Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه ایجاد دوگانگی میان «عزاداری و سلامت» خطاست، گفت: مراسم‌ عزاداری محرم با رعایت دقیق و کامل پروتکل‌های بهداشتی در صحن‌های حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی امروزدر جلسه شورای معاونین آستان قدس رضوی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به نزدیک بودن ایام محرم و صفر، اظهار کرد: متأسفانه امروز عده‌ای چه در خارج از کشور و چه در داخل به دنبال ایجاد دوگانگی میان «عزاداری و سلامت» هستند که امر بسیار خطایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موضع آقای رئیس‌جمهور در خصوص برگزاری مراسم عزاداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بسیار خوب بود، تصریح کرد: آنچه ما از فرمایشات و تدابیر مقام معظم رهبری می‌توانیم استنباط کنیم، این است که عزاداری نباید تعطیل شود اما باید سعی کنیم با ابتکارات و ابداعاتی ضمن رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی فضای عزاداری در کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه شور حسینی قرن‌هاست که تعطیل نشده اما با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده است، اظهار کرد: حتی در دورانی که رژیم رضاخان با فشار بر مردم، مانع از برگزاری مجالس و مراسم عزاداری محرم می‌شد، بازهم مردم مجالس عزای سیدالشهدا (ع) را برپا می‎کردند؛ اکنون نیز نباید عزاداری‌ها تعطیل شود منتهی باید با توجه به اقتضاء و شرایط روز ضمن رعایت کامل و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی اقامه شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی اضافه کرد: همان‌گونه که بین کسب‌وکار، فعالیت اقتصادی و اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوگانگی وجود ندارد و اکنون بازار، کسب‌وکار و ادارات با رعایت دستورالعمل‌ها در حال فعالیت هستند، در برگزاری مراسم عزاداری و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نیز دوگانگی وجود ندارد، اما باید با ابتکار، خلاقیت و نوآوری از روش‌هایی استفاده کرد که موارد بهداشتی در عزاداری‌ها به‌طور کامل اجرایی شود.
وی با اشاره به اجرای گروه‌های سرود ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر کشور، عنوان کرد: همان‌گونه که در ایام رمضان عده‌ای از نوجوانان و جوانان در قالب گروه‌های سرود در محلات به اجرای برنامه می‌پرداختند، اکنون نیز این قبیل گروه‌ها می‌توانند حال و هوای محرم را به کوچه و محله‌های شهر ببرند و کشور را از نام مبارک اباعبدالله الحسین (ع) معطر سازند.
تولیت آستان قدس رضوی در خصوص ادای نذورات و اطعام مرسوم ماه محرم نیز توضیح داد: به‌صورت سنتی نذر کردن در ماه محرم عموماً با تهیه غذای نذری و اطعام پیوند خورده است؛ اما امسال نذری‌ها باید منطبق با نیاز روز جامعه و رعایت مسائل بهداشتی اجرا شود، مردم نذرهای خود را به‌جای طبخ غذای گرم، به‌صورت نقدی یا مواد غذایی خشک یا بسته‌های بهداشتی، صرف خانوارهای آبرومندی کنند که به دلیل شرایط متعاقب از کرونا دچار تنگدستی و مشکلات اقتصادی شده‌اند، قطعاً امام حسین (ع) نیز راضی‌ترند اگر امسال نذورات به شکل دیگری ادا شود، منتهی کار خیر را نباید تعطیل کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در خصوص برگزاری مراسم عزاداری محرم در حرم مطهر نیز گفت: انشالله در صحن‌های متبرکه ضمن رعایت کامل دستورالعمل‌ها، نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی عزاداری برگزار می‌شود و هیچ منافاتی میان سلامت و برگزاری عزاداری با رعایت دستورالعمل‌ها بهداشتی نیست.
منبع: آستان نیوز انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محرم ویروس کرونا سلامتی دستورالعمل ها مراسم عزاداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • برپایی نمایشگاه سلامت در بندرعباس
  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • وزیر خارجه اسرائيل: جلوی ایران را بگیرید
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است