Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیم کدخدا در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: سیستان و بلوچستان با ظرفیت‌های فراوان در بخش میوه‌های گرمسیری به عنوان قطب تولید این محصولات در کشور مطرح است.

وی تصریح کرد: از این ظرفیت‌ها در شرایط اقتصادی موجود برای ایجاد اشتغال پایدار باید استفاده کرد که این مهم نیازمند حمایت‌های دولتی است.

فرماندار راسک گفت:ظرفیت‌های بخش کشاورزی برای جذب گردشگر و سرمایه‌گذار در سیستان و بلوچستان کمک کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با برگزاری جشنواره‌های میوه‌های گرمسیری بستر فروش میوه‌های تازه و فرآوری شده فراهم شده است.

کدخدا با تاکید بر حمایت دستگاه‌های متولی از برگزاری جشنواره‌ها، افزود: جشنواره غذاهای محلی در رونق اقتصادی نقش مهمی دارند.

راسک مرکز شهرستان سرباز از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان راسک اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان راسک اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان راسک اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کیشانی ظهر یکشنبه در آئین گرامیداشت روز ملی گندم و نان اظهار کرد: این استان از زمین‌های زراعی نسبتاً خوبی برخوردار است و مشکلاتی نظیر شوری خاک در این استان وجود ندارد.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: فعالیت صنایع تولیدی ادوات کشاورزی و مراکز تحقیقاتی می‌توانند حوزه تولید بذر را حمایت کنند و کشاورزان دیم کار نیز باید به لحاظ علمی و دانش فنی ارتقا پیدا کنند.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان مرکزی از سه سال گذشته، گفت: طرح‌هایی که در این قالب پیگیری می‌شود اثر بسیار مثبتی در مقاومت گیاهان به استرس‌های محیطی داشته است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود، گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان مرکزی، این رقم می‌تواند به بیش از ۲ میلیون تن نیز افزایش پیدا کند.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: نیاز بذر گندم استان در اراضی آبی ۱۰ هزار تن و در اراضی دیم ۲۰ هزار تن است و اگر حداقل ۳۰ درصد از اراضی ما سالانه به بذور گواهی شده اختصاص یابد در نتیجه حداقل سالانه ۱۰ هزار تن بذر گواهی شده آبی و دیم نیاز خواهیم داشت.

کیشانی با اشاره به اینکه اکنون حدود ۵ تا ۶ هزار تن بذر گواهی شده در استان تولید می‌شود، گفت: امسال حدود ۷۲۰۰ تن تولید بذر آبی و حدود ۴۵۰۰ تن تولید بذر دیم برنامه ریزی شده اما تا کنون سه هزار تن بذر دیم تولید شده است.

وی بیان کرد: براساس بررسی‌های میدانی عدم بارندگی مناسب در پاییز سال گذشته بخشی از دیمزارهایی که تولیدکننده بذر دیم بودند را دچار خسارت و از چرخه تولید خارج کرده است.

کیشانی افزود: در صورت عدم بارش‌های مناسب مزارع تولید بذر تحت تأثیر قرار می‌گیرند و مجبور به وارد کردن بذر از سایر استان‌ها خواهیم شد.

وی، برگزاری دوره‌های آموزشی را از برنامه‌های دیگر در راستای افزایش نفوذ بذر گواهی شده عنوان کرد.

کد خبر 6084585

دیگر خبرها

  • هنرمند سیستان و بلوچستانی جایزه جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست را از آن خود کرد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • رئیس شورای راهبردی بیست‌وچهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ و نشر منصوب شد
  • سفر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زهک
  • تئاتر بچه‌های مسجد فرآیندمحور است/ دنبال چیدن میوه آماده نیستیم
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل برگزار می‌شود
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان