Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه در تامین کش و پارچه کمبود‌هایی وجود دارد، گفت: حدود ۲۰۰ تولیدکننده پوشاک با رعایت نکات بهداشتی ماسک تولید می‌کنند. تاریخ انتشار: 06:36 - 07 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۳۴۹

ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با میزان اظهار کرد: تولیدکنندگان پوشاک با کمترین سود اقدام به تولید ماسک کردند تا در این شرایط هم بتوانند نیاز کشور را تامین کنند و هم از بیکاری کارگران جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک افزود: البته همه تولیدکنندگان به دلیل مشکلاتی که در تهیه مواد اولیه به وجود می‌آمد مبادرت به اینکار نکردند، اما حدود ۲۰۰ تولیدکننده با رعایت نکات بهداشتی ماسک تولید می‌کنند.

وی گفت: اگر اینکار توسعه یابد و مشکلات تامین مواد اولیه‌ای که وجود دارد برطرف شود می‌توان به سایر کشور‌ها نیز صادرات داشته باشیم و همچنین از بیکاری کارگران جلوگیری می‌شود و هم بخشی از ضرر تولیدکنندگان که به خاطر شیوع کرونا اتفاق افتاده جبران می‌شود.

شیرازی با بیان اینکه در تامین کش و پارچه کمبود‌هایی وجود دارد بیان کرد: تقاضا برای پارچه ماسک و کش زیاد است و هر زمان که تقاضا بیش از عرضه باشد قیمت افزایش می‌یابد.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک ادامه داد: در حال حاضر با همکاری کارگروهی متشکل از مرکز امور اصناف وزارت صمت، اتاق اصناف و بسیج اصناف تقاضا مدیریت شده است.

وی تصریح کرد: بر این اساس واحد‌هایی که اقدام به تولید ماسک می‌کنند شناسایی شدند که باید از سازمان غذا و دارو مجوز تولید بگیرند و پس از کسب مجوز، حواله به آن‌ها اختصاص داده می‌شود و می‌توانند از کارخانه، پارچه را تحویل بگیرند.

شیرازی با بیان اینکه حدود ۱۰ روز است که این فرایند برای جلوگیری از افزایش قیمت در حال انجام است، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان با حواله‌ای که در اختیار دارند پارچه با قیمت مصوب در اختیارشان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ماسک و مواد اولیه تولید ماسک در اولویت بازرسی‌ها قرار گرفت


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اصناف اخبار اقتصادی مواد اولیه تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در جلسه با فعالان اقتصادی حوزه پوشاک در خوزستان، اظهار کرد: یکی از ضعف‌های شهرک‌های صنعتی استان عدم توجه کافی به موضوع پوشاک و سیاستگذاری مناسب برای رفع مشکلات این حوزه است در حالی که به صورت جدی نیازمند آموزش و تلاش جدی برای توسعه کسب و کار در این بخش هستیم.

وی افزود: حمایت از کسب و کار‌های خانگی در زمینه پوشاک نیز می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات این بخش را برطرف و به رفع مشکلات اشتغال در استان نیز کمک شایانی کند.


حسینی محراب ادامه داد: همچنین صنایع موجود در استان باید اقلام مورد نیاز خود را در زمینه پوشاک از داخل استان تهیه کنند و در این زمینه بار‌ها صحبت‌های لازم را در جلسات متعدد مطرح کرده ایم.

استاندار خوزستان اضافه کرد: سرمایه گذاران خوزستانی در بخش پوشاک در صورتی که برای تولید انبوه محصولات آمادگی و ظرفیت لازم را داشته باشند ما نیز از آن‌ها حمایت‌های لازم را خواهیم داشت.

وی می‌گوید: با هماهنگی‌های لازم در روز‌های آینده اداره صنعت و معدن، تامین اجتماعی، فنی و حرفه ای، کمیته امداد و بهزیستی خوزستان برای تامین نیرو به بخش خصوصی کمک خواهند کرد تا مشکلات کمبود نیروی این مجموعه‌ها نیز برطرف شود.

حسینی محراب گفت: صندوق کارآفرینی امید خوزستان نیز اعلام آمادگی کردند تا از کسب و کار‌های خرد در صنعت پوشاک در استان حمایت کنند.

استاندار خوزستان در این جلسه ابراز امیدواری کرد که به زودی شرایط لازم برای ایجاد فضای کسب و کار در شهرک‌های صنعتی، تامین نیروی انسانی بخش خصوصی و تهیه اقلام مورد نیاز شرکت‌ها و صنایع از داخل استان فراهم شود.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • قانون عدم الزام بیمه مجدد شاغلین فصلی در استان اردبیل قابل اجرا است
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • همکاری ازکی‌وام و بانی‌مد؛ تسهیل خرید اعتباری برای کاربران
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است