Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-28@10:16:49 GMT

تسهیلات۶ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومانی اشتغال روستایی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۷۲۶۷

تسهیلات۶ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومانی اشتغال روستایی

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: امسال برای طرح توسعه پایدار اشتغال روستایی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پیش بینی و بخشی از آن تخصیص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «میثم زالی» با حضور در تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با عضویت ۱۲ عضو کابینه است و به همین علت به همه بخش‌های تولید از جمله نفت، جهاد کشاورزی، نیرو و گردشگری و صنعت می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه تسهیلات را در بخش‌های مختلف می‌توانیم پرداخت کنیم ادامه داد: از جمله تسهیلات ارزان قیمت تبصره ۱۸ است که از منابع مشترک صندوق و بانک‌های عامل است و رقم آن برای مناطق محروم ۱۲ درصد و برای مناطق برخوردار ۱۴ درصد است.

زالی اضافه کرد: تسهیلاتی هم براساس دستورالعمل رونق تولید وجود دارد که بانک مرکزی دستورالعمل آن را صادر کرده است.

وی گفت: از این بانک می‌خواهیم رقم مشخصی را برای امسال پیش بینی کند و درخواست ما در بخش صنعت و معدن حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان برای امسال است.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید افزود: اگر بانک مرکزی این رقم را تخصیص دهد بسیاری از طرح‌ها به سرانجام خواهد رسید.

وی اضافه کرد: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کارگروه استانی دو بخش را در موضوع تسهیلات، یکی پرداخت تسهیلات و دیگری موانع پرداخت تسهیلات را رصد می‌کنیم.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، موظف هستیم تا مصوبات لازم را صادر کنیم تا موانع برطرف شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: رونق تولید تولید دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت حضور بخش خصوصی خالص در عرصه‌های اقتصادی را تسهیل کند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: دولت باید حضور مردم در عرصه‌های اقتصادی را تسهیل کند و برای هموار کردن مسیر باید برنامه‌ اجرایی تدوین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امروز در دیدار رئیس اتاق اصناف، روسای اتحادیه‌ صنفی، رئیس و کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: شعارهای سال مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) مبتنی بر اقدامات کارشناسی و مطالعاتی و برای ریل‌گذاری و سوق دادن تمرکز مسئولین و مردم به نقاط ضعف کشور تعیین می‌شود.
وی عنوان کرد: امروز مهم‌ترین مشکل کشور اقتصادی است و همه به این موضوع واقف هستند اما باید آگاه بود اگر بخواهیم بازار رونق بگیرد یا روابط اقتصادی بین‌المللی تقویت شود باید تولید را در کشور افزایش دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، تولید را یک گلوگاه

برای عرصه‌های مختلف حکمرانی دانست و بیان کرد: اقتصاد بر عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هم تاثیرگذار است که باید به آن توجه ویژه شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با ذکر این نکته که سهم مردم باید در اقتصاد کشور مشخص شود، تصریح کرد: دولت باید حضور مردم در عرصه‌های اقتصادی را تسهیل کند و برای هموار کردن مسیر باید برنامه‌ اجرایی تدوین کند.
وی، با بیان این نکته که نباید دولت بخش خصوصی را رقیب خود ببیند، خاطرنشان کرد: اگر سهم بخش خصوصی خالص از دولت در عرصه‌های مختلف اقتصادی جلو بزند، روز شادمانی و پیشرفت است که دولت باید به صورت جدی این مهم را در دستور کار قرار دهند.
امام جمعه بندرعباس گفت: دولت باید بتواند بخش خصوصی سالم، با توانایی و مولد را با برخی از سرمایه‌دارنماها تفکیک کند تا مردم در اقتصاد و تولید مشارکت داشته باشند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده تشریح کرد: امسال در تمام عرصه‌ها نیازمند مشارکت مردم و بخش خصوصی هستیم و باید بخش خصوصی را برای تحقق جهش تولید تقویت کنیم.
وی عنوان کرد: به آقای رئیس جمهور در جلسه‌ای خصوص عرض کردم که آمارهای صنعتی و تولیدی کشور که ارائه می‌شود خوب است اما اگر وضعیت تورمی کشور و پرداخت یارانه‌های بخش‌های مختلف صنعت را در نظر نگیریم دچار خطا خواهیم شد به همین جهت است که برای ارزیابی شاخص‌های اقتصادی و صنعتی بنگاه‌ها، باید تمام یارانه‌هایی که دولت در قالب انرژی پرداخت می‌کند، را از شاخص‌ها کسر کنیم آن‌گاه می‌توان وضعیت پایدار و حقیقی صنعت را برآورد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، بیان کرد: سود حاصل صنایع باید آنالیز شود و شاخص‌هایی نظیر نرخ ارز یارانه‌ای، یارانه‌های انرژی و ... از سودخالص کسر شود تا به سود و ارزش حقیقی خلق شده برسیم‌.

دیگر خبرها

  • رتبه دوم شبکه بانکی استان قم در پرداخت تسهیلات
  • دهیاران در روستاها منابع درآمدی ایجاد کنند
  • تشکیل کارگروه مشترک دولت و انبوه‌سازان برای رفع مشکل مسکن
  • دولت حضور بخش خصوصی خالص در عرصه‌های اقتصادی را تسهیل کند
  • تقویت و تمرکز استان یزد بر تولید و رفع موانع تولید
  • هدف‌گذاری برای تسهیل پرداخت تسهیلات خرد توسط بانک‌ها
  • تسریع، تسهیل و تکریم سه اصل تحقق شعار سال
  • رفع موانع تولید، گامی اساسی برای جهش تولید
  • پرداخت بیش از ۴۵ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی به متقاضیان
  • تبیین و تشریح الزامات تحقق راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط رئیس عدلیه