Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@11:50:06 GMT

احداث ۵۰۰ کیلومتر پیاده راه جدید در تهران تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۵۵۰۸

احداث ۵۰۰ کیلومتر پیاده راه جدید در تهران تا پایان سال

به گزارش خبرنگار مهر، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در نشست خبری مجازی با رسانه به برنامه ریزی های این معاونت برای بهبود کیفیت و بهسازی آسفالت اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ برای پخش یک میلیون تن آسفالت هدف گذاری داشته ایم. که در ۴ ماهه نخست سال به یک چهارم از این هدف دست یافتیم.

وی با اشاره به اینکه به منظور توجه به تکنولوژی های نو در نگه داری از معابر حرکت به استفاده از آسفالت های پلیمری روی آورده ایم که در مسیرهای تردد بی ارتی ها مورد استفاده قرار بگیرد، گفت: این مسیرها به دلیل سنگینی اتوبوس های بی ار تی و تردد زیاد حالت جمع شدگی پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بنا داریم در نزدیکی ایستگاه ها که اتوبوس ها ترمز می زنند را بتنی کنیم.

وی ادامه داد: تقریباً حدود ۹۰ روز کاری را یعنی ۳ ماه از دوازده ماه را از دست دادیم اما با این احوالات حدود ۷۵۰ هزار تن آسفالت پخش کردیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: به این ترتیب آسیب دیدگی به اتوبوس ها هم کمتر شده و مردم هم کیفیت بهتری از استفاده از اتوبوس های تندرو را تجربه خواهند کرد.

وی هدف دیگری این معاونت در سالجاری را خیابان سازی پیاده راه سازی عنوان کرد و گفت: ما صد سال است پیاده راه سازی کرده ایم اما هنوز پیاده روهای مناسبی در تهران نداریم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از هدف گذاری این معاونت برای هوشمندسازی بخشی از پیاده های تهران خبر داد و گفت: نقشه های متعددی برای پیاده روهای شهر تهران طراحی شده است و با همکاری سه معاونت شهرداری تلاش هایی کرده ایم. و سه نقشه اصلی پیاده راه سازی روی هم قرار گرفت و مقرر شد در سال ۹۹ به میزان ۵۰۰ کیلومتر پیاده راه سازی شود.

وی افزود: در این پیاده راه سازی به معلولین و دوچرخه سواران توجه ویژه شده است.

صبوری دیلمی با تاکید بر اینکه در ساخت این پانصد کیلومتر مسیر پیاده به هم پیوستگی آن مدنظر قرار گرفته است، گفت: همه موضوعات مثل نور و مبلمان شهری و جمع آوری ضایعات و موانع موجود دیده شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این مسیرها فقط پیاده راه سازی نیست و حتماً اسم دیگری خواهد داشت، ابراز داشت: برای نامگذاری این مسیرها یک مسابقه‌ای برگزار خواهد شد.

صبوری دیلمی با اعلام این خبر که ۸۰ کیلومتر از این پیاده راه ها در دست اقدام است تاکید داشت: به طور قطع در یک برنامه ریزی ۵ ساله ۲۵۰۰ کیلومتر پیاده راه خوب خواهیم داشت.

تکمیل پیاده راه های تهران تا ۴۰ سال دیگر

وی با اشاره به وسعت اجرای این پروژه عمرانی گفت: ظرف ۴۰ سال آینده به عددی حدود ۲۰ هزار کیلومتر پیاده راه سازی خواهیم رسید و در این مسیر از همه تجربیات صد سال گذشته استفاده خواهیم کرد.

افتتاح مسیر تندروی پروژه شهید رستگاری تا حدود ۳ ماه دیگر

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پاسخ به سوالی در خصوص پروژه های نیمه تمام و مهم شهر تهران با اشاره به پروژه شهید رستگار که یک پروژه شش کیلومتری بوده است گفت: فاز اول این پروژه در سال گذشته افتتاح شد. و فاز دوم انکه اتصال تندروها به آزادگان و امام رضا بوده است قرار بود پایان سال ۹۸ افتتاح شود اما به دلیل اینکه نتوانستیم با معارضان به توافق برسیم و از طرفی هم نمی خواهیم از طریق ماده ۹ وارد شویم به تاخیر افتاد.

وی در ادامه اظهار داشت: با تعداد زیادی از معارضان توافق شده و تعدادی هم مجبور به اعمال ماده ۹ شدیم و امروز تنها ۲ معارض باقی مانده است و ظرف ۲ یا ۳ ماه آینده تندروهای این پروژه اجرا خواهد شد.

ساخت زیرگذر به درخواست اهالی مشیریه

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران یکی دیگر از پروژه های مدنظر را مربوط به درخواست اهالی محله مشیریه عنوان کرد که از شهرداری درخواست کردند یک زیرگذر داشته باشند با وجود اینکه یک پل بزرگی در نزدیکی این محدوده وجود دارد اما با توجه به اینکه ساکنین مشیریه با ساخت بزرگراه محله شان به دو قسمت تقسیم شده با دستور شهردار تهران یک زیرگذر هم برای تردد های محلی آنها ساخته می شود.

وی افزود: ساخت این زیرگذر یک ماه کار نیاز داشته باشد. اما به نفع مردم محلی خواهد بود. به این ترتیب دیگر کامیونهایی که قصد عبور از تهران را داشتند دیگر وارد تهران نشده و از رینگ کمربندی خارج می شوند.

صبوری دیلمی در خصوص پروژه بروجردی نیز توضیح داد: باید این پروژه هم سه معارض خیلی بزرگ دارد که تصمیم گیری شد درخصوص این پروژه و قرار شد این معارضین هم رفع شود و تا پایان سال ۹۹ ا اوایل ۱۴۰۰ پروژه بروجردی را هم به بهره برداری برسانیم.

افتتاح بخشی از یک مسیر در بلوار استاد معین تا عید غدیر

وی درخصوص وضعیت پروژه زیرگذر گیشا و استاد معین گفت: در استاد معین یک بلوار با عرض ۴۰ متر در حال ساخت داریم که تا عید غدیر افتتاح خواهد شد. این پروژه از خیابان سی متری جی وارد شده و به نفع مردم محلی خواهد بود که از پایین بلوار استاد معین وارد شده و تا خیابان آزادی برسند، با بازگشایی این بلوار این توجیه وجود دارد که زیرگذر استاد معین دو طرفه شود.

پایان ساخت ورودی تونل زیرگذر گیشا تا پایان سال

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درخصوص ورودی زیرگذر گیشا به خیابان گیشا نیز توضیح داد: این ورودی در گذشته ایراداتی داشت و باعث می شد در ۲۰۰ متر اول خیابان مشکلاتی ایجاد شود. دو گزینه برای حل این مساله پیش روی ما بود، یکی اینکه بر روی بزرگراه چمران دوربرگردانی احداث کنیم و اینکه به صورت تونل زیرگذری ایجاد کنیم. در حال حاضر در مراحل نهایی طراحی زیر گذر هستیم و عملیات اجرایی آن در مرداد ماه آغاز شده و به این ترتیب تا پایان سال این زیرگذر هم در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی درخصوص ادغام دو معاونت فنی و عمرانی و حمل و نقل نیز گفت: این پیشنهادی بود از سوی اعضای شورای شهری ها ارایه شده و منتظر تصمیم گیری شورای شهر در این زمینه هستیم.

کرونا کارهای عمرانی تهران را ۲ ماه عقب انداخت

صبوری دیلمی با اشاره به اینکه با ورود کرونا به کشور از اول اسفندماه به شدت پروژه های ما تحت تاثیر قرار گرفت شایعه قرنطینه شدن تهران را یکی از دلائل این مساله دانست و گفت: کل استادکاران و کارگران ما به شهرهای خود بازگشتند و عواملی نبودند که کار کنند. و تا ۳۱ فروردین تقریباً ما تعطیل بودیم و دو ماه را از دست دادیم.
وی افزود: حتی برای افتتاح گیشا ما فقط بازگشایی داشتیم و افتتاح رسمی نداشتیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از ابتلای برخی از کارگران عمرانی شهرداری به کرونا خبر داد و گفت: ایم مساله نیز باعث می شد تا کارگاه ها را تعطیل کنیم.

وی تاکید کرد به دلیل کرونا نتوانستیم تاکنون کارگاه ها را به سرعت حداکثری برسانیم اما یک برنامه ریزی کردیم و گفتیم باید بتوانیم با این ویروس کار کنیم.

کد خبر 4984335 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: صفا صبوری دیلمی پل گیشا پیاده راه ویروس کرونا معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی دستگیری سارق سازمان تامین اجتماعی پیش بینی وضعیت هوا سرهنگ نادر رحمانی ازدواج بنیاد شهید و امور ایثارگران امداد رسانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران کیلومتر پیاده راه پیاده راه سازی تا پایان سال صبوری دیلمی استاد معین اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت

به گزارش همشهری آنلاین، توسعه گردشگری شهری در کنار بهبود و ارتقای دیگر شاخص‌های زیستی همچون طرح‌های زیرساختی، عمرانی، فرهنگی و بهداشتی از مهم‌ترین وظایف مدیریت اجرایی شهرها در عصر حاضر محسوب می‌شود. در این میان موقعیت بسیار مناسب منطقه ۲۲، این امکان را برای مدیران فراهم کرده که با بهره‌گیری حداکثری از امکانات و با تکیه بر نگاه توسعه‌ای مدیریت شهری پایتخت در دوره ششم، زمینه رشد و توسعه حداکثری منطقه را فراهم کنند.

