Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-19@09:02:34 GMT

افزایش تولید نفت آمریکا چرا دوام ندارد؟

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۵۷۵۷

افزایش تولید نفت آمریکا چرا دوام ندارد؟

بازگشایی اقتصادهای بزرگ پس از رفع محدودیتهای قرنطینه به بهبود تقاضا و قیمتهای جهانی نفت منجر شد و تولیدکنندگان شیل آمریکا را به احیای یک سوم از تولید متوقف شده تشویق کرد اما این افزایش تولید بعید است تا پایان تابستان دوام بیاورد.

 

به گزارش پول نیوز، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا حدود یک سوم از دو میلیون بشکه در روز تولیدی که از آوریل متوقف کردند را احیا کرده اند اما افزایش تولید آنها بعید است ادامه پیدا کند زیرا چاههای شیل نیمی از تولید اولیه را پس از سال نخست از دست می دهند و برای حفظ و افزایش تولید به حفاری مداوم نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تحلیلگران و مدیران نفتی پیش بینی کردند با توجه به توقف حفاری جدید و تسهیل محدودیتهای عرضه اوپک پلاس که ممکن است روند بهبود قیمت نفت را تضعیف کند، تولید شیل در پاییز دوباره کاهش پیدا خواهد کرد.

تولید نفت شیل سریعتر از چاههای نفت مرسوم سقوط کرده و باعث کاهش مجموع تولید آمریکا تا سپتامبر خواهد شد.

به گفته تحلیلگران، میانگین تولید روزانه نفت آمریکا در دو تا سه سال آینده، به پایین رکورد ۱۲.۲ میلیون بشکه در روز سقوط خواهد کرد.

این کاهش به معنای خسارت اقتصادی بیشتر از سوی صنعتی است که از یک دهه گذشته، حدود یک درصد در تولید ناخالص داخلی آمریکا مشارکت کرده است. پروژه های خط لوله و پایانه صادراتی آمریکا با پیش بینی های کاهش تولید نفت شیل، به تاخیر افتاده یا لغو شده اند.

اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان که در قالب گروه اوپک پلاس توافق کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز را از ماه مه به اجرا گذاشته اند، با اشاره به احیای تدریجی تقاضای جهانی برای نفت همزمان با گشایش اقتصادها از قرنطینه وضع شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، اعلام کرده اند قصد دارند از اوت دو میلیون بشکه در روز به تولیدشان اضافه کنند.

اما اوپک اذعان کرده که اگر موج دوم شیوع ویروس کرونا باعث وضع مجدد قرنطینه در سراسر جهان شود، اهداف مذکور به مخاطره خواهند افتاد. چنین سناریویی تقاضا برای نفت را در سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۱ میلیون بشکه در روز کاهش خواهد داد و از همه مهمتر، باعث اشباع ذخایر نفت می شود که معیار اصلی اوپک برای بررسی کارآمدی کاهش تولید است.

یکی از تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا اظهار کرده توانایی اوپک برای افزودن نفت بیشتر به بازارهای جهانی عاملی بوده که ما تولیدمان را به سطح گذشته فعال نکرده ایم.

طبق آمار شرکت انوروس، سقوط قیمت نفت در سال میلادی جاری باعث شده است ۲۵ تولیدکننده بزرگ آمریکایی هزینه سرمایه را ۴۷ درصد کاهش داده و بیش از ۷۵ درصد از دکلهای حفاری نفت آمریکا از سال گذشته غیرفعال شوند.

با کاهش کم سابقه شمار دکلهای حفاری نفت، بازگشت به سطح بالای تولید به دلیل افت چشمیگر و طبیعی نرخ تولید چاههای شیل، چند سال طول خواهد کشید. برخی از تحلیلگران از این وضعیت به عنوان اثر تردمیل یاد می کنند یعنی تولیدکنندگان برای این که موقعیتشان را حفظ کنند باید به حفاری ادامه دهند.

به گفته آرت برمان، مشاور و زمین شناس نفتی، در ژوئن تنها ۱۵۵ دکل در چهار منطقه نفت شیل آمریکا فعال بوده و در ماه جاری شمار آنها به ۱۴۵ حلقه کاهش پیدا کرده است. این تعداد بسیار کمتر از ۶۶۰ حلقه ضروری برای حفظ تولید این میادین در سطح میانگین تولید ۶.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹ و تولید ۱۲.۲ میلیون بشکه در روز نفت و میعانات آمریکا در سال ۲۰۱۹ است.

دورنمای حفاری جدید حتی با بهبود قیمتهای نفت هم تغییری نکرده و با اقدام شرکتهای خدمات میدان نفتی در کاهش کارکنان و بودجه شان، تیره و تار مانده است. در تگزاس مجوزهای حفاری جدید در ژوئن ۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت. داکوتای شمالی ماه گذشته تعطیلی ۴۰۵ هزار بشکه در روز تولید را گزارش کرد و وایومینگ که هشتمین ایالت بزرگ تولیدکننده نفت آمریکاست، در ژوئن اعلام کرد هیچ دکلی فعال نیست که از سال ۱۹۹۲ به این طرف بی سابقه بوده است.

 

منبع: ایسنا

بر اساس گزارش رویترز، خارج از میادین نفت شیل، تولید نفت آمریکا به دلیل تعطیلی چاههای قدیمیتر و پرهزینه کاهش پیدا کرده است. هزینه نگهداری چاههای قدیمی بالا برده و ازسرگیری تولید آنها بدون چالش فنی نیست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اوپک پلاس اوپک پلاس پول نیوز میدان نفتی بودجه آمریکا میلیون بشکه در روز افزایش تولید شیل آمریکا نفت آمریکا تولید نفت نفت شیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش بورس آمریکا در پی اخبار حمله به اهدافی در ایران

همزمان با انتشار گزارش‌ها از انفجار در اصفهان، پیش‌‎بینی شاخص سهام در آمریکا با شیبی تند ۴۸۰ واحد کاهش پیدا کرده و پیش‌بینی در خصوص شاخص نزدک نیز نزدیک به دو درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، همزمان با انتشار گزارش‌ها از انفجار در اصفهان، شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده است که قیمت نفت ۴ درصد افزایش پیدا کرده و به ۸۵ دلار و هشتاد سنت در هر بشکه رسیده است. قیمت نفت خام دریای برنت نیز با افزایش ۳.۴ درصد به ۹۱.۱۳ دلار در هربشکه رسیده است.

در همین حال پیش‌‎بینی شاخص سهام در آمریکا با شیبی تند ۴۸۰ واحد کاهش پیدا کرده و پیش‌بینی در خصوص شاخص نزدک نیز نزدیک به دو درصد کاهش داشته است.

کد خبر 745913

دیگر خبرها

  • ریزش بورس آمریکا در پی اخبار حمله به اهدافی در ایران
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
  • چه کسی دوام می آورد؟(فیلم)
  • تولید نفت شیل آمریکا در ماه مه افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