Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین وبه نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین جلسه هیات امنای مرکز نوآوری کیش با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیریت، علی مقدس زاده معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، داریوش سلیمی دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری، مسعود توفیقی دبیر و مدیر مرکز نوآوری کیش و روسای دانشگاه های صنعتی شریف، تهران و علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران با محوریت ایجاد ارزش افزوده و ارزش علمی، دوشنبه ۱۶ تیر در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین مظفری از استقرار صندوق پژوهش و فناوری سازمان منطقه آزاد کیش در مرکز نوآوری خبر داد و افزود: ضمن این که صندوق پژوهش فناوری تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از صندوق های “بی سی” در مرکز نوآوری کیش استقرار یافته است با دریافت مجوز و موافقت اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری؛ صندوق پژوهش و فناوری سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این مجموعه مستقر خواهد شد.

مظفری با بیان این که دانشگاه های مستقر در این منطقه از ظرفیت و توانایی های بالایی برخوردارند اظهار داشت: با حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش و با همکاری دانشگاه های مستقر در این منطقه، مرکز نوآوری کیش می تواند گام های موثری در راستای اهداف تعیین شده بردارد.

وی بر لزوم اهمیت نقش شهرک فناوری نوین و شناسایی ظرفیت های موجود در این حوزه اشاره داشت و گفت: در سطح کشور با فضای فیزیکی محدود و موضوعات متعدد، ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه های مختلف سازمان منطقه آزاد کیش فراهم شده است.

در ادامه این جلسه رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: با توجه به این که بیش از ۹۰ درصد سرمایه گذاری ها توسط بخش خصوصی در این منطقه تحقق یافته است بنابریان بخش عمده تقاضایی که می تواند برای این شرکت ها ایجاد کند بخش خصوصی است.

همچنین مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش “دریا، اقتصاد دریا، سواحل، تفریحات دریایی و محیط زیست دریایی را از محورهای فعالیت و اهداف مرکز نوآوری کیش عنوان کرد و گفت: با همکاری هیئت امنا، سازمان منطقه ازاد کیش، دانشگاه ها و بخش خصوصی؛ هوشمند سازی و ساماندهی سواحل در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.

مسعود توفیقی دبیر و مدیر مرکز نوآوری کیش در خصوص مجموعه فراخوان های صادر شده به مرکز نوآوری کیش خاطر نشان کرد: از ۱۶۷ درخواست صادر شده به این مجموعه ۸۰ مورد از درخواست ها واجد شرایط بودند و تمام مصاحبه ها به صورت حضوری “اسکایپ” انجام شده است.

توفیقی در ادامه افزود: برای ۶۴نفر جلسه مصاحبه تخصصی برگزار شده که از این تعداد ۵۸ نفر پذیرفته شدند و برای ۳۸ نفر تنطیم قرارداد و ۲۴ نفر انعقاد قرارداد انجام شده است.

گفتنی است در نخستین جلسه هیات امنا مرکز نوآوری کیش که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد احکام انتصاب مسعود توفیقی به عنوان دبیر و مدیر مرکز نوآوری و ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، علی مقدس زاده معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، داریوش سلیمی دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری، علی سالک غفاری رئیس دانشگاه صنعتی شریف، پردیس بین المللی کیش، مجید علی زاده رئیس دانشگاه تهران پردیس بین المللی کیش، فرساد نوری زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران به عنوان اعضای هیات امنای مرکز نوآوری کیش به آنان اعطا شد.

48

کد خبر 1414950

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان هرمزگان سازمان منطقه آزاد کیش مرکز نوآوری کیش سرمایه گذاری صندوق پژوهش دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در تشریح شرایط زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور گفت: به گواه آمارهای رسمی، این زیست‌بوم اکنون بالغ‌تر شده و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده است و سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی ـ به عنوان یک شاخص راهنمای مهم ـ نه چندان پرشتاب، اما به طور مستمر در حال افزایش است. برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان با موفقیت وارد بازارهای بین‌المللی شده‌اند، برخی توانسته‌اند در زنجیره ارزش صنایع مختلف کشور جای بگیرند و برخی نیز با مشارکت سایر ذی‌نفعان کمر همت به حل مشکلات و چالش‌های مزمن کشور بسته‌اند.

وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و همسو با اهداف دولت سیزدهم در قانون برنامه هفتم توسعه، راهبرد نسبتاً جامعی برای افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور به ۷ درصد تدارک دید و بخشی از آن را به اجرا گذاشت. یکی از ارکان مهم این راهبرد، برنامه «رشد تولید» بود که همسو با شعار سال ۱۴۰۲ طراحی شده بود و شعار آن، «۱۰۰۰ شرکت، ۱۰۰۰ محصول، ۱۰۰۰ هزار میلیارد ریال رشد فروش» بود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ با اجرای این بسته، ۷۶ شرکت دانش‌بنیان توانستند ۲۷۲۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش با ضمانت صندوق نوآوری از شبکه بانکی دریافت کنند. برآوردها نشان می‌دهد که اعطای این تسهیلات، به افزایش بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومانی فروش محصولات دانش‌بنیان منجر شده است.

خیاطیان افزود: یکی دیگر از مولفه‌های این راهبرد که همسو با اسناد بالادستی و سیاست‌های کلان نظام، به ویژه «مردمی‌سازی اقتصاد» طراحی شده بود، توسعه فرهنگ تامین مالی جمعی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور بود. در همین راستا بود که یک مسابقه تلویزیونی با عنوان «شکوفا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و تضمین ۱۰۰ درصدی اصل سرمایه سرمایه گذاران تولید و پخش شد. تاکنون از طریق این برنامه بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان سرمایه برای ۱۶ شرکت با مشارکت ۳۴۷۰ سرمایه گذار جذب شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، عزم صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به جهش تولید شرکت‌های دانش‌بنیان را راسخ‌تر کرده است. به واسطه خاستگاه و ماهیت شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و بی‌تردید هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی تاکید کرد: برخی از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند دستمایه خوداشتغالی یا کارآفرینی و خلق کسب‌وکارهای جدید و سودآور برای شهروندان در اقصی نقاط کشور قرار گیرد. این اتفاق مستلزم معرفی این محصولات به شهروندان و اعطای تسهیلات لیزینگ ارزان به خریداران است. این تسهیلات که به واسطه کمک به توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از خدمات اولویت‌دار صندوق به شمار می‌رود، امسال بیش از پیش تقویت خواهد شد. 

تقویت برنامه‌های صندوق برای تأمین مالی جمعی در حوزه دانش‌بنیان

وی تأکید کرد: برنامه‌های صندوق برای تعمیق تامین مالی جمعی در حوزه دانش‌بنیان با قوت ادامه خواهد یافت. گرچه قانون جهش تولید دانش‌بنیان با تکیه بر سازوکار اعتبار مالیاتی، راه را برای تزریق منابع مالی شرکت‌های بزرگ کشور به حوزه فناوری و نوآوری هموارتر کرده است، اما مسیر ورود سرمایه‌های خرد مردمی به این حوزه، از ابزارهایی مانند تامین مالی جمعی می‌گذرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره دانش‌شهر ایران با گشایش ناحیه نوآوری
  • بهره‌مندی ۵۲۰ میهمان نوروزی از خدمات اسکان دانشگاه آزاد دزفول
  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • آخرین مهلت ارائه پروپوزال به فراخوان طراحی سامانه هوشمند تشخیص بیماری‌های دندان
  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • شناسایی و پیگیری روش‌های تقویت مالی در حوزه علم و فناوری
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید