Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@21:01:49 GMT

۸۵۰ شرکت دانش بنیان از معافیت بیمه ای بهره مند شدند

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۳۸۵۲

۸۵۰ شرکت دانش بنیان از معافیت بیمه ای بهره مند شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، محمد صاحبکار خراسانی با اشاره به معافیت‌های بیمه‌ای ذیل بخشنامه ۱۲/۱۴ سازمان تأمین اجتماعی گفت: با همکاری سازمان تأمین اجتماعی، بخشنامه ۱۲/۱۴ این سازمان در اواخر سال ۱۳۹۷ صادر شد و بر این اساس تمامی قراردادهای دانش‌بنیان که به تائید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برسد، از پرداخت حق بیمه قراردادها معاف شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبکار خراسانی ادامه داد: از سال ۹۷ که معافیت پرداخت حق بیمه قراردادهای دانش‌بنیان به جریان افتاد، بیش از۸۵۰ شرکت دانش‌بنیان توانستند از معافیت‌های بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

به گفته وی، متقاضیان برای استفاده از این معافیت باید موارد خواسته شده در فرم درخواست را که اعم از موضوع قرارداد، نام کارفرما، تاریخ آغاز و پایان و مبلغ قرارداد است را تکمیل و در ادامه فایل تصویر قرارداد و تصویر نامه اتمام را بارگذاری و پس از بازبینی کلیه اطلاعات وارد شده، درخواست خود را ثبت کنند.

شعبات تخصصی بیمه تامین اجتماعی در کشور دایر می‌شود

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین به ایجاد شعبات تخصصی بیمه برای شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: به‌منظور یکپارچگی در اجرای قوانین و رسیدگی تخصصی به امور بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان، شعبه‌های خاصی در تهران، اصفهان، خوزستان، فارس، بوشهر، اردبیل، زنجان، مازندران و قزوین تعیین شده است که اطلاعات آنها در سایت Daneshbonyan.ir آمده است و شرکت های دانش بنیان در صورت تمایل می‌توانند با مراجعه به واحد درآمد شعبات معرفی شده در هر استان، نسبت به انتقال کد کارگاهی و دیگر امورات بیمه‌ای خود اقدام کنند.

صاحبکار خراسانی ابراز امیدواری کرد با همکاری ادارات کل بیمه تامین اجتماعی در سایر استان ها، این شعبات تخصصی در تمامی استان‌ها دایر می‌شود.

بیمه‌های بازرگانی در ۴ شاخه به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود

عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری با اشاره به اینکه خدمات بیمه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان به همین‌جا ختم نمی‌شود افزود: تفاهم‌نامه معاونت علمی و شرکت بیمه ایران خدمت دیگری است که مرکز شرکت های دانش‌بنیان ارائه می‌کند.

صاحبکار در ادامه گفت: براساس تفاهم‌نامه با بیمه ایران، بیمه‌های بازرگانی همراه با تخفیف در چهار شاخه مسئولیت (کارفرما، حرفه‌ای و کالا)، تکمیلی درمان، آتش‌سوزی و مهندسی برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر می‌شود و شرکت های متقاضی می توانند با مراجعه به نمایندگی های بیمه ایران این بیمه نامه ها را تهیه کنند.

وی بیمه مسئولیت کالا را یکی از مهم‌ترین شاخه‌های بیمه مسئولیت برشمرد و اعلام کرد: مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان برای ترغیب شرکت های دانش بنیان با درآمد کمتر از ۱۰۰میلیارد ریال به استفاده از این بیمه نامه، از خرید بیمه‌نامه‌های مسئولیت کالا تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال حمایت می‌کند.

ارائه مشاوره‌های رایگان در حوزه بیمه به شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به قوانین و بخشنامه‌های متعدد بیمه‌ای و نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان به دانستن این موارد گفت: از سال ۱۳۹۴ خدمات مشاوره‌ای رایگان بیمه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد که در سال ۱۳۹۸ چیزی نزدیک به ۲۶۰ شرکت از مشاوره‌های بیمه‌ای مرکز دانش‌بنیان استفاده کردند.

صاحبکار خراسانی همچنین بیان کرد: با تمام تلاش‌هایی که مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان برای کاهش مشکلات بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده است اما همچنان برخی از مشکلات برای شرکت‌ها وجود دارد که بایستی با همت و تلاش مضاعف این مشکلات در سال‌های آتی به حداقل برسد و شرکت‌های دانش‌بنیان با آسودگی بیشتر بتوانند به فعالیت‌های خود بپردازند.

کد خبر 4983397 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیمه ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو واکسن کرونا گوگل فناوری فضایی اینترنت امنیت اطلاعات امنیت سایبری ماهواره ایالات متحده آمریکا هوش مصنوعی برای شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری صاحبکار خراسانی مرکز شرکت ها برای شرکت ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»