Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@14:18:31 GMT

کارگزاران دموکرات‌ها!/ بزک بایدن در روزنامه سازندگی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۵۳۶۷

کارگزاران دموکرات‌ها!/ بزک بایدن در روزنامه سازندگی

روزنامه اصلاح‌طلب سازندگی در شماره امروز خود به گونه‌ای عکسی انتخاباتی از جو بایدن منتشر کرد که گویی ارگان حزب دموکرات آمریکا در ایران است.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه سازندگی ارگان رسمی حزب کارگزاران در صفحه اول امروز خود با درج عکس بزرگی از «جو بایدن» کاندیدای حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور، از قول حزب متبوع بایدن قول داده است در صورت پیروزی در انتخابات، در مواجه با ایران از سیاست «بازگشت به برجام و عبور از براندازی» استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع به اعتقاد روزنامه سازندگی، در صورت پیروزی دموکرات‌ها، نه تنها دیگر شاهد امتداد سیاست‌های خصمانه امریکا (نظیر آنچه ترامپ انجام می‌دهد) نخواهیم بود، بلکه گشایش‌هایی نیز در این مسیر صورت خواهد گرفت که از جمله آنها کنار گذاشته شدن رویکرد براندازانه در قبال نظام جمهوری اسلامی ایران است.

این در حالیست که در پیش نویس سند 80 صفحه‌ای سیاست حزب دموکرات آمریکا برای سال 2020 که اخیرا رونمایی کردند، 7 مرتبه به ایران اشاره شده است و در بخشی  از این سند، دموکرات‌ها ضمن انتقاد از خروج ترامپ از برجام، مدعی شده‌اند که خروج یکجانبه آمریکا از برجام این کشور را از متحدانش جدا کرده و بار دیگر ایران را در مسیر ساخت سلاح هسته‌ای قرار داده است.

طیف غربگرای داخلی در حالی به سیاست‌های دموکرات‌های آمریکا دل بسته‌اند که یک نگاه اجمالی به کارنامه آنها در گذشته نشان می‌دهد این دو حزب در آمریکا بر سر هرچه با هم اختلاف داشته باشند، در قبال ایران یک سیاست را دنبال می‌کنند و آن ایجاد فشار حداکثری با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی است.

در دولت اوباما بارها شاهد نقض عهد آمریکایی‌ها در قبال برجام بودیم و حتی رئیس جمهور دموکرات آمریکا در آذرماه سال 92، بعد از انعقاد توافق مقدماتی ژنو به صراحت اعلام کرد که اگر می‌توانستیم همه پیچ ومهره‌های هسته‌ای ایران را باز می‌کردیم!

درج عکس‌های بزرگ با تیترهای درشت و مثبت از دموکرات‌های آمریکا در صفحه اول روزنامه‌ای مثل سازندگی البته موضوع جدیدی نیست. این روزنامه پیش از این هم با تیترهایی نظیر «توطئه در کاخ سفید»، «بازگشت تیم بایدن-اوباما»، «لیبرالیسم علیه پوپولیسم»، «حریف ترامپ می‌آید» و «بازگشت اوباما»  خط امید به بخشی از حاکمیت آمریکا (حزب دموکرات) را تکرار کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، در جریان تلاش‌های دولت آمریکا در جلوگیری از برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی ایران نیز جهموری‌خواهان و دموکرات‌ها یک سیاست را دنبال و حتی با نوشتن نامه‌ای مشترک از ترامپ خواستند مانع برطرف شدن این تحریم بشود.

شایان ذکر است نطفه تحریم‌های به اصطلاح فلج کننده علیه ایران در سال‌های 88 و 89 در دولت باراک اوباما که اتفاقا دموکرات هم بود منعقد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری برجام کارگزاران سازندگی دموکرات آمریکا حزب دموکرات دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که کشورش با ایران در موضوع برجام هیچ مذاکره مستقیمی ندارد.   به گزارش ایسنا، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام (توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.   مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.   ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.   مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.   در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.   کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.   وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.   کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.   پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم