارگروه تنظیم بازار تنظیم بازار کارگروه ملی توزیع کالا استان ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: «به‌طوری‌که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد:، اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبود‌ها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برند‌های مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • واگذاری تنظیم بازار کسب و کارهای بازی‌محور به وزارت فرهنگ
  • منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار در خصوص نرخ بلیط هواپیماها هستیم
  • سیاستهای تنظیم‌گری دولت در بازار مسکن ۱۴۰۳/ سهم درآمدهای پایدار دولت به ۵۲ درصد رسید
  • توزیع بیش از ۶۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در شهرستان کازرون طی سالی که گذشت
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور