Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل از آغاز به کار پویش «به وقت روشنایی» در استان اردبیل خبر داد و گفت: برای جلوگیری از خاموشی های احتمالی، نیازمند همت همگانی برای الگوی مصرف بویژه در ساعات پیک مصرف است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین قدیمی در حاشیه جلسه هماهنگی همیاری بسیح با وزارت نیرو برای فرهنگسازی الگوی مصرف برق در استان اردبیل، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، با بیان اینکه قیمت تمام شده برق در کشور 86 تومان است که این رقم در جهان معادل 1400 تومان است، اظهار داشت: پیک مصرفی برق در ایران از 15 خرداد تا 15 شهریور و بین ساعات 13  الی 17 بعد از ظهر است که در استان اردبیل این پیک در زمان شب رقم می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قیمت تمام شده این انرژی و قیمت بالای صنایع و تجهیزات برقی برای تولید آن در نیروگاه ها، افزود: برای جلوگیری از خاموشی های احتمالی نیازمند همت همگانی برای الگوی مصرف بویژه در ساعات پیک مصرف است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار گرفتیم که مراکز حساس از جمله بیمارستان ها و مراکز درمانی برای خدمات دهی به بیماران کرونایی نیازمند مدیریت مصرف برق در جامعه است، گفت: برای فرهنگ سازی درست و مفید در صرفه جویی برق، نیازمند کمک و یاریگری از سوی نیروی بسیج هستیم.

قدیمی با اشاره به برخی راهکارها برای الگوی مصرف، ابراز داشت: خاموش کردن لامپ های اضافی، استفاده از نور طبیعی در روز، تعویض لامپ های پر مصرف، عدم استفاده از لوازم پر مصرف از جمله کولر از موارد پیشننهادی برای الگوی مصرف برق است.

وی از آغاز به کار پویش جهادی همیاری بسیج با وزارت نیرو را خبر داد و تصریح کرد: این پویش در جهت فرهنگ سازی الگوی مصرف برق در شرایط فعلی و همیاری در شرایط کنونی کرونا و کمک به برق مراکز حساس از جمله بیمارستانها، با عنوان پویش" به وقت روشنایی " صورت خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/آ

 

منبع: دانا

کلیدواژه: برای الگوی مصرف استان اردبیل مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید رئیسی بر جلوگیری از عادی شدن مبارزه با قاچاق و اعتیاد

رئیس جمهور گفت: اگر چه همه آمارها حکایت از توفیقات پیشرفت در مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر دارد، اما به هیچ‌وجه نباید به این موفقیت‌ها بسنده کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز شنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات همه دست‌اندرکاران این ستاد، مبارزه با مواد مخدر را یکی از مهمترین مسائل کشور عنوان کرد و افزود: مقابله تمام عیار با مواد مخدر از ورود تا توزیع و همچنین معضل اعتیاد، با توجه به آسیب‌های جدی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن، به هیچ‌وجه نباید دچار آفت روزمرگی شده و به امری عادی تبدیل شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر باید با تکیه بر تجربیات حاصل از 4 دهه مبارزه همه‌جانبه با این آسیب اجتماعی، با نگاه عملیاتی و با هدف مبارزه جدی، اساسی و اصولی با این معضل، تحولی جدی در رویکردها، مسئولیت‌ها و عملکرد خود ایجاد کند، اظهار داشت: اگر چه همه آمارها حکایت از توفیقات پیشرفت در مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر دارد، اما به هیچ وجه نباید به این موفقیت‌ها بسنده کرد.

رئیسی مصوباتی که در این جلسه به تصویب رسید و اصلاحاتی که در طول سالیان گذشته در روند و رویه عمل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده را در اثربخشی به اقدامات این ستاد و دستگاه‌های مسئول، خوب اما ناکافی دانست و بر اهمیت و ضرورت بازنگری در عملکرد گذشته و برخورداری از نگاه فرابخشی از سوی این ستاد تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به بخشی از آسیب‌های ناشی از قاچاق مواد مخدر، از جمله تقدیم شهدای گرانقدر متعدد در میدان مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی از جمله از هم پاشیدن خانواده‌ها و امثال آن، توزیع و مصرف مواد مخدر را علاوه بر یک معضل، بستری برای معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بی‌شمار دانست که ضرورت مبارزه قاطع با آن را بیش از پیش افزایش می‌دهد.

