Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای شهر تبریز: راه‌اندازی مرکز دفن بهداشتی زباله های بیمارستانی و پرخطر، نقطه قوت و متمایز مدیریت پسماند تبریز نسبت به شهرهای دیگر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سعید نیکوخصلت در حاشیه بازدید از بزرگترین پروژه زیست محیطی تبریز با عنوان مرکز دفن بهداشتی پسماندهای شهری، اظهار داشت: این پروژه نقطه قوت و متمایز مدیریت پسماند تبریز خواهد بود که باعث می شود مشکل لندفیل و شیرابه های مشکل‌زا نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که این پروژه با همکاری خوب بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء و شهرداری تبریز اجرایی می شود، افزود: به عنوان عضو شورای شهر تبریز آرزومندم روزی تولید زباله توسط انسان به صفر رسیده و یا پسماند تولید شده در مبدأ تفکیک شود؛ در محل زندگی به خاک و یا به انرژی تبدیل شود و دیگر شاهد حضور ماشین‌های جمع آوری زباله برای انتقال پسماند در شهر نباشیم و به نوعی به کاهش ترافیک و هوای پاک و کاهش شیرابه و هزینه های لندفیل و حفظ خاک را شاهد باشیم.

دبیر شورای شهر تبریز با بیان اینکه این هدف ممکن است طی دهه‌های آینده در دنیا برای تمامی دولت ها همه گیر شود و از سوی مردم به شکل مطالبه ای جدی دنبال شود، افزود: باید در تبریز نیز تولید زباله را کاهش دهیم و به سمت " پسماند صفر" حرکت کنیم. امروزه نحوه برخورد با زباله در خصوص تولید و جمع آوری، روانشناسی اجتماعی، سطح اخلاق و توسعه یافتگی یک انسان را نشان می‌دهد.

نیکوخصلت ادامه داد: امروز دیگر جمع آوری آشغال و یا نریختن آشغال بر سطح خیابان هنر به حساب نمی آید و میزان هنر انسان ها در عدم تولید زباله محک می خورد. امروزه با آنالیز زباله های دهه های گذشته به راحتی به سبک زندگی و طرز رفتار و نگرش و سطح اخلاق جوامع گذشته پی می برند. ما باید در زمینه کاهش تولید پسماند، آموزش‌های مستمر به شهروندان بدهیم و حساسیت های فراوانی به وجود بیاوریم و منتظر نباشیم تا طبیعت همانند ویروس کرونا تغییر رفتارهایی ضربتی را در زمینه کاهش پسماند برای ما انسان ها تدارک ببیند.  

او از پیگیری شهرداری و شورای شهر تبریز برای استفاده از فناوری تولید انرژی برق از پسماند خبر داد و گفت: این موضوع باعث می‌شود طبیعت از شیرابه‌ها که به مثابه سمّ هستند، مصون بماند.

نیکوخصلت ادامه داد: مدیریت تصفیه شیرابه در سطح کلان در حال اجرا است و امیدواریم شیرابه پسماند کل تبریز و در آینده کل استان تصفیه شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز شورای شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن میری رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری ظهر سه شنبه در نشست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با مدیران کل و اعضای شورای عالی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس در محیط زیست چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اذعان داشت: پسماند و زباله در این استان به عنوان یک معضل و چالش جدی است و متولی مدیریت پسماند و زباله در استان مشخص نیست.

وی با اشاره به اینکه بر اساس ساختار قانونی، اداره کل حفاظت محیط زیست متولی نظارت است تصریح کرد: برای مدیریت پسماند طبق برنامه و قانون باید حرکت کرد.

میری با تاکید بر اینکه پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای استان است گفت: دهیاری‌ها به دلیل کم بودن منابع، مدیریت خوبی بر این معضل ندارند و این مساله مشکلاتی را از نظر حقوقی و حقیقی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فراهم کرده است.

وی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه بین شورایعالی استان با اداره کل حفاظت محیط زیست نیز اشاره کرد و افزود: این تفاهم‌نامه در راستای افزایش مشارکت شوراها با محیط زیست منعقد شده است.

کد خبر 6086719

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند