Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@03:56:00 GMT

ارتش، سینما ساخت

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۴۶۲۳

ارتش، سینما ساخت

«پردیس سینمایی صبا»  اولین مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران در عرصه سینماست که با هدف ترغیب مردم به فعالیت های فرهنگی و همکاری با اهالی سینما، شکل گرفته و یکی از مجهزترین و مدرن ترین سالن های سینمایی را برای بهره برداری عمومی تدارک دیده است.

سرهنگ محسن پریانی مدیر عامل شرکت بیمه صبا در گفت و گویی در خصوص راه اندازی «پردیس سینمایی صبا» گفت: مجتمع تجاری صبا تحت پوشش صندوق بیمه ارتش بوده و سرمایه گذاری آن از این طریق انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجتمع در 8 طبقه طراحی شده و بخش هایی چون فروشگاه هایپر استار، شهر فرش، فود کورت و بخش های تجاری را شامل می شود. به طور کلی حمایت از برندهای ایرانی، کالاهای داخلی و ایجاد فضایی فرهنگی و خانوادگی  از جمله اهداف تاسیس این مجموعه تجاری فرهنگی است. 

وی افزود: « پردیس سینمایی صبا » از لحاظ موقعیت جغرافیایی در منطقه 11 تهران واقع شده و سهم زیادی از مخاطب را در قالب مراکز اداری، تجاری و مجتمع های مسکونی نیروهای مسلح را به خود اختصاص داده است. بنابراین لازم دانستیم فضایی فرهنگی را برای این اقشار طراحی و به بهره برداری رسانیم. ساخت مجموعه « پردیس سینمایی صبا » به واسطه طرح های زیر ساختی مناسب برنامه ریزی  و انجام شد و امور فرهنگی مربوط به آن با همکاری سازمان عقیدتی سیاسی جمهوری اسلامی راه اندازی خواهد شد. این مکان با مساحت 3 هزار مترمربع به بزرگترین بخش فرهنگی _تفریحی منطقه 11 تبدیل شده است.

پیشرفت 95 درصدی پروژه 

پریانی خاطرنشان کرد:  کمبود سالن سینما در این منطقه از جمله دلایل راه اندازی« پردیس سینمایی صبا" بوده که از آبان ماه سال 1398 آغاز گردیده است. در حال حاضر 95 درصد این طرح اجرایی شده و در این مجموعه سینمایی 5 سالن مجهز با ظرفیت 900 صندلی در نظر گرفته شده است و تاکنون 43 پرسنل برای فعالیت در این بخش جذب شده اند.

وی ادامه داد: سالن 1 با ظرفیت 520 نفر دارای امکانات چند منظوره صوت و تصویر، نمایش تئاتر و همایش های مختلف، سالن 2  با ظرفیت 144 نفر با امکان برگزاری همایش های ارگانی و تئاتر کودک، سالن 3 با ظرفیت 72 نفر، سالن 4 با ظرفیت 72 نفر و سالن 5 با ظرفیت 30 نفر وی آی پی با امکاناتی کامل برای استفاده عموم و خانواده ها پیش بینی شده است. 

 وی با اشاره به بکارگیری تجهیزات مدرن در سالن های این پردیس سینمایی خاطرنشان ساخت: این سالن ها مجهز به مدرن ترین امکانات بوده و با هماهنگی سیستم فرهنگی کشور، جدیدترین و مرغوب ترین تجهیزات از دیگر کشورها خریداری و در آن تعبیه شده است. ناگفته نماند همه امکانات مختص سالن ها طراحی و ساخته شده. همچنین، مکانی به نام کافه سینما در این مجموعه لحاظ شده و در آینده ای نه چندان دور میزبان هنرمندان خواهیم بود.

وی در خصوص مشارکت « پردیس سینمایی صبا » در  اکران فیلم های جشنواره ها یادآور شد: 

بنابر سیاست های اتخاذ شده در نظر داریم از ظرفیت ها و امکانات « پردیس سینمایی صبا » در جهت اکران فیلم در ایام جشنواره های فیلم بهره برداری شده و حضور فعالی داشته باشیم . بدین منظور سالن 1 با ظرفیت بالا طراحی شده است. 

 تاکید کرد: سینما یک تفریح غالبا خانوادگی است و کم پیش می آید در زمره تفریحات فردی قرار گیرد. بر این اساس «پردیس سینمایی صبا » علاوه بر خدمات ویژه به خانواده نیروهای مسلح با هدف استفاده عمومی مردم منطقه 11 تهران از امکانات فرهنگی تاسیس و راه اندازی خواهد شد. قطعا  ساخت این پردیس در فضایی تجاری و تبدیل آن به مرکزی فرهنگی اتفاق خوبی خواهد بود و امکان سرگرمی های فرهنگی را برای خانواده ها در مدت زمانی طولانی فراهم می کند. این در حالی است که تقریبا مرکز جامعی با امکانات خرید، تفریح، خوراک و سینما در تهران کم بوده و ایجاد آن خدمتی مثبت از جانب ارتش تلقی می شود.  

اولین سینما بعد از 50 سال در منطقه

پریانی یادآور شد:. نگاه ما به طراحی این مجموعه و ایجاد پردیس سینمایی ایجاد مکانی فرهنگی بوده است چرا که آخرین سینما در این منطقه «سینما فری» بوده که در سال 1350 تعطیل شد. بنابراین  در این فواصل منطقه ای تا منطقه میدان انقلاب  سالنی برای استفاده عموم وجود نداشته و کمبود آن ما را در ساخت «پردیس سینمایی صبا» مصمم تر کرد. 

نامگذاری سالن های سینما بر اساس عملیات های ارتش

وی افزود: نامگذاری سالن های «پردیس سینمایی صبا» بر اساس عناوین عملیات های تاثیرگذار ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس یکی دیگر از تصمیمات مدیران این مجموعه است تا مردم را بیش از گذشته با فرهنگ دفاع مقدس آشنا کرده و فرهنگ دفاعی که از لحاظ فنی مختص به ارتش و عملیات های آن  است، در این حیطه بررسی و نگاه جدیدی از  مقوله جنگ تحمیلی را به مردم بشناساند. علاوه بر نامگذاری، انگیزه مطالعه تاریخ دفاع مقدس در جنگ تحمیلی از دیگر اهداف ماست چرا که این رویدادها نیاز به مرور و یادآوری دارد.

پریانی درباره سیاست های اجرایی «پردیس سینمایی صبا »، نحوه بهره برداری و مشارکت با دیگر سازمان های فرهنگی خاطرنشان کرد: وظیفه ما ساخت سینما بوده و تنها در بخش احداث و جذب سرمایه در تصمیم گیری ها قدرت اعمال نظر داریم. بنابراین، تمامی بهره برداری های فرهنگی و مشارکت با دیگر سازمان ها به اهالی آشنا به فنون سینما سپرده شده است. در این راستا با یکی از دفاتر پخش سینما وارد مذاکره شده و تمامی بهره برداری ها و فعالیت های فرهنگی، تعاملات و پخش به آنها محول شده است. در قرار داد مندرج با بهره بردار وظیفه مشارکت های فرهنگی به بهره بردار سپرده و تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام خواهد شد. با این حال نظارت کامل بر همه امور از جانب ارتش صورت و سلیقه این سازمان نیز اعمال خواهد شد. در واقع جذب مخاطب، انتخاب فیلم ها و سیاست های مربوطه به اهالی سینما سپرده شده است. 

 وی سینما  را تفریحی خانوادگی معرفی کرد و تاکید کرد: سینما رفتن قابل دسترس ترین تفریح محسوب شده و در سبد عموم خانواده ها جای دارد. در واقع مخاطب آن همه اقشار جامعه را در برگرفته است. این در حالی است که در شرایط امروز به علت مشکلات اقتصادی، مسایل فرهنگی از سبد خانوار کمرنگ شده و کتاب و کتابخوانی و امثال آن جای خود را به امور معیشتی داده اند. بنابراین سینما می تواند تا حدی این خلا را پر کرده و امکان دسترسی افراد را فراهم کرده است . 

مدیرعامل شرکت بیمه صبا  اظهار داشت: فقر و فقدان  سالن های سینمایی در منطقه 11 یکی از عوامل ایجاد این پردیس سینمایی است که ارگان ها و سازمان های مربوطه از این طرح استقبال بسیاری کرده اند. تمامی بخش های فنی لازم در تاسیس این مکان با نظارت کامل انجام و گزارشات مربوط به آن ارائه و بررسی شده است.  همچنین کلیه امور به صورت علمی و فنی طراحی و بررسی شده و سالن ها کاملا استاندارد احداث شده است. پردیس سینمایی صبا یکی از کم نقص ترین پردیس های تهران است و از لحاظ سیستم رفاهی، دسترسی و موقعیتی شرایط خوبی را برای مردم فراهم کرده است. 

افتتاح «پردیس سینمایی صبا » همزمان با عید غدیر

پریانی ادامه داد: پیش بینی می کنیم همزمان با عید غدیر خم«پردیس سینمایی صبا » افتتاح شود. در حال حاضر 4 سالن به طور کامل آماده بهره برداری و یک سالن در دست تکمیل است. و امیدواریم بهره بردای مناسبی  از این فضای فرهنگی در عرصه سینمایی صورت گیرد.

  

5 Attachments

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران پردیس سینمایی صبا بهره برداری راه اندازی منطقه 11 سالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام

با معرفی داوران ۶۷ فیلم مستند و ۱۲ نماهنگ در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی رقابت می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، احمد الستی، پوران درخشنده، مهرداد زاهدیان، آرش لاهوتی و پریوش نظریه، داوران بخش مستند و نماهنگ نخستین دوره این رویداد سینمایی هستند.

آثار مستند و نماهنگ از شهرهای مختلف ایران چون تبریز، اراک، قدس، تهران، ساری، کرمانشاه، خرم‌آباد، آبادان، طالقان، شیراز، ایلام، اندیشه، اردبیل، ارومیه، پاوه، بیرجند، همدان، دشتستان، بندرعباس، قلعه‌ گنج، مشهد، اهواز، مهاباد، طوالش، کهنوج، مریوان و... انتخاب شدند.

آشنایی کوتاه با پیشینه اعضای داوران دو بخش مستند و نماهنگ:

احمد الستی، پژوهشگر سینما، مترجم و استاد دانشگاه، علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، سابقه عضویت در هیئت‌داوران جشنواره‌های مختلف ازجمله فیلم کوتاه تهران، رشد، سینما حقیقت و... را دارد.

پوران درخشنده، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده، فعالیت سینمایی‌ خود را با فیلم سینمایی «رابطه» در سال ۱۳۶۴ آغاز کرد. ازجمله آثار او می‌توان به «پرنده کوچک خوشبختی»، «عبور از غبار»، «عشق بدون مرز»، «رؤیای خیس»، «بچه‌های ابدی» و «هیس!… دخترها فریاد نمی‌زنند» اشاره کرد.

مهرداد زاهدیان، کارگردان و مستندساز و سازنده آثاری چون «میدان بی حصار»، «حلقه‌های گمشده»، «میدان نقش جهان»، «مسیح در جلفا»، «پاسارگاد»، «نقش رستم»، «تخت جمشید»، «خاطرات روی شیشه»، «ارگ بم»، «نقاشی»، «آسمان باران» و «سپیده» است.

آرش لاهوتی، کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تدوینگر و مستندساز است. او فیلم‌های مستند «دو ممیز چهل‌ و هفت»، «راننده و روباه»، «پهلوان و خرقه»، «آبی کم‌رنگ» و فیلم سینمایی «روزهای نارنجی» را در کارنامه دارد.

پریوش نظریه، بازیگر، مستندساز و عکاس، برای بازی در فیلم «پدر» به کارگردانی مجید مجیدی برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد. او کارگردان فیلم‌های مستند «نزدیک‌تر از نفس»، «سوتماگ»، «هورامان» و «کولی‌ها» است.

موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را به دبیری کمال تبریزی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌کنند.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی (سینمایی و کوتاه)، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ است. هدف این رویداد نمایش زیست‌بوم، فرهنگ، آئین، تاریخ، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و گردشگری اقوام ایرانی و معرفی استعدادهای کشف‌شده به زبان هنر سینما است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمال تبریزی : تصمیم گیرنده نهایی در سینما رییس سازمان سینمایی نیست جایزه ویژه ایران شناسی در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی

دیگر خبرها

  • تارانتینو از ساخت فیلم «منتقد سینما» منصرف شد
  • هشت فیلم کوتاه خراسان شمالی به مرحله تولید رسید
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • رقابت برای رام کردن اژدهای سینما