Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@07:17:00 GMT

۳۰ درصد فضای آموزشی خوزستان نیازمند مقاوم‌سازی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۶۵۲۴

۳۰ درصد فضای آموزشی خوزستان نیازمند مقاوم‌سازی

ایسنا/خوزستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با اشاره به اینکه ۳۰ درصد فضای آموزشی استان نیازمند مقاوم‌سازی است، گفت: امسال وزارت آموزش و پرورش طرح آجر به آجر را اجرایی کرد که در این طرح هدف مشارکت اقشار مختلف جامعه در امر مدرسه‌سازی است و با توجه به اینکه توان همه اقشار یکسان نیست، شرایط برای کمک‌های خُرد نیز فراهم شد و ما اکنون در حال بسترسازی برای این طرح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در خوزستان حدود شش هزار فضای آموزشی داریم که حدود ۳۰ درصد این فضا تخریبی و نیازمند مقاوم‌سازی است. متوسط سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است که در استان خوزستان به ازای هر دانش آموز ۴.۸ متر مربع است. یعنی ۰.۴ متر مربع با استاندارد کشوری فاصله داریم.

وی افزود: حدود ۲۰ سال است که مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور و استان خوزستان به طور جدی در حال کمک کردن به مدرسه‌سازی هستند که سهم کمک، سال به سال افزایش یافته است. به طوری‌که در سال جاری از حدود ۷۰۰ پروژه فعال، ۴۶ درصد یعنی بیش از ۳۰۰ پروژه کاملا توسط خیرین و یا به صورت مشارکتی در حال ساخت هستند. از حدود هزار و ۳۳۰ کلاس درسی که سال گذشته به آموزش و پرورش تحویل دادیم و حدود هزار و ۲۰۰ کلاس درسی که امسال تحویل می‌دهیم به طور متوسط، ۴۷ درصد آن‌ها پروژه‌های مشارکتی و خیرساز هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان تاکید کرد: امسال وزارت آموزش و پرورش طرح آجر به آجر را اجرایی کرد. در این طرح هدف مشارکت اقشار مختلف جامعه در امر مدرسه‌سازی است. با توجه به اینکه توان همه اقشار یکسان نیست، شرایط برای کمک‌های خُرد نیز فراهم شد. ما تلاش داریم که به کمک رسانه‌ها اطلاع‌رسانی کنیم که چطور افراد مختلف می‌توانند در این طرح شرکت کنند. اکنون در حال بسترسازی برای این طرح هستیم.

قربانی در پایان با اشاره به هدف از اجرای طرح آجر به آجر گفت: هدف ما این است که همه افراد جامعه مدرسه را از خود بدانند و در ساخت و نگهداری مدرسه کمک کنند. کمک‌های بزرگ از سوی خیرین همچنان ادامه دارد و خوشبختانه استان خوزستان با حدود ۱۵۰ میلیارد تومان تعهد در سال ۹۹، رتبه دوم کشوری را دارد. سال گذشته نیز مشارکت خیرین حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بود و علاوه بر ترمیم و ساخت مدارس سیل زده، حدود ۲۵۰ کلاس درس جدید با کمک خیرین در مناطق سیل زده ساخته شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدرسه سازی فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه مدرسه خیّرساز شاه‌حسینی فشافویه، مدرسه را مزرعه آینده برشمرد و اظهارکرد: مدرسه هر کشوری، مزرعه آینده است و نشاط امروز، نوید یک آینده پرنشاط است. مدرسه‌ها آیینه آینده هستند و اگر این بچه‌ها بانشاط، سالم، قوی، مؤمن، بااخلاق و کارآفرین بار بیایند، جامعه آینده ما سالم، قوی، ماهر، مؤمن، بااخلاق و بانشاط خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش به فعالیت‌های دولت سیزدهم اشاره و اذعان کرد: کار مدرسه‌سازی، یک سنت حسنه متفاوت نسبت به کارهای دیگر است. افتخار دولت سیزدهم این است که امر مدرسه‌سازی را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار داد. نزدیک به ۳ سال است که از دولت سیزدهم گذشته و طی این مدت حدود ۷۰۰۰ مدرسه در کشور ساخته شده و این سندی است که نشان می‌دهد دولت مردمی سیزدهم فقط به زمان حال توجه نکرده بلکه به آینده و ساختن آینده کشور نیز توجه کرده‌اند.

صحرایی با بیان اینکه وجه متمایز این اقدام بزرگ در این بین، حضور مردم در قالب مجامع خیری است، افزود: مردم عزیز، خشت‌خشت این بناها را پایه‌گذاری کردند و از ما جلو افتادند. بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های بسیاری از مدارس سراسر کشور را خیرین پرداخت کردند و آن‌ها نشان دادند چقدر به آینده کشور اعتماد دارند. خیّر از مال و دست‌رنج خویش هدیه می‌کند و این کار، کار بسیار نیکویی در وصف خیرین است.

وی ادامه داد: در یکی از فرازهای قرآنی آمده که «لَا خَوۡفٌ عَلَیۡهِمۡ وَلَا هُمۡ یَحۡزَنُونَ» به معنی اینکه «آن‌ها خوفی ندارند و نگرانی در وجودشان نیست.» گاهی خبر داریم که خود را به مضیقه می‌اندازند تا آینده فرزندان کشور را بسازند. دست‌های این خیرین عزیز بوسیدنی است و افتخار ما این است که همکار آن‌ها در این اقدام بزرگ هستیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خیّری که این مدرسه را ساخته، یک خیّر نام‌آشنا و دارای خانواده اصیل به معنای خانواده اعلای یک ایرانی، متدین و وطن‌دوست است. خانواده استاد شاه‌حسینی که تا امروز ۳۹ مدرسه توسط ایشان ساخته شده در حالی که آن‌ها پرهیز می‌کنند از اینکه دیده شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • ۵۹ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در دشتستان مقاوم سازی شد
  • تکمیل ۱۶ مدرسه نیمه تمام فضای آموزشی درسطح شهر ستان مرندو یامچی
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است