Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای سیاستگذاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: این المپیاد زمینه‌ای است که ما بتوانیم هر ساله تعدادی نوجوان را شناسایی کنیم و فرقی هم نمی‌کند که از چه شهر و روستایی باشند.

به گزارش ایمنا و به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، «محمدرضا کریمی‌صارمی» شیوه استاد شاگردی یا منتورینگ المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران را مشابه روشی دانست که سال‌ها از آن روش استفاده شده و اضافه کرد: امروز هنرمندان بزرگی را که می‌بینیم، در کنار استادان بزرگ، شاگردی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این شیوه در المپیاد سوم، خیلی خوب بود چرا که مربی‌ها وقت گذاشتند و بچه‌ها هم به‌خوبی از این فرصت استفاده کردند. این نکته مهمی است که استاد از ابتدای ارائه طرح و ایده، کلمه به کلمه و جمله به جمله، نوجوان را هدایت کند. حتی من معتقدم این روش اگر در سینمای حرفه‌ای (به ویژه فیلمنامه‌نویسی حرفه‌ای) نیز به کار برده شود، سبب‌ساز یک تحول در آثار سینمایی خواهد بود.

او به چشم‌انداز المپیاد در شناسایی و پرورش استعدادها اشاره کرد و گفت: این المپیاد زمینه‌ای است که ما بتوانیم هر ساله تعدادی نوجوان را شناسایی کنیم و فرقی هم نمی‌کند که از چه شهر و روستایی باشند. آنها وقتی می‌آیند و در المپیاد شرکت می‌کنند، حمایت می‌شوند و این موقعیت را می‌یابند تا بتوانند آینده‌ای موفق را برای خود در این صنعت رقم بزنند، ضمن آن که تلاش می‌شود نقاط قوت و ضعف شناسایی و روی آنها کار شود.

عضو شورای سیاستگذاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران افزود: اگر ما بتوانیم در بلندمدت دست به کشف استعدادها بزنیم و این موضوع فقط به برپایی جشنواره و المپیاد ختم نشود، کار مهمی انجام داده‌ایم و معتقدم استمرار و تکرار در هر کاری، باعث پیشرفت و جهش خواهد شد. به عنوان مثال آنهایی که از نظر سنی در رده‌های سنی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قرار می‌گیرند، طی ایام سال می‌توانند در کانون به طور دقیق دوره‌های مقدماتی را پشت سر بگذارند و نوجوانانی هم که سن‌شان به حضور در سینمای جوان می‌خورد، این موقعیت را دارند که در آنجا یادگیری را ادامه دهند. باید به این استعدادها، به طور ویژه توجه کرد. این استعدادها، آینده را می‌سازند و چه بهتر که از کودکی حمایت شوند و با طی تدریجی مراحل، به سینمای حرفه‌ای برسند.

معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهار کرد: کانون با برخورداری از پایگاه‌های گسترده ثابت و سیار در کشور، یکی از مراکزی‌ست که می‌تواند به ارتقای این حوزه کمک کند. ما بیش از چهل فعالیت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داریم که یکی از آنها فیلمسازی است و به خصوص در حوزه انیمیشن، پایگاه‌های ما در استان‌ها مجهز هستند. امیدواریم بتوانیم جریانی جدید به وجود بیاوریم تا نیروهای جوان و مستعد حضوری حرفه‌ای‌تر را تجربه کنند.

او تاکید کرد: در دوره گذشته المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران هم تعدادی از اعضای کانون آمدند و به نوجوانان آموزش دادند. ما هر کاری بتوانیم برای رونق این المپیاد و جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان انجام خواهیم داد.

کریمی‌صارمی ضمن ابراز امیدواری به این که دوره شیوع کرونا تمام شود و بتوانیم به صورت حضوری المپیاد فیلمسازی نوجوانان را برگزار کنیم، به طراحی موضوعی کرونا برای شرکت‌کنندگان در المپیاد چهارم اشاره کرد و گفت: زیستی که به جغرافیای محل سکونت‌مان محدود شده، یک جهان بینی دیگر را برایمان تصویر می‌کند؛ پس ما وارد دوره جدیدی از زندگی شده‌ایم که آن را قبل‌تر تجربه نکرده بودیم و اتفاقاتی رخ داده که می‌تواند تبدیل به ایده و فیلمنامه شود. جالب است که وقتی در خانواده‌ها نظرسنجی می‌کنیم، می‌بینیم بچه‌ها به دلیل دانشی که به دست آورده‌اند، می‌توانند پدرها و مادرها را هدایت کنند و به آنها آگاهی بدهند. این تجربه‌ها، با نوشتن ایده و طرح و ساخت فیلم، به آیندگان هم منتقل خواهد شد.

کد خبر 435810

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سومین المپیاد فیلم سازی نوجوانان جشنواره فیلم کودک جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران کودکان و نوجوانان حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های شاد برای کودکان و نوجوانان خرم آبادی
  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • تمدید ثبت‌نام اینترنتی کارگاه‌های برخط ملی و استانی فصل بهار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • تمدید ثبت‌نام اینترنتی کارگاه‌های برخط ملی و استانی فصل بهار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان کودکان و نوجوانان خرم آباد
  • برگزاری سلسله نشست‌های هفتگی خانواده در کانون پرورش فکری کرمانشاه
  • حمایت از نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در لرستان