Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@21:00:42 GMT

علامت‌های هشدار دهنده کرونا در کودکان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۵۶۸۱

علامت‌های هشدار دهنده کرونا در کودکان

خبرگزاری میزان- یک متخصص بیماری‌های کودکان گفت: ویروس کرونا در تمام سنین حتی در نوزادی نیز رخ می‌دهد . کرونا ممکن است در بدن کودکان بدون علامت باشد و یا به صورت تب خفیف، استفراغ و ... ظاهر شود. تاریخ انتشار: 13:15 - 06 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۲۱۵

خبرگزاری میزان - تسنیم نوشت: الهام پوربختیاران درباره تظاهرات بالینی کووید ۱۹ در کودکان اظهار کرد: کرونا در کودکان ممکن است بی علامت باشد یا به صورت تب خفیف، استفراغ، بی حالی، شیر نخوردن، اسهال، علایم تنفسی مانند سرفه یا تندی تنفس و حتی فرو رفتن قفسه سینه در موارد شدید کووید ۱۹ تظاهر یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری‌های کودکان افزود: علایم گوارشی در کودکان، شیوع بیشتری نسبت به بزرگسالان دارد.

پوربختیاران درباره بروز علایم پوستی در کودکان تصریح کرد: علایم پوستی به دنبال ابتلا به کرونا در کودکان نیز گزارش شده است، اما این علایم باید در کنار سایر علایم کرونا باشد یعنی با دیدن تظاهرات پوستی به تنهایی، خانواده‌ها نباید نگران شوند و نباید فکر کنند که هر علامت پوستی، نشان دهنده کروناست! در صورت بروز این علایم، کودک باید توسط پزشک ویزیت شود و شرح حال بیمار و سابقه تماس با بیمار کووید ۱۹ گرفته شود.

وی با بیان این که کرونا در کودکان می‌تواند علایم التهابی داشته باشد، تصریح کرد: واسطه‌های التهابی در بدن کودک افزایش می‌یابد؛ ممکن است کودک دچار شوک شود یا ارگان‌های مختلف کودک مانند کلیه، قلب و سیستم گوارشی او دچار مشکل شوند.

این متخصص بیماری‌های کودکان با بیان این که کرونا ممکن است باعث بروز علایم مغزی شود، بیان کرد: ممکن است کودک دچار کاهش هوشیاری، مننژیت، انسفالیت (التهاب بافت مغز) شود.

وی با بیان این که کرونا می‌تواند علایمی شبیه بیماری «کاوازاکی» نیز ایجاد کند، خاطرنشان کرد: هر عامل ویروسی ممکن است باعث بروز این بیماری شود؛ کاوازاکی نوعی التهاب عروق (واسکولیت) است؛ همراه با درگیری قلبی، ممکن است علایم پوستی، ادم (خیز) اندام ها، راش پوستی و درگیری مفاصل نیز در این بیماری دیده شود.

این استادیار بیمارستان کودکان مفید متذکر شد: ابتلا به کرونا در تمام سنین حتی در نوزادی نیز رخ می‌دهد و این بیماری سن خاصی برای ابتلا ندارد.

بیشتر بخوانید: دلیل افزایش تعداد مبتلایان جوان کرونا چیست؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان MS با کمک نانومواد ممکن شد

تیمی از بیمارستان ملی پاراپلیگیکس(SESCAM) ، با همکاری محققان موسسه علوم مواد مادرید (ICMM-CSIC)، نشان دادند که چگونه دستگاه‌های کشت سلولی جدید مبتنی بر اکسید گرافن می‌توانند عملکرد ضد التهابی سلول‌های سرکوبگر میلوئید (MDSCS ) را حفظ کنند.این عملکرد می‌تواند هنگام جدا کردن سلول‌های ضدالتهابی برای درمان افراد مبتلا به بیماری اسکلروز بسیار مهم باشد.

دیگو کلمنته از محققان این پروژه می‌گوید: «برای کنترل التهاب در بیماری‌هایی مانند مولتیپل اسکلروز، سلول‌های سرکوبگر میلوئید باید حالت نابالغ خود را حفظ کنند. با این حال، هنگام استخراج از مغز استخوان و کشت در آزمایشگاه، آن ها به سرعت بالغ می‌شوند و با این کار توانایی فعالیت سرکوب‌کننده سیستم ایمنی خود را از دست می‌دهند. با این کار، این سلول‌ها برای درمان افراد مبتلا به این نوع بیماری عصبی مناسب نیستند.

در این پروژه محققان، دستگاه جدیدی بر اساس کشت سلولی ساختند که دارای پوششی از جنس ورق‌های اکسید گرافن احیا شده است. این دستگاه موجب می‌شود تا سلول‌های سرکوبگر میلوئید مغز استخوان که از حیوانات مبتلا به مولتیپل اسکلروز استخراج شده دارای شرایط بلوغ و فعالیت شبیه به سلول‌های اصلی در بدن باشد. این ابزار می‌تواند یک پشتیبان خوب برای استفاده در آینده در درمان سلولی برای مولتیپل اسکلروزیس باشد.»

در سال های اخیر نانوپزشکی به عنوان یک زمینه انقلابی برای توسعه برنامه‌های جدید پزشکی ظاهر شده است. در میان مهمترین نانومواد مورد بررسی برای کاربردهای زیست‌پزشکی، مشتقات گرافن در حال تبدیل شدن به گزینه‌امیدوارکننده برای مصارف تشخیصی و درمانی هستند. 

کونچی سرانو از محققان ICMM-CSIC این پروژه می‌گوید: «یکی دیگر از جنبه‌های جالب این تحقیق در تطبیق‌پذیری اکسید گرافن است. این کار به ما اجازه داده است تا نشان دهیم که اصلاح فیزیکوشیمیایی این نانومواد موجب می‌شود تا برخی ویژگی‌های بیولوژیکی ویژه و گاهی متضاد روی سلول‌های سرکوبگر میلوئید ایجاد شود.»

چنین مطالعه‌هایی در بخش اصلاح زیستی سلول‌های سرکوبگر میلوئید از طریق نانومواد مبتنی بر گرافن نشان می‌دهد که همه کاره بودن آن ها باعث می‌شود تا ابزارهای نانویی برای اصلاح سلول‌های سرکوبگر میلوئید در زمینه‌های مختلف پاتولوژیکی، مانند بیماری‌های خود ایمنی، مناسب شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • کسب مجوز استفاده از پوست‌های تک‌لایه و دولایه برای درمان بیماری‌های پوستی
  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • استفاده بی خطر از کرم‌های ضد آفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • درمان MS با کمک نانومواد ممکن شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • علل ورم و پف کردن نقاط مختلف بدن