Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان متخصص اپیدمیولوژی{همه‌گیری) و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: ضریب احتمال ابتلاء به کووید19 در اماکن سربسته و پرازدحام به شدت افزایش می‌یابد.

دکتر رضا چمن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن برحذرداشتن شهروندان از حضور در امکان پرازدحام اظهار کرد: براساس تحقیقات انجام شده امکان انتشار و انتقال ویروس در اماکن سربسته و به خصوص اماکن سربسته‌ای که رفت و آمد در آنها بالا است و یا اماکنی که در طول شبانه روز و یا در ساعاتی از روز با ازدحام جمعیت مواجه‌اند تا حد بسیار زیادی افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سیر صعودی ابتلا به کروناویروس در اکثر نقاط کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این سیر فزاینده گویای این است که چرخه انتقال کروناویروس همچنان فعال است و شهروندان باید با حساسیت مضاعف به توصیه‌های همکاران توجه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید و تصریح کرد: استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و رعایت بهداشت فردی و توجه جدی به پروتکل‌های بهداشتی در این شرایط ضرورت بیشتری دارد.

دکتر چمن از شناسایی 43 مبتلای جدید طی 72 ساعت گذشته در دو شهرستان تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و افزود: شمار مبتلایان قطی در دو شهرستان شاهرود و میامی تاکنون به یک هزار و 161 نفر رسیده است.

وی شمار موارد بستری در بیمارستان شاهرود را 86 نفر اعلام کرد و گفت: مجموع موارد بستری که براساس تشخیص سی تی اسکن و یا تست مثبت آزمایشگاهی در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری شدند در حال حاضر به 86 نفر رسیده است که 50 نفر آنها مبتلای قطعی به کروناویروس هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شمار موارد بستری بدحال در شاهرود را 11 بیمار اعلام و اظهار کرد: این افراد بدحال در بخش آی سی یو بیمارستان بستری هستند.

وی با اشاره به افزایش شمار مبتلایان و سیر صعودی کووید19 خاطرنشان کرد: انتظار جدی می‌رود که شهروندان و هم‌وطنان در این شرایط همکاری بیشتری با مجموعه علوم پزشکی داشته باشند و با رعایت بیشتر پروتکل‌ها همکاران ما را در کنترل کروناویروس یاری دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی علوم پزشکی شاهرود شاهرود کروناویروس سمنان اماکن سربسته علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین