Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: روند ارائه تسهیلات حمایتی به شرکت‌های هواپیمایی مطلوب بود اما با شرایط سختگیرانه بانک‌ها برای ضمانت این تسهیلات و نبود وحدت رویه، شرکت‌های هواپیمایی دچار مشکل شده‌اند.

مقصود اسعدی سامانی درباره تسهیلات حمایتی که مقرر شده ‌بابت رکود حاصل از شیوع کرونا به شرکت‌های هواپیمایی اختصاص یابد، بیان کرد: روند ارائه این تسهیلات داشت به خوبی پیش می‌رفت و شرکت‌های هواپیمایی هم امیدوار بودند با دریافت این تسهیلات بتوانند رکود حاصل از نبود مسافر و کاهش پروازها را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همان گونه که قبلا هم عنوان شد شرکت‌های هواپیمایی به دلیل کاهش تقاضای سفر با مشکلات مالی مواجه شده‌اند به طوری که برخی شرکت‌ها امکان پرداخت دستمزد پرسنل خودرا هم ندارند و در کنار این هزینه پارکینگ هواپیما، خدمات فرودگاهی و غیره هم وجود دارد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: به هر حال مقرر شد دولت 2000 میلیارد تومان تسهیلات برای همه شرکت‌های هواپیمایی آسیب‌دیده از شیوع کرونا اختصاص دهد، در این راستا شرکت‌های هواپیمایی متقاضی، در سامانه کارا ثبت‌نام کرده و تقاضای خود را ثبت کردند‌.

اسعدی سامانی افزود: موانعی که پیش از این بر سر راه ارائه این تسهیلات بود، برداشته شده بود، ‌‌شرکت‌های هواپیمایی هم به بانک‌های عامل معرفی شد‌ند و مدارک خود را تحویل دادند، اما زمانی که به مرحله وثیقه‌گذاری برای دریافت این تسهیلات رسیدند، با تقاضای سخت‌گیرانه بانک‌ها در موضوع ضمانت تسهیلات مواجه شده‌اند.

* تقاضای وثیقه‌گذاری هواپیما و ملک برای وام حمایتی

وی ادامه داد: متاسفانه پرداخت تسهیلات در بانک‌ها دچار بوروکراسی اداری شده و وحدت رویه ای هم در اخذ وثیقه وجود ندارد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: برخی بانک‌ها وثیقه‌گذاری هواپیما را به عنوان ضمانت تسهیلات تقاضا داده‌اند‌ و برخی دیگر از بانک‌های عامل فقط املاک را به عنوان وثیقه قبول دارند.

اسعدی سامانی افزود: از سوی دیگر ‌چک برگشتی شرکت‌های هواپیمایی هم به عنوان یک عامل بازدارنده مطرح شده است.

وی اظهار داشت: به هر حال بانک‌ها شرایط را برای دریافت تسهیلات حمایتی آن هم پس از چند ماه ‌وعده، ‌سخت کرده‌اند و هیچ وحدت رویه‌ای از سوی بانک ها در این‌باره وجود ندارد در حالی که تقاضای ما وجود وحدت رویه از سوی همه بانک‌های عامل و کاهش شرایط سخت‌گیرانه است.

* ضرورت ورود ‌معاون‌ اقتصادی رئیس‌جمهور و ‌بانک مرکزی برای رفع موانع

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تصریح کرد: ضرورت دارد ‌‌معاون‌ اقتصادی رئیس‌جمهور و همچنین ‌بانک مرکزی هر چه زودتر تصمیمی مناسب برای رفع موانع موجود اتخاذ و به بانک‌ها ‌ابلاغ کنند به هر حال وضعیت اقتصادی شرکت‌های هواپیمایی مطلوب نیست و در پرداخت حقوق و دستمزد مشکلاتی دارند.
منبع: فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی وحدت رویه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بیات منش ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون به هفت هزار و ۷۱۶ واحد مسکونی تسهیلات خود مالکی نهضت ملی مسکن شامل وام ۳۰۰،۴۰۰ و ۵۵۰ میلیون تومانی با مجموع ۱۹ هزار و ۹۳۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی افزود: بانک‌های ملی و مسکن هر کدام به ترتیب با یک هزار و ۲۷۱ و چهار هزار و ۷۱۶ فقره جزو بهترین بانک‌های پرداخت کننده تسهیلات هستند، این در حالی است که بسیاری از بانک‌های عامل عملکرد نامطلوبی در پرداخت تسهیلات خودمالکی نهضت ملی دارند.

بیات منش خواستار خواستار تسریع جدی بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات شد و تاکید کرد: اگر روند پرداخت‌ها تسریع پیدا کند، شاهد جهش بسیار خوبی در پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن خودمالکی در استان خواهیم بود.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان، تسهیلات مورد نیاز یا مبلغ درخواست شده خودمالکان را در حال حاضر ۷.۶ همت عنوان کرد.

کد خبر 6079993

دیگر خبرها

  • توزیع یک هزار و ۸۴۰ تن کود یارانه‌ای در شهرستان چالدران در سال ۱۴۰۲
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • لیست جدید ابربدهکاران حقوقی و حقیقی بانکی اعلام شد
  • ترکش‌‌ جنگ بر تن شرکت‌ های گردشگری
  • با این ترفندها بلیط هواپیما استانبول را ارزان بخرید
  • توزیع حدود هشت هزار تن کود یارانه‌ای در شهرستان میاندوآب در سال ۱۴۰۲
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد