Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با تاکید بر اینکه باید در موضوع درمان اعتیاد به زنان توجه بیشتری شود، گفت: اکثر دستورالعمل‌ها و برنامه‌های درمان اعتیاد فاقد نگاه جنسیتی است، این درحالیست که برنامه‌ریزان و دست‌اندرکاران این حوزه باید به زنان توجه ویژه‌ای داشته باشند.

مصطفی هادیزاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ورود پلیس به موضوع جمع‌آوری زنان معتاد متجاهر در خردادماه بیان کرد: در این طرح اداره کل بهزیستی استان تهران اعلام آمادگی کرد و به دنبال آن ۱۵۰ زن معتاد متجاهر از محلات مرکزی مانند شوش، هرندی و مولوی جمع‌آوری و در یکی از مراکز شرق استان تهران پذیرش شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه موضوع درمان اعتیاد زنان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: میزان آسیب‌پذیری زنان در اعتیاد به مراتب از مردان بیشتر است؛ به طور مثال مصرف مواد مخدر در مردان، بعد از چهار سال آنها را به آخر خط می‌رساند، این درحالیست که این مدت زمان در زنان ۲ سال زمان می‌برد. از سوی دیگر یک چهارم جمعیت معتادان کشور مواد صنعتی مصرف می‌کنند، حال آنکه ۵۰ درصد زنان معتاد، مصرف‌کننده مواد صنعتی هستند.

هادیزاده با اشاره به اینکه درمان اعتیاد هزینه‌‍بر و نیازمند تحمل، صبوری و فداکاری است، ادامه داد: اغلب زنان در مواجهه با اعتیاد مردانشان آنها را به سمت درمان اعتیاد سوق می‌دهند، این درحالیست که هنگامی که زنی روی به اعتیاد می‌آورد از سوی خانواده رانده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی برای تاسیس مرکز سرپایی زنان مجوز صادر می‌کند، تصریح کرد: این درحالیست که زنان برای مراجعه به مراکز سرپایی درمان اعتیاد مردان رغبت بیشتری نشان می دهند، چراکه علاقه ندارند در معرض عموم قرار گیرند، لذا یکی از دلایل آسیب جدی زنان معتاد این است که آنها مجبورند اعتیادشان را پنهان کنند. زنان معتاد متجاهر نیز دچار مشکلات خاص خود هستند؛ زنان معتاد متجاهر اغلب از خانواده هایشان هیچ خبری ندارند و پس از درمانشان باز باید به محله سابق خود بازگردد.  

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با تاکید بر اینکه باید در موضوع درمان اعتیاد به زنان توجه بیشتری شود، گفت: اکثر دستورالعمل‌ها و برنامه‌های درمان اعتیاد فاقد نگاه جنسیتی است، این درحالیست که برنامه‌ریزان و دست‌اندرکاران این حوزه باید به زنان توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی در ادامه به تشریح بخش دیگری از مشکلات درمانی که زنان معتاد با آن مواجه هستند پرداخت و گفت: اولین موضوع برای درمان اعتیاد به ویژه درمان اعتیاد زنان این است که تیم درمانگر متخصص باشد. از سوی دیگر موضوع ظرفیت مراکز است؛ در استان تهران ظرفیت‌های پذیرش زنان معتاد بسیار اندک است، البته اینکه آیا این مراکز برای درمان بانوان معتاد استاندارد است یا خیر؟ نیز ابهام وجود دارد. 

هادیزاده تاکید کرد: باتوجه به مشکلات ذکر شده، متولیان درمان اعتیاد، وزارت بهداشت و بهزیستی به ویژه در موضوع مراکز اقامتی است که استاندار تهران نسبت به اینکه بهزیستی باید نسبت به افزایش ظرفیت مراکز نگهداری زنان اقدام کند، تاکید کرده است.

وی با تاکید بر اینکه قطع مصرف به معنای درمان اعتیاد نیست، افزود: درمان اعتیاد گام‌های زیادی دارد که اولین گام آن قطع مصرف است و درمان اعتیاد تنها وظیفه دولت نیست بلکه باید همه به این باور برسیم که این موضوع یکی از مشکلات جامعه ماست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان اعتیاد زنان معتاد زنان معتاد متجاهر سازمان بهزیستی درمان اعتیاد معتاد متجاهر زنان توجه استان تهران زنان معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا

سرپرست فرماندهی انتظامی صومعه‌سرا گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان، شش معتاد متجاهر و ۲۲ خرده‌فروش مواد مخدر طی دو روز جمع‌آوری و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، جعفر عدلی‌مژدهی با بیان اینکه بلای خانمان‌سوز اعتیاد یک معضل چند وجهی است و برای مقابله با آن باید تمامی ابعاد مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: مجموعه انتظامی با عزم جدی و راسخ با این پدیده شوم مبارزه می‌کند.

وی افزود: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با محوریت برخورد با فروشندگان مواد مخدر و معتادان متجاهر برای افزایش احساس امنیت به مدت دو روز در شهرستان صومعه‌سرا اجرا شد و در این راستا شش معتاد متجاهر جمع‌آوری و ۲۲ خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان صومعه‌سرا از کشف یک کیلو و ۶۵۱ گرم انواع مواد مخدر، سه دستگاه ترازوی توزین و تعدادی آلات استعمال خبر داد و خاطرنشان کرد: افراد دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام انتظامی به رضایتمندی مردم از اجرای این طرح اشاره و از همکاری صمیمانه آن‌ها قدردانی کرد و افزود: چنین طرح‌هایی در سال جاری ادامه خواهند داشت و شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک به ویژه در زمینه مواد مخدر، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

کد خبر 747350

دیگر خبرها

  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود