Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با تشریح اقدامات انجام شده برای ترویج مکتب شهید سلیمانی و لزوم جاری شدن این مکتب از کرمان؛ گفت: راهیان بهشت مقاومت، نمادسازی در کرمان و روستای پدری شهید و... از جمله این اقدامات است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار حسین معروفی، دوشنبه(۶مرداد) در دیدار شورای معاونین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با وی در سخنانی با بیان اینکه ۶ رده در سپاه می تواند با ارشاد هماهنگ در پیشبرد اهداف نظام و خدمت و کار جبهه فرهنگی برای مردم عزیز ما باشد؛ افزود: سازمان بسیج هنرمندان، جامعه زنان، معاون فرهنگی، بسیج محلات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله این رده ها است.

 

 


فرمانده سپاه ثارالله  استان کرمان با بیان اینکه ما باید برنامه محور باشیم و از موازی کاری جلوگیری شود؛ تصریح کرد: ما دنبال نام و آرم نیستیم دنبال آرمان هستیم‌ و مجموعه وزارت ارشاد یک رده حاکمیتی نظام است زیرا فرهنگ‌ متعلق به حزب و گروه نیست همانگونه که انقلاب اسلامی اینگونه است و برنامه ریزی برای ظهور می کند.

 

 

وی ادامه داد: نگاه ما به مجموعه همین است و گاه شاید موضع گیری ها به همین دلیل است زیرا فرهنگ اکسیژن است و اگر تنفس را از مردم بگیرید جان آنان را گرفتید و حفظ و تقویت اندیشه از وظایف رده های فرهنگی است و اگر سردار سلیمانی در قلب و چشم ملل آزاده و ملت ایران جای دارد،  علت این است این شهید عزیز ما اندیشه و عمل زیبا در تمام نظام ها اعم از نظام مردمی، سیاسی، ادب و اخلاق و عرفا  طراحی کرده بود و او نگاه ها را به اهل بیت و ملت ایران و انقلاب اسلامی عوض کرد و برای همین بزرگترین شخصیت تقریبی است.

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: چه اتفاقی افتاد که اسماعیل هنیئه اهل تسنن در تشییع شهید عزیز ما سه بار می گوید "شهید قدس"  اگر اندیشه زیبا باشد عمل زیبا به دنبال دارد؛ ما امروز در حوزه بین الملل دعوای اندیشه داریم و در منطقه گرچه سیطره حکومت داعش از بین رفته اما فکر او هست و باید با فکر به آن پاسخ داد زیرا اسلام آمریکایی در منطقه از آستین آمریکا بیرون آمد تا چهره اسلام را مخدوش جلوه دهد.

 

 

 

وی با تاکید بر لزوم معرفی همرزمان شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر فقط شهید زندی را معرفی کنیم می فهمیم حاج قاسم در طول ۳۴ سال فراق چه کشید.

 

 

سردار معروفی با افزودن این مطلب که جبهه انقلاب نگاه به بیرون ندارد و  ما تفکر لیبرال را تجربه کردیم اما انقلاب که شد بهترین انسان ها را تقدیم کردیم لذا حفظ اینها جهاد است؛ اظهار داشت: جهاد فرهنگی سخت و پیچیده است زیرا گاهی باید خلاف جریان آب رفت تا به حقیقت رسید.

 

 

وی با بیان اینکه بچه های شهدا می گویند سردار سلیمانی که شهید شد فهمیدیم شهید یعنی چی و او ما را زنده کرد؛  بر لزوم کار فرهنگی تاکید کرد و افزود: کار تبلیغی را نگوییم فرهنگی زیرا کار فرهنگی باید باعث تغییر نگرش شود همانگونه که حاج قاسم تغییر نگاه در حوزه فرهنگ انجام داد و این خطای استراتژیک است که فعالیت در حوزه فرهنگ را کار فرهنگی بدانیم در حالیکه موفق بودن مهم است؛ چقدر باید هزینه می کردیم کشوری که هشت سال با ما جنگید در اربعین سفره برای ما پهن کند؟ 

 

 

سردار معروفی با بیان اینکه ما برای ترویج مکتب حاج قاسم ۵ فرآیند از جمله فضاسازی و نمادسازی برای جهت دهی جامعه، فرهنگ سازی( اینکه اولویت ارشاد ما برنامه های مکتب حاج قاسم است افتخار است) گفتمان سازی(که در محرم باید جریان سازی کرد درباره حاج قاسم) شبکه سازی( اگر صد فیلم ساخته و کتاب بنویسیم اما گفتمان سازی نشود فایده ندارد) و جریان سازی را دنبال می کنیم؛ خاطرنشان کرد:  در مکتب حاج قاسم چند کار انجام می دهیم اول اینکه قله کرمان است و مکتب باید از اینجا ساری و جاری شود و برای این امر باید ساختارهایی تعریف کرد و همه باید در آن دخیل باشند و ما آن را دولتی نمی کنیم اما دولت باید پشتیبان باشد.

 

 

وی از شکل گیری ۱۵ کارگروه در این راستا خبر داد و با بیان اینکه این مکتب باید اتفاقات بزرگ بسازد؛ افزود: در موقوفه ای که شهید سلیمانی چند سال قبل از شهادت برای بیت الزهرا نوشته می گوید هر کس در اینجا می خواهد سخنرانی و مداحی کند باید محب اهل بیت و محب امام خمینی و امام خامنه ای باشد و این خیلی عجیب است.

 

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از شکل گیری راهیان نور تحت عنوان" راهیان بهشت مقاومت" با حضور دانش آموزان و دانشجویان خبر داد و با افزودن اینکه در فاز اول ۱۱ استان همجوار را قرار دادیم؛ گفت: باید روی نظامات حاج قاسم کار کرد؛  کسی که ۴۰ سال فرمانده عالیرتبه است و یک نفر را هول ندهد، او فقط حاج قاسم است و این نظام رفاقت در جبهه انقلاب اسلامی است زیرا او خُرد فکر نمی کرد و ما نمی خواهیم او را در دفاع مقدس و جبهه مقاومت نگه داریم؛ بیشترین امکانات نظام در اختیار او بود اما کجا برد و هزینه کرد؟! بچه های او هیچ کجا کار دولتی ندارند.

 

 


وی ادامه داد: روزانه می توانیم ۳ هزار نفر را بیاوریم و باید گلزار شهدا برای آنها برنامه داشت؛ سپس در بیت الزهرا روایتگری کرد و بعد در موزه دفاع مقدس یک تالار را به خود حاج قاسم اختصاص می دهیم و از آنجا به موزه خود حاج قاسم خواهند رفت.

 

 

 

سردار معروفی با اشاره به اینکه ۴ هزار پیشکسوت دفاع مقدس در استان داریم و لشکر پیشکسوتان را تاسیس کردیم تا اینها ۸ ماموریت از جمله کمک به عملی کردن مکتب حاج قاسم را دنبال کنند و خط قرمز آنها عدم ورود به مسائل سیاسی است؛ تاکید کرد: حاج قاسم را باید دست یافتنی کرد.

 


وی با اشاره به اینکه خیلی از زائران خارجی حاج قاسم تمایل دارند به روستای پدری ایشان بروند؛ از پیش بینی ساخت مهمانسرا در رابر، تبدیل خانه پدری شهید به موزه و طراحی ورودی رابر با نماد آبرومندانه با سه زبان خبر داد و گفت: بیت الزهرا و حسینیه ثارالله و موزه دفاع مقدس و میدان بسیج و میدان آزادی باید نمادسازی شود.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: سپهبد شهید سلیمانی سردار معروفی فرهنگ و هنر فرمانده سپاه ثارالله مکتب حاج قاسم شهید سلیمانی استان کرمان دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس العمل فرمانده ارتشی وقتی حس کرد کسی شده است!

برادر همسر شهید اردستانی می گوید: در هنگام ملاقات با امام (ره) احساس کردم کسی شده‌ام که امام (ره) ما را به حضور پذیرفته‌اند. برای اینکه دچار هوای نفس نشوم و خدای ناکرده غرور مرا نگیرد، تصمیم گرفتم به سراغ فقیرترین مرد روستا بروم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر خلبان شهید مصطفی اردستانی در روستای قاسم آباد از توابع شهرستان ورامین متولد شد. وی تصمیم گرفت سال 1350 وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی شود و برای ادامه تحصیلاتش به آمریکا رفت. پس از پایان تحصیلات به کشور برگشت و با درجه ستوان دومی در پایگاه چهارم شکاری دزفول به عنوان خلبان هواپیمای «اف 5» مشغول به خدمت شد.

پس از آغاز جنگ تحمیلی در سال 1363 به سمت معاون عملیاتی پایگاه دوم شکاری منصوب شد و در اواخر جنگ نیز به عنوان مدیریت آموزش عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

پس از شهادت سرلشکر خلبان عباس بابایی که معاونت عملیات نیروی هوایی را عهده‌دار بود، شهید اردستانی به این سمت منصوب شد و تا زمان شهادت، عهده‌دار این مسئولیت مهم بود. سرانجام در تاریخ (15/10/73 ) بر اثر سانحه هوایی، به همراه فرمانده فقید نیروی هوایی، سرلشکر شهید منصور ستاری و چند تن دیگر از همرزمانش، به آروزی دیرینه‌اش رسید و به لقاء معبود پیوست. مزار او در صحن حیاط امام زاده جعفر در شهرستان پیشوای ورامین قرار دارد.

شهید اردستانی به لحاظ شخصیتی یکی از اسطوره های بی بدیل ارتش بود. در عین مسئولیت بالا ولی بسیار خاکی و فروتن بود. در ادامه خاطره ای خواهید خواند از این شهید عزیز:

روزی در منزل نشسته بودیم که یکی از بستگان آمد و خبر داد، حاج مصطفی را دیده که به طرف روستای قاسم آباد (روستای زادگاهش) می‌رفته. در آن موقع ما و سایر بستگان در ورامین ساکن بودیم. تعجب کردیم از اینکه چرا ایشان به ورامین نیامده و یک راست به طرف روستا رفته است.

چند ساعتی گذشت، زنگ در خانه به صدا درآمد. در را باز کردیم، حاج مصطفی بود. ایشان را به درون منزل دعوت کردیم. پس از احوالپرسی سوال کردم:

- حاجی خیر باشه، مثل اسنکه قاسم آباد رفته بودی.

خنده‌ای کرد و گفت:

- شما از کجا فهمیدید؟

با شوخی گفتم:

- ما همه جاسوس داریم. بالاخره خبرها می‌رسد.

- راستش رفته بودم منزل ...

تابوتی اندازه این شهید ارتشی وجود نداشت!

من که آن شخص را می‌شناختم و پیرمرد فقیری در ده بود، کنجکاوتر شدم و پرسیدم:

- برای چه؟

- هیچی خواستم حالش را بپرسم.

- مگه ایشان طوری شده؟

- نه بابا، طوریش نیست، مگه عیب داره آدم احوال هم‌ولایتی را بپرسد؟

من که دیدم تمایلی به بازگو کردن موضوع ندارد، زیاد پاپیچ ایشان نشدم و گرم صحبت‌های دیگران شدیم. مدتی گذشت و چندبار این عمل ایشان تکرار شد. بعدها فهمیدم که در آن روز، حاج مصطفی به سبب انجام دادن عملیات موفقیت آمیز «حمله به اچ 3» با تنی چند از خلبانان به حضور امام (ره) شرفیاب شده بودند. از زیارت امام (ره) که برمی‌گردند، یکراست به ده قاسم آباد می‌آید و با فقیرترین و پیرمردترین مرد ده ملاقات می‌کند.

روزی به او گفتم: «حاج مصطفی راستش را بخواهی من می‌دانم که آن روز به ملاقات امام (ره) رفته بودی و پس از آن به ملاقات مشهدی ... رفتی. حتما از این کار هدف خاصی داشتی. می‌شود برایم بگویی؟»

در جوابم گفت: سید کمال! شما چرا اینقدر کنجکاوی می‌کنی؟ راستش در هنگام ملاقات با امام (ره) احساس کردم کسی شده‌ام که امام (ره) ما را به حضور پذیرفته‌اند. برای اینکه دچار هوای نفس نشوم و خدای ناکرده غرور مرا نگیرد، تصمیم گرفتم به سراغ فقیرترین مرد روستا بروم تا شاید کمی از آن حال و هوا بیرون بیایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • در عملیات سپاه علیه اسرائیل از چه موشک هایی استفاده شد؟
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • شهید آوینی نگاه ما را نسبت به موضوعات تغییر داده است
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در مهریز
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • دو خبر فرهنگی از آران و بیدگل
  • عکس العمل فرمانده ارتشی وقتی حس کرد کسی شده است!
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس
  • «خدا رو شکر بین لشکر عشق هنوز قاسم سلیمانی زیاده»