Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

خواننده تنها عضو روی صحنه کنسرت نیست، اما بیشتر از بقیه دیده می‌شود. اگر در یکی از کنسرت‌های سالار عقیلی شرکت یا با دقت آن را تماشا کرده باشید، متوجه حضور یک پیانیست خانم در کنار او شده‌اید.

اخبار چهره ها - حریر شریعت‌زاده، همان پیانیست ۴۳ ساله روی صحنه است که با پیانو از پنج‌سالگی دوست بوده و از قضا همسر سالار عقیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نزد استادان بزرگی مانند جواد معروفی، ردیف‌های موسیقی ایرانی را آموخته و حال به عنوان یک نوازنده، جایگاه خود را روی صحنه تثبیت کرده است. به بهانه حضور او به عنوان نوازنده پیانو در کنسرت آنلاین سالار عقیلی که جمعه شب گذشته در تالار وحدت اجرا شد، به سراغ او رفتیم تا بیشتر درباره چالش‌هایی که از سرگذرانده، موسیقی و زندگی با یک خواننده محبوب بگوید.

متعلق به صد سال پیشم، شاید هم بیشتر!

مادر حریر شریعت‌زاده عاشق موسیقی سنتی بوده و این اصلی‌ترین دلیل پا گذاشتن او به دنیای موسیقی است. وی درباره کودکی و فضای خانه پدری‌اش می‌گوید: «من از بچگی عاشق موسیقی بودم. مادرم علاقه زیادی به موسیقی داشت و همیشه در خانه ما نوای موسیقی سنتی می‌پیچید؛ به خصوص استاد بنان و محجوبی. من هم با این نوا‌ها و صدا‌ها بزرگ شدم. در کودکی استادی داشتم که نابینا بود. استاد محمود رضایی، خدا رحمتش کند. او الفبای موسیقی و حتی سلفژ را به زبان کودکانه و با حوصله بسیار زیاد به من آموزش داد. بعد از او خدمت استاد معروفی رسیدم و موضوع جدی‌تر شد. بعدتر، خدمت خانم فریبا جواهری، سبک محجوبی را کار کردم و واقعا از خود بی‌خود شدم. پس از آن خدمت استاد فخری ملک‌پور که تنها شاگرد استاد محجوبی بودند، موسیقی را ادامه دادم و کار حرفه‌ای خودم را شروع کردم.»

او درباره حسرت بزرگ و همیشگی‌اش این طور می‌گوید: «راستش یکی از حسرت‌های من این بود که چرا من دیر به‌دنیا آمدم. من مال این نسل نیستم. همیشه حسرت می‌خورم که اصلا تعلقی به این نسل ندارم؛ باید پنجاه سال شاید هم صدسال پیش به‌دنیا می‌آمدم. واقعا من مال آن دوره هستم. همیشه می‌گویم خوش به حال کسانی که آن دوره موسیقی را دیدند.»

پسرمان دوست دارد پزشک شود، نه خواننده!

ماهور، فرزند حریر شریعت‌زاده و سالار عقیلی است. طبیعی به نظر می‌آید که اغلب فکر کنیم او هم قصد جا پای پدر گذاشتن را دارد؛ همان طور که فضای حاکم بر دوره کودکی مادرش او را به سمت موسیقی و نوازندگی سوق داده است.

مادر ماهور درباره علایق و شخصیت پسرش این طور می‌گوید: «ماهور به موسیقی علاقه دارد. چند سالی است که ویولن کار می‌کند و با تنبک هم زیاد کار می‌کند. به موسیقی علاقه‌مند است و آن را دنبال می‌کند؛ اما این‌که حرفه‌اش باشد را نمی‌پذیرد. به خصوص این که زیاد نمی‌تواند مانند دیگران با پدرش در بیرون از خانه حریم خصوصی و شخصی داشته باشد. می‌گوید نمی‌خواهم موسیقی شغلم باشد؛ می‌خواهم جوری باشد که در عین موفقیت در کار، کسی مرا در خیابان نشناسد. خیلی به پزشکی علاقه دارد. حالا خدا چه بخواهد، چطور این داستان بچرخد و زندگی چطور پیش برود، نمی‌دانیم.»

او اضافه می‌کند: «ما مدت زیادی را برای کنسرت و آلبوم مشغول تمرین هستیم. سفر برای کنسرت‌ها نیز، زمان زیادی از ما می‌گیرد و ماهور اغلب تنهاست. شاید به همین دلیل دوست ندارد به طور جدی موسیقی کار کند. وقتی ما نیستیم، مادرم مراقب ماهور است، به درس‌هایش می‌رسد و کلا زحمت پسرم در مدتی که نیستیم با مادرم است. در واقع یک جور‌هایی او ماهور را بزرگ کرده است.»

سالار عقیلی پدر خوبی است

همسر و همکار سالار عقیلی بودن باعث می‌شود او بهتر از هر کسی از ویژگی و روحیات شخصی این خواننده برایمان بگوید. حریر شریعت‌زاده می‌گوید: «شاید باور نکنید، اما خیلی‌ها فکر می‌کنند که من ۲۴ ساعته در خانه پیانو می‌زنم و سالار نیز می‌خواند؛ اما این طور نیست. به هر حال زندگی خانوادگی ما هم مانند دیگران در جریان است. او به دلیل این‌که پدرش وکیل دادگستری بوده، آدم دقیقی است و این روی کارش و حتی زندگی خانوادگی‌اش تاثیر گذاشته است. خیلی عاشقانه ماهور را دوست دارد. همسر بسیار خوبی است؛ ولی گرفتاری‌ها خیلی اجازه نمی‌دهد با فرزندش وقت زیادی را بگذراند. اغلب خیلی درگیر کار‌های شخصی می‌شویم و شاید تا دیروقت در استودیو مشغول ضبط باشیم.»

حریر شریعت‌زاده می‌گوید: «خیلی‌ها می‌گویند چرا فقط با آقای عقیلی همکاری می‌کنید و کار با خواننده‌های دیگر را تجربه نمی‌کنید. کار اولم، کار را برایم سخت کرده است، خیلی دوست دارم با دیگران کار کنم، اما همیشه با وسواس جلو می‌روم. از طرف دیگر آن‌قدر وقتم به خاطر همکاری با آقای عقیلی پر است که برای همکاری‌های دیگر وقتی نمی‌ماند. انسان هیچ‌وقت راضی نیست. من اگر به بالاترین جایگاه در موسیقی می‌رسیدم باز هم راضی نبودم و می‌خواستم به نقطه بالاتر برسم.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: موسیقی ایرانی موسیقی سنتی کنسرت سالار عقیلی موسیقی سالار عقیلی خواننده سنتی خواننده مشهور ایرانی حریر شریعت زاده سالار عقیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک از سختی‌های فراوانی که به همراه مهدی الفتی متحمل شد تا به قطر برسد صحبت و ابراز امیدواری کرد که در پاریس نتیجه خوبی رقم بخورد. - اخبار ورزشی -

محمدرضا خیرخواه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 2024 پاریس توسط مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان اظهار داشت: کسی فکر نمی‌کرد ژیمناستیک ایران بتواند به سهمیه المپیک برسد، اما خوشبختانه تلاش‌هایمان به ثمر نشست و این ورزشکار توانمند و تاریخ‌ساز توانست به این سهمیه ارزشمند دست پیدا کند. ما دو هدف داشتیم که با کسب مدال بازی های آسیایی و همچنین سهمیه المپیک، به آنها رسیدیم. از فدراسیون ژیمناستیک تشکر می‌کنم که حمایت بسیار خوبی داشت و جواب زحمات مسئولان را به خوبی دادیم. حالا امیدوارم عملکردی در شأن نام ژیمناستیک ایران در پاریس داشته باشیم و نتیجه خوبی هم بگیریم که ژیمناستیک ایران سربلند باشد.

وی با اشاره به دشواری اعزام به جام جهانی قطر گفت: وضعیت اعزام ما به قطر با مشکل مواجه شد. به دلیل بسته شدن فرودگاه‌ها و انجام نشدن پروازها بخشی از مسیر را زمینی رفتیم و با معطلی که در فرودگاه داشتیم، تقریباً 48 ساعت بی‌خواب بودیم. زمانی که می‌خواستیم اعزام شویم، فرودگاه بسته شد. در واقع ساعت 11 شب از قزوین حرکت کردیم تا به پرواز ساعت 5 صبح برسیم، اما تعطیل شد.

خیرخواه ادامه داد: در فرودگاه نشستیم تا ببینیم تکلیف چه می شود. تا ساعت 10 شب در آنجا حضور داشتیم و امیدوار بودیم سوار هواپیما شویم و پرواز انجام شود. در همان زمان نیز فدراسیون رایزنی می‌کرد و در نهایت تصمیم گرفته شد از طریق مرز زمینی به ارمنستان برویم، چون اگر این کار را نمی‌کردیم، شانس اعزام را از دست می‌دادیم. فدراسیون، اتومبیل خوبی فراهم کرد. تقریباً 17 ساعت طول کشید تا به فرودگاه ارمنستان رسیدیم. از تهران به ایروان رفتیم و چند ساعت هم در مرز بودیم، فدراسیون هم اتومبیل خوبی را در آنجا مهیا کرده بود. در نهایت بلیت فراهم شد و راهی قطر شدیم. کار بسیار سختی بود، اما باید این ریسک را می‌کردیم. زمانی که به ارمنستان رسیدیم، 4، 5 ساعت هم منتظر پرواز بودیم و سفر به قطر 4 ساعت  طول کشید. در واقع ما چیزی حدود 48 ساعت در مسیر بودیم.

اعلام زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: فدراسیون همه سعی خود را کرد و هماهنگی‌ها را به سرعت انجام داد تا اتومبیل در مرز و همچنین بلیت سفر به قطر فراهم شود. با همه این تمهیدات 48 ساعت در راه بودیم که البته چاره‌ای هم نبود. در همان فاصله تیم‌های دیگر رسیده بودند و با آرامش در حال تمرین بودند، ولی زمانی که ما رسیدیم، دو روز بعد مسابقه بود. شما یک سفر سه، چهار ساعته که می‌روید، باید یک روز استراحت کنید تا خستگی از بدن بیرون برود. ما 48 ساعت در فرودگاه‌ها و مسیر بودیم. با این شرایط نمی‌شد که بهترین شرایط برای الفتی در پرش‌ها فراهم باشد.

وی تصریح کرد: همه قهرمانان دنیا ناراحت بودند، چون می‌دانستند با چه شرایطی به قطر رسیدیم. در آن دو، سه روزی که باید در تمرین باشیم، در راه بودیم، آن هم با ماشین. با همه این تفاسیر نمی‌توانستم انتظار زیادی از الفتی انتظار داشته باشم و خدا را شکر که او در رقابتش آسیب ندید.

خیرخواه گفت: گفته شد که می‌خواستم الفتی حرکت جدیدی را در این رقابت بزند. بعد از 30 سال آنقدر بی‌تجربه نیستم که در چنین مسابقه انتخابی مهمی دست به این کار بزنم. برای ثبت حرکت جدید، باید فیلم آن حرکت یک ماه قبل برای فدراسیون جهانی فرستاده شود.

وی در پاسخ به این سوال که «پس چرا امتیاز صفر برای الفتی در یکی از پرش‌هایش ثبت شد؟» اظهار داشت: او حرکت را انجام داد، اما زمین خورد. در رشته‌های دیگر اگر کمی خسته باشید، می‌توانید کمی کار را جمع و جور کنید، اما در ژیمناستیک در «یک‌هزارم ثانیه» زمین می‌خورید. ژیمناستی که دو، سه شب نخوابیده و در مسیر ارمنستان بوده که تمام آن گردنه است، با خستگی مواجه می‌شود.

خیرخواه خاطرنشان کرد: اگر یک ژیمناست بخواهد حرکت جدیدی را ثبت کند، باید در کتابچه داوری باشد. اگر هم در کتابچه داوری نیامده باشد، باید یک ماه قبل از آن فیلم بگیریم و برای فدراسیون جهانی ارسال کنیم. پس از آن نیز FIG باید فیلم را ببیند و بگوید که این حرکت حساب می‌شود یا نه. ضمن اینکه در مسابقات کسب سهمیه حرکت جدید نمی‌زنیم. بعد از 30 سال آنقدر تجربه دارم که چنین ریسکی را نکنم. مهدی به شکل خطرناکی زمین خورد. همه افسوس خوردند که چرا این اتفاق برایش افتاد.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: گناهی نداشتیم که فرودگاه به یکباره تعطیل شد و مجبور شدیم 50 ساعت در راه باشیم. این قضیه برایم شوکه کننده بود. فدراسیون همه تلاشش را کرد و در اولین فرصت بلیت و ماشین را فراهم کرد. نزدیک به 24 ساعت در فرودگاه ایران بودیم، 17، 18 ساعت تا ارمنستان طول کشید و 10 ساعت هم آنجا تا قطر به طول انجامید. با این شرایط شانس آوردیم که الفتی در رقابتش مصدوم نشد. یک درصد شک نکنید که این خستگی مسیر باعث زمین خوردنش شد. در نهایت از فدراسیون ژیمناستیک که در آن شرایط سخت ما را اعزام کرد تشکر می‌کنم. تاکنون تا این حد هماهنگی ندیده بودم که آنقدر سریع به آنجا برویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخاذی با مهریه سنگین!
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • ۱۴ سال پرستاری از جانبازی که بی‌نام و نشان بود
  • خطرات ناگفته درباره دستمال توالت
  • ناگفته‌هایی از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز در تهران!
  • راز‌های ناگفته از تورم منفی ۱۰ درصدی افغانستان
  • ناگفته‌های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • حادثه‌رانندگی در جاده مهاباد - سردشت ۴ کشته و مصدوم برجا گذاشت
  • سبک زندگی خواندنی و عجیب مه لقا خانم!