Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@02:25:32 GMT

در مدیریت پسماند شهری، اولویت با سلامت مردم است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۶۹۸۲

در مدیریت پسماند شهری، اولویت با سلامت مردم است

ایسنا/مازندران شهردار ساری با مهم برشمردن حفظ محیط زیست تاکید کرد که در مدیریت پسماند شهری، اولویت با سلامت مردم است.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ساری، جلسه شورای سازمان مدیریت پسماند شهرداری مرکز مازندران با حضور عباس رجبی شهردار ساری، علی اکبر زلیکانی نائب رییس شورای اسلامی شهر ساری، اسفندیار عشوری عضو شورای اسلامی شهر و نماینده این شورا در سازمان مدیریت پسماند، علیرضا باقریان معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری ، نیک نقش معاون خدمات شهری شهرداری، سید سلمان ابوالقاسمی رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری و سایر اعضای شورای سازمان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، عباس رجبی شهردار ساری با بیان اینکه، مردم بهترین همراه برای تفکیک زباله از مبداء هستند و می توانند درفرآیندحفظ محیط زیست نقش موثری داشته باشند، اظهار کرد: با تفکیک زباله از مبدا و بازگشت آن به چرخه تولید و انرژی علاوه بر حذف حجم قابل توجهی از زباله های تولیدی میتوان آن را به ظرفیت اقتصادی تبدیل کرد.

وی افزود: در نظر گرفتن مشوق های حمایتی برای شهروندان در ازای تفکیک زباله ، گام محکم در جهت حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به این طرح است که سازمان پسماند با لحاظ کردن این موضوع می تواند ضمن فرهنگ سازی در کاهش هزینه پسماند مردم را در این طرح مشارکت دهد.

شهردار ساری ادامه داد: خرید 22 دستگاه ماشین شش تنی و تعمیر و بازسازی مخازن زباله با استفاده از ظرفیت داخلی از دیگر اقداماتی بوده که در کاهش هزینه ها نقش فراوانی داشته است.

رجبی بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی های نیروهای درون سازمانی را از ضروریاتی دانست که باید بدرستی به ان توجه شود و سازمان پسماند هم با در نظر گرفتن این مهم،فعالیتش را بر مبنای استفاده از این ظرفیت ها ادامه دهد.

شهردار ساری گفت: سازمان پسماند از هم اکنون برای سال آتی برنامه های مناسب و مدون را طراحی کند و هدف آتی خود را با افزایش درآمد و خدمات رسانی مطلوب تر به شهروندان ساروی ترسیم کند.

علی اکبر زلیکانی نائب رییس شورای اسلامی شهر ساری در ادامه حفظ محیط زیست و کاهش هزینه های اضافی را از مهم ترین اهداف در مدیریت پسماند برشمرد و گفت:  در حوزه پسماند می بایست با استفاده از فناوری های نوین و به روز، در حفاظت از محیط زیست شهری تلاش کرد.

اسفندیار عشوری عضو شورای اسلامی شهر ساری و نماینده این شورا در سازمان مدیریت پسماند شهرداری نیز با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که درآمد سازمان فراتر از هزینه باشد، گفت: شهرداری ساری طی یکسال اخیر با تمرکز بر ارائه خدمات شهری و سلامتی شهروندان اقدامات شایسته ای را به نمایش گذاشته است.

وی جمع‌آوری زباله و دفن بهداشتی آن را مهم دانست و افزود: برای اینکه از میزان هزینه حمل و نقل بکاهیم بهتر است خرید ماشین آلات حمل زباله با هدف کاهش هزینه ها در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

مصطفی نیک نقش معاون خدمات شهری شهرداری ساری هم با ابراز خرسندی از اینکه شهرداری ساری با استفاده از توانمندی های داخلی از برون سپاری خارج شد، به راه اندازی بزرگترین تصیفه خانه شیرابه مازندران در مرکز دفن زباله ساری اشاره کرد و گفت: سایت این تصفیه خانه ظرفیت تصفیه روزانه ۳۰ هزار لیتر در هشت ساعت را دارد.

وی با تاکید بر حفظ محیط زیست و سلامتی شهروندان گفت: شستشوی مخازن جمع آوری زباله، آهک پاشی و دیگر موارد مربوط به این سازمان با دقت بصورت انجام می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شورای اسلامی شهر حفظ محیط زیست شهرداری ساری شهردار ساری کاهش هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در حاشیه نشست بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور اظهار داشت: در خصوص تفاهم‌نامه‌ای که مهرماه سال 1402 بین شورای اسلامی استان و اداره کل محیط زیست استان جلسه‌ای با حضور اعضای شورای استان و رؤسای شورای شهرستان‌ها با مدیرکل و معاونین و کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: مطالبات و درخواست‌های افراد  در جلسه در حوزه استانی و شهرستانی مطرح شد و مصوب شد که مسائل پیگیری شود و همکاری مناسب‌تری را در سطح استان، شوراهای اسلامی و سازمان محیط زیست داشته باشیم.

 رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص مهمترین مشکلات استان در زمینه محیط زیست تصریح کرد: ما باید بپذیریم که در استان در مورد مدیریت پسماند دچار چالش هستیم و در حوزه پسماند و زباله‌ها دچار نوعی بی‌تکلیفی و عدم مشخص بودن متولی مدیریت پسماند و زباله در سطح استان نیز هستیم.

 وی اضافه کرد: دهیاری‌ها منابع بسیار محدودی برای مدیریت دارند و نمی‌توانند طبق اصولی که در قانون مطرح شده است مدیریت کنند، شهرداری‌ها نیز به همین شکل دچار مسئله هستند و ما اساسی‌ترین مسئله‌ای که در شهرها و روستاها داریم موضوع پسماند و مدیریت آن است که مشکلات بسیار زیادی را برای شوراهای شهرها و روستاها و به ویژه شخصیت حقیقی برخی مسئولان ایجاد کرده است.

میری خاطرنشان کرد: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • جریمه هنگفت شهرداری تهران برای زباله دزدها | محمدی: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله گرد‌ها ؟
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله‌گرد‌ها؟