ظرفیت بالای گردشگری منطقه ۲۲

مسعود نصرتی، شهردار منطقه ۲۲ در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه و همجواری آن با نقاط دارای ظرفیت گردشگری گفت: شکل‌پذیری منطقه ۲۲ در شمال‌غرب پایتخت، نو پا بودن این منطقه و همچنین موقعیت جغرافیایی آن‌که از شمال به رشته کوه‌های البرز از شرق و غرب به روددره‌های کن و حریم روستاهای وردیج، واریش، سنگان و کشار محدود شده است پتانسیل گردشگری منطقه را افزایش داده است.

او اضافه کرد: وجود مراکز تفریحی و گردشگری متنوع نظیر دریاچه مصنوعی شهدای خلیج‌فارس، بوستان فرامنطقه‌ای چیتگر، خرگوش دره، آبشار تهران و لتمال کن در این منطقه، آن را به‌عنوان قطب گردشگری جدیدی در پایتخت کشورمان مطرح کرده است که ضروری است این موقعیت و فرصت استراتژیک با تامین و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز و طرح‌های عمران شهری، حداکثر بهره‌برداری را نه فقط برای ساکنان منطقه که برای پایتخت به‌دنبال داشته باشد.

نصرتی، بر بهره‌گیری از الگوهای نوین مدیریت شهری تأکید کرد و افزود: بابه‌کارگیری تمامی امکانات و ابزار مورد نیاز در مسیر تحول و شکوفایی شهری، تلاش داریم از طریق فراهم‌سازی‌ شرایط زیست شهری مطلوب به نقطه قابل‌قبولی در توسعه صنعت گردشگری دست یابیم و با الگوی توسعه پایدار شهری، مشارکت و نقش‌پذیری شهروندان، فراتر از منطقه گام‌های بلند و پیوسته برداریم.

شهردار منطقه ۲۲ به امضای تفاهمنامه‌ با سازمان عمران مناطق شهرداری تهران اشاره کرد و ادامه داد: این تفاهم‌نامه در راستای ارتقای سرانه‌های اجتماعی، فرهنگی و خدماتی منطقه ۲۲ منعقد شد و پس از آن نیز نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه و انعقاد قراردادهای سال ۱۴۰۳ طی جلساتی با حضور مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته است.

نصرتی افزود: با توجه به نگاه ویژه مدیریت شهری تهران به ساخت و راه‌اندازی زیرساخت‌های منطقه ۲۲ انعقاد این تفاهمنامه می‌تواند قدم بسیار مثبت و ارزنده‌ای برای مردم شهر تهران و ساکنان منطقه ۲۲ و گام بلندی در تکمیل زیرساختی این محدوده غربی تهران پس از سال‌ها باشد.

اختصاص بیش از ۹۰ درصد بودجه به طرح‌های عمرانی

شهردار منطقه ۲۲ تهران با اشاره به ارزش و اهمیت آغاز و تکمیل پروژه‌های عمرانی در جدیدترین منطقه شهری تهران، درباره طرح‌ها و برنامه‌های ۱۴۰۳ شهرداری منطقه ۲۲ گفت: نزدیک به ۹۳درصد کل بودجه ۳۴۰۰میلیارد تومانی مصوب شورای اسلامی شهر تهران برای منطقه ۲۲در سال ۱۴۰۳، به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است.
نصرتی افزود: این مبلغ که چیزی بالغ بر ۳۱۶۰میلیارد تومان را شامل می‌شود به طرح‌های عمرانی شاخص منطقه از جمله احداث مقبره الشهدای دریاچه شهدای خلیج‌فارس (دریاچه چیتگر)، ساختمان مرکزی منطقه۲۲، ساخت ۲سرای محله، ساخت مجموعه ورزشی، ایستگاه آتش‌نشانی، پیاده‌روسازی‌، معبرسازی‌، آسفالت‌ریزی و نوسازی آسفالت، احداث انهار، احداث ۲ساختمان شهرداری ناحیه و تعدادی دیگر از اقدامات عمرانی در منطقه اختصاص می‌یابد.

او درباره دیگر طرح‌های اجرایی در منطقه نیز گفت: از مهم‌ترین اقدامات در منطقه می‌توان به ساخت ۴۷ کیلومتر معبر و شبکه‌های ارتباطی منطقه پس از سال‌ها اشاره کرد که اتفاق بسیار خوبی در منطقه خواهد بود. تلاش شهرداری منطقه این است که اجرا و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و زیرساختی مذکور تا پایان امسال ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان این منطقه را به همراه داشته باشد.

کد خبر 844935 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۲ شهرداری دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • آغاز عملیات عمرانی یادمان شهید گمنام در بوستان فدک
  • پله برقی های تهران نونوار می شوند | جزییات نصب ۶۰ دستگاه پله برقی جدید در معابر تهران
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • توزیع ۱۰۰ هزار تن آسفالت در پهنه غرب و شمال‌غرب تبریز
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز