Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-20@03:26:57 GMT

ضرورت مقاوم سازی ۲۵ هزار کلاس درس

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۶۰۰۹

ضرورت مقاوم سازی ۲۵ هزار کلاس درس

وزیر آموزش و پرورش گفت: علیرغم همه تلاش‌ها استان تهران یکی از استان‌های محروم از حیث فضاهای آموزشی است.

محسن حاجی میرزایی امروز درآئین کلنگ زنی مدرسه ۱۲کلاسه بانو کوکب اسکندری مادر شهیدان مظفر که ۵مرداد ماه و هم‌زمان با سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد و در شهر پاکدشت استان تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره برادران شهید مظفر، عملیات مرصاد و تبریک اعیاد ذی‌الحجه، اظهار کرد: چنان‌که قرآن می‌فرماید شجره طیبه هرلحظه برکات و اثرش متوجه جامعه می‌شود لذا خانواده مظفر هم فرزندان شهیدش باعث برکت در جامعه شده بودند و امروز هم مادر این شهدای والامقام با اقدام به امر خداپسندانه مدرسه‌سازی، باعث خیروبرکت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچند جمعیت همواره جابجا می‌شود اما مدرسه را نمی‌توان جابجا کرد لذا با توجه به شرایط مهاجرپذیری استان تهران، تراکم دانش‌آموزی در این استان همواره در حال افزایش بوده است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به ۷برابر شدن بودجه مدرسه‌سازی در دولت تدبیر و امید، تصریح کرد: علیرغم همه تلاش‌ها استان تهران یکی از استان‌های محروم از حیث فضاهای آموزشی است.

وی ادامه داد: تهران به ۱۵هزار کلاس جدید نیاز دارد و ۲۵هزار کلاس نیز نیازمند مقاوم‌سازی است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اعتبار ۳هزار و۳۵۰میلیارد تومانی برای مشارکت با خیرین، گفت: ساختن یک مدرسه مانند ساختن ساختمان نیست بلکه ساختن آینده یک جامعه است.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی طرح آجر به آجر تلاش داریم زمینه را برای مشارکت ۸۰میلیون ایرانی در امر خداپسندانه مدرسه‌سازی فراهم کنیم و همه مردم به این حرکت مقدس بپیوندند و توجهشان به مدرسه‌سازی افزایش یابد.

وی اضافه کرد: در طرح آجر به آجر مدارسی که نیمه‌کاره ماندند در اولویت تکمیل قرار دارند لذا ساماندهی پروژه‌های مدرسه‌سازی باید در راستای کاهش تراکم و تعدیل تراکم دانش‌آموزی صورت گیرد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی ادامه داد: قطعاً طرح‌های نیمه‌تمام در اولویت هستند و جایی که می‌توان دانش‌آموز بیشتری را پوشش داد در اولویت است و باید تلاش کنیم تراکم دانش آموزی در کلاس‌ها را پایین بیاوریم و کلاس‌های ۴۰نفره نداشته باشیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استان تهران مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • ضرورت ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • ضرورت آموزش حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز
  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیران برای مدرسه‌سازی در کردستان
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور