Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:06:48 GMT

آموزش مهارت های فنی و حرفه‌ای باید رایگان باشد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۴۳۸۱

آموزش مهارت های فنی و حرفه‌ای باید رایگان باشد

ابراهیم صالحی عمران امروز - دوشنبه  -در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت و کارآفرینی اظهار داشت: آموزش عالی فنی وحرفه ای باید کاملا رایگان باشد چرا که این آموزش ها آثار اجتماعی و اقتصادی در جامعه دارد و باعث افزایش تولید ناخالص ملی می شود.
وی افزود: در حال حاضر ۸۲ درصد آموزش های دانشگاه فنی وحرفه ای رایگان است اما معتقدیم تمامی این آموزش ها باید رایگان بوده و دولت هزینه های آن را بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس دانشگاه فنی وحرفه ای در تشریح فعالیت های این دانشگاه گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای دارای ۱۷۶ مرکز فعال در ۱۱۴ شهر است که از این میزان ۵۳ آموزشکده برای زنان و مابقی برای مردان است.
صالحی عمران ادامه داد: این دانشگاه دارای ۱۴۰ هزار دانشجو  در سراسر کشور است که ۳۸ درصد آن را دختران و ۶۲ درصد را پسران تشکیل می دهند.
صالحی عمران تصریح کرد: ۸۲ درصد دانشجویان این دانشگاه در دوره های روزانه رایگان تحصیل می‌کنند و مابقی در دوره های دوم و پولی هستند.
وی تاکید کرد: درآمدهای حاصل از دوره های پولی صرف توسعه و تجهیز کارگاه های فنی و حرفه ای می شود.  

ظرفیت های پذیرش دانشجو در سال ۹۹
رییس دانشگاه فنی وحرفه ای در ادامه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه فنی وحرفه ای در سال ۹۹ برای دوره های کاردانی ۱۲۴ هزار ظرفیت پذیرش دانشجو اعلام کرده و برای دوره های کارشناسی نیز ۵۷ هزار ظرفیت درنظر گرفته است.  

صالحی عمران یکی از برنامه های جدی این دانشگاه در سال تحصیلی آینده را تجهیز و توسعه کارگاه ها و آزمایشگاه ها عنوان کرد که برای این مهم ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درخصوص بودجه امسال این دانشگاه تاکید کرد: تاکنون حدود ۴۰ درصد این بودجه تخصیص داده شده و مابقی تا پایان سال نیز پرداخت می شود.
وی همچنین در باره اصلاح ساختار بودجه ای دانشگاه گفت: اجرای این اقدام به سال ۹۹ نرسید و در جلسه اخیر با دولت مقرر شد تا شاخص های مربوط به بودجه اصلاح شود که در این صورت بودجه دانشگاه در سال ۱۴۰۰ بر اساس نیاز تنظیم خواهد شد.
ادامه دارد... د.

برچسب‌ها ابراهیم صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی وحرفه ای مهارت اموزی دانشگاه فنی وحرفه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهارت اموزی دانشگاه فنی وحرفه ای مهارت اموزی دانشگاه فنی وحرفه ای دانشگاه فنی وحرفه ای دانشگاه فنی صالحی عمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت‌آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می‌بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود