Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@03:57:37 GMT

ماجرای کشف شربت درمان کرونا در مازندران

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۴۲۳۹

ماجرای کشف شربت درمان کرونا در مازندران

خبرگزاری فارس: مینو محرز در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران، در واکنش به ساخت شربت درمان کرونا در مازندران گفت: به زودی شاهد تعداد زیادی از این شایعات و افراد سودجو خواهیم بود که از استیصال مردم سوء استفاده می‌کنند. اگر درمانی کشف شود، این درمان ابتدا در کمیته کشوری درمان مطرح و صحت آن تایید شده و پس از درج در پروتکل جهت درمان استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینفودمی مردم را بسیار آزار میدهد. تاکید می‌کنم که درمانی برای کووید-۱۹ تا به این لحظه وجود ندارد و مردم از توجه به شایعات خودداری کنند. همچنین دارو‌های گیاهی و سنتی نیز هیچ تاثیری بر روند درمان این بیماری ندارند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره وضعیت شیوع این بیماری گفت: سرعت انتقال این ویروس افزایش یافته است و با بیشتر شدن تجمعات، وضعیت بدتر خواهد شد. در تمام جهان پس از سفید شدن وضعیت با بازگشایی رستوران‌ها و سالن‌های ورزشی مخالفت شده است، زیرا این دو مکان بسته هستند و حتی حضور طولانی مدت به همراه ماسک در مکان‌های بسته، هم می‌تواند منجر به ابتلا به این بیماری شود.

محرز با اشاره به اینکه ما در برابر دیگران مسئول هستیم از مردم خواهش کرد از حضور در تجمعات خودداری کنند. با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم، خطر این بیماری بیشتر حس می‌شود. دیگر در بیمارستان‌ها تخت خالی وجود ندارد و تعداد پزشکان و پرستاران مبتلا شده به این بیماری، روز به روز افزایش میابد. نیاز به همکاری مردم داریم تا بتوانیم این وضعیت را ساماندهی کنیم.

وی تاکید کرد: لزوم بر استفاده از ماسک هر روز بیشتر حس می‌شود. لازم نیست از ماسک‌های گران قیمت استفاده کرد. می‌توان از ماسک پارچه‌ای دولایه استفاده کرد و پس از سه ساعت آن را شست. هرگز نباید با روی بیرونی ماسک تماس برقرار کرد.

این مقام مسؤول در ارتباط با ساخت واکسن کرونا در کشورمان اظهار داشت: در ایران نیز اقداماتی با حضور جوانان باهوش برای ساخت واکسن انجام شده است و به نتایج خوبی رسیده ایم. همچنین دارو‌های کمک کننده نیز در حال ساخت هستند.

عضو ستادملی کرونا درباره سرایت این بیماری از مبتلایان بی علامت به انسان‌های سالم گفت: توجه داشته باشید که ممکن است ما در جمعی در فضای سربسته باشیم از ماسک هم استفاده کنیم، اما باز هم مبتلا به بیماری شویم. در حال حاضر با قدرت سرایت بالای ویروس، ممکن است در هر لحظه به این بیماری مبتلا شویم و بدون آگاهی به دیگران انتقال دهیم. چون بسیاری از افراد بی علامت هستند و به راحتی می‌توانند این بیماری را سرایت دهند.

محرز در توضیح دارو‌های مورد استفاده در درمان و کاهش التهابات کرونا گفت: دارو‌های ازیترومایسین، بروم هگزین و ناپروکسن از جمله دارو‌های به روز در زمینه درمان این بیماری هستند و بیمار می‌تواند پس از گذراندن دوران نقاهت بدون نیاز به تست دوباره به زندگی معمولی بازگردند.

وی درباره تست‌های رایج در تشخیص کرونا اظهار داشت: تست سرولوژی، تست مناسب و قابل استنادی برای تشخیص کووید-۱۹ نیست و تنها تست PCR پیشنهاد می‌شود. معمولا افراد مبتلا شده به این بیماری که علامت مختصر دارند، باید زیر نظر پزشک و تحت کنترل باشند تا در صورت بروز علائم بیشتر سریعا تحت درمان قرار گیرند، اما کسانیکه در ابتدا علامتی ندارند معمولا تا پایان دوره کرونا همچنان بی علامت خواهند ماند. آن‌ها می‌توانند پس از ۱۰ روز به محل کار خود بازگردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: شربت درمان کرونا مینو محرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: پس از معرفی ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری صعب‌العلاج، ۱۸ میلیارد تومان در زمینه این بیماری‌ها پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی بیمه تأمین اجتماعی یزد، حامد هاتفی با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت اظهار کرد: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملاً رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب‌العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزو ۵ استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

کد خبر 747042

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • ماجرای پرسه توله شیر در خانه مرد ساروی چیست؟
  • ماجرای پرسه توله شیر در خانه باغ چه بود؟