رئیسی همچنین با اشاره به تعدد دستگاه‌های مسئول که در امر مبارزه با مواد مخدر درگیر و دخیل هستند و هزینه‌های مادی و معنوی عظیمی که این معضل به کشور تحمیل می‌کند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا پرچم مبارزه جدی با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر را برافراشته نگاه داشته است، اما کشورهای دیگر به ویژه کشورهای غربی به هیچ‌وجه به مسئولیت‌های خود در این رابطه به شکل شایسته عمل نکرده‌اند و لازم است ضمن مسئول‌سازی این کشورها، این موضوع برای آنها تبیین شود که اگر مبارزه بی‌امان ایران نبود، مواد مخدر کل اروپا را فرا می‌گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت تبیین موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با ترانزیت و قاچاق مواد مخدر با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر را مکلف کرد، تمرکز اصلی خود را بر مقابله با مبادی تولید و توزیع عمده مواد مخدر قرار دهند و علاوه بر هماهنگی با دستگاه دیپلماسی کشور در مقابله با تولید مواد مخدر در برخی کشورهای همسایه، با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی ضمن شناسایی منابع مالی شبکه‌های بزرگ، با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر نیز برخورد قاطع داشته باشند.

رئیسی در ادامه از شهرداری تهران و دیگر دستگاه‌های همکار برای جمع‌آوری معتادین متجاهر از سطح شهر قدردانی کرد و گفت: متاسفانه معتادین متجاهر پس از ابتلا به اعتیاد تبدیل به یکی از شبکه‌های خرد اما گسترده توزیع مواد مخدر شده و علاوه بر آن منشا آسیب‌های اجتماعی متعددی از جمله سرقت می‌شوند.

رئیس جمهور بر اهمیت کار رسانه‌ای برای ارتقای آگاهی جامعه و ایجاد تنفر از مواد مخدر به خصوص نزد جوانان تاکید کرد و از رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب و مجازی و افراد صاحب جایگاه و تریبون خواست تا برای ایجاد حساسیت و تنفر اجتماعی و عمومی نسبت به مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.

رئیسی همچنین بر اهمیت مشارکت مردم و نهادهای مردمی به خصوص مساجد و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر و ایجاد تنفر عمومی نسبت به مصرف آن تاکید کرد و با بیان اینکه در هر حوزه‌ای که توانسته‌ایم مشارکت مردم را به کار بگیریم، در آن عرصه موفق بوده‌ایم، از همه دستگاه‌های کشور خواست میزان، کیفیت و نحوه جذب حداکثری مشارکت مردم در حوزه خود را به شکل دقیق مورد بازنگری قرار دهند.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در این جلسه درباره آسیب‌های مختلفی که در کمین خانواده معتادین بازداشت شده است، بر حمایت بیش از پیش از خانواده زندانیان به ویژه معتادان زندانی تاکید کرد.

رئیسی در پایان سخنان خود با بیان اینکه آنچه بیان شد به معنای نادیده انگاشتن تلاش‌ها، زحمات و فداکاری‌های صورت گرفته در عرصه مبارزه با مواد مخدر نیست، تاکید کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید بدون ورود به عرصه اجرا، در جایگاه قوه عاقله و مسئول رصد و پایش فرایند مبارزه با ترانزیت، قاچاق و مصرف مواد مخدر با یک نگاه عملیاتی مسئولیت‌های خود و عملکرد دستگاه‌های مسئول را به طور دقیق پیگیری کند.

در جلسه امروز 5 مصوبه در راستای تقویت و اثربخشی بیشتر اقدامات ستاد در امر مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر به تصویب اعضا رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • همایش پویش حامیان آب در گلپایگان
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • اصلاح الگوی تولید در زیربخش‌های شیلات و دامپرورری ضروری است
  • آغاز دومین پویش نجات طبیعت شیراز
  • آغاز پویش دانش‌آموزی «عطر اردیبهشت ۳ » در کرمان 
  • اصلاح الگوی کشت تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی
  • تأکید رئیسی بر جلوگیری از عادی شدن مبارزه با قاچاق و اعتیاد