Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-23@09:10:05 GMT

افزایش سریالی قیمت لبنیات در بازار

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۵۳۴۰

افزایش سریالی قیمت لبنیات در بازار

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها افزایش قیمت لبنیات و فرآورده‌های لبنی در بازار‌های مختلف کشور به وضوح مشاهده می‌شود به طوری که قیمت برخی از اقلام مانند ماست کم چرب ظرف مدت ۱۰ روز از ۲۶۹ هزار ریال به ۲۹۰ هزار ریال رسیده که این حجم از افزایش قیمت برای یک کالا که در ماه‌های گذشته نیز افزیش قیمت را به خود دیده بود، جای تامل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت سریالی محصولات لبنی توسط تولید کنندگان و عرضه کنندگان این اقلام به یک عادت تبدیل شده و مصرف کننده در هر ماه باید منتظر اعلام قیمت جدید از سوی آن‌ها برای تامین و خرید مایحتاج خود باشد.

این افزایش قیمت لبنیات فقط برای ماست نیست و در یخچال‌های فروشگاه‌ها شاهد بالا رفتن قیمت پنیر، کره، شیر، شیر کاکائو و دوغ هم هستیم.

متاسفانه مدتی است که عدم نظارت دستگاه‌های متولی بر بازار‌های مختلف باعث ایجاد بی نظمی در این فضا شده و شاهد این هستیم که عرضه کنندگان اقلام غذایی آنطور که دلشان می‌خواهد بدون بررسی کارشناسانه و بی توجهی به نرخ گذاری‌های نهاد‌های قیمت گذار، اقدام به افزایش نرخ محصولات خود کرده و آن را در بازار عرضه می‌کنند.

سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در آخرین اظهار نظر خود درباره علت افزایش قیمت محصولات لبنی در بازار‌های مختلف کشور از سوی یک شرکت تولید کننده لبنیات، گفت: مجوز افزایش قیمت محصولات از جمله لبنیات باید از سوی سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان صادر شود.

او با بیان اینکه این افزایش قیمت تخلف است، گفت: هر ساله از ابتدای سال شاهد افزایش قیمت تحمیلی برخی از محصولات از سوی کارخانجات هستیم.

رایگانی افزود: در این مواقع می‌طلبد متولیان امر در سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان از ابتدای سال روند افزایش قیمت را به صورت قانونی به تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و مراجع رسیدگی اعلام کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه آنچه که در حال حاضر شاهد هستیم این است که کارخانجات قیمت را بالا می‌برند و بعد از آن در مورد آن بحث و بررسی صورت می‌گیرد، ادامه داد: از نگاه ما این عمل گرانفروشی است و ما منتظر اعلام تخلف از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان هستیم.

رایگانی گفت: در مقاطعی که همکاران ما در سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اعلام تخلف کردند، به جرم‌های سنگینی رسیدگی شد.

با توجه به اظهارات سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، اینطور برداشت می‌شود که نظارت بر بازار و ایجاد بی نظمی و افزایش بی رویه محصولات غذایی مختلف و هم چنین گزارش وقوع تخلف گران فروشی به سازمان تعزیرات حکومتی، توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان صورت نمی‌گیرد.

حال این سوال در اذهان عمومی ایجاد می‌شود که متصدیان امر در این سازمان روزانه به چه کاری غیر از نظارت بر بازار و قیمت گذاری اقلام مشغول هستند که بازار موادغذایی به خصوص لبنیات اینگونه به حال خود رها شده است؟

بیشترین ضربه در قبل افزایش موادغذایی را مصرف کنندگان می‌بینند که بدون هیچ دلیل قانع کننده‌ای برای افزایش بی رویه محصولات غذایی، مجبور به تهیه و مصرف آن هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه، لبنیات ضامن سلامتی بدن است و مصرف شیر، ماست و دیگر فرآورده‌های لبنی را در وعده‌های مختلف غذایی به مردم توصیه می‌کنند، اما از سوی دیگر با وجود افزایش قیمت این محصولات و وضع معیشتی قشر ضعیف و کم درآمد جامعه، تهیه و استفاده از آن برای این افراد سخت و دشوار است به طوریکه در برخی موارد شاهد این هستیم که تعداد قابل توجهی از خانواده‌ها ماهی یکبار از شیر و ماست استفاده می‌کنند و سرپرست خانوار قدرت خریداری این اقلام را ندارد.

با این وجود باید متصدیان سازمان‌های متولی قیمت گذار بر اقلام مانند سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و ستاد تنظیم بازار به موضوع لبنیات ورود کنند و از پشت میز نشینی خارج شوند و با ورود به بازار‌های مختلف سری هم به روند عرضه محصولات لبنی و نحوه فروش این اقلام که جای خالیشان در سبد غذایی مردم به شدت حس می‌شود، بزنند.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان تعزیرات حکومتی بازار های مختلف سازمان حمایت مصرف کنندگان تولید کنندگان افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول

همزمان با اولین روز اردیبهشت امسال و کاهش محسوس نرخ ارز در روزهای گذشته، امروز قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد تا ۵۰ میلیون نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل پایین آمد.

به گزارش مشرق، سورن پلاس بنزینی مدل ۱۴۰۲ امروز شنبه اول اردیبهشت ریزش قیمت ۵۰ میلیونی را نسبت به خریدوفروش‌های هفته قبل تجربه می‌کند و از این حیث متحمل بیشترین افت قیمت در اولین روز معاملاتی هفته شده است.

قیمت سورن پلاس بنزینی در بازار آزاد ۶۳۵ میلیون تومان است و سورن پلاس دوگانه‌سوز که ۸۳۵ میلیون تومان قیمت خورده، ۴۰ میلیون ارزان شده است. مثل دنا پلاس اتوماتیک که با همین میزان کاهش قیمت، حالا دقیقا یک میلیارد در بازار آزاد ارزش دارد.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای با کاهش ۳۰ میلیونی به یک میلیارد و ۸۰ میلیون تقلیل پیدا کرد و امروز ۱۵ میلیون از قیمت ۲۰۷ دنده‌ای، رانا پلاس و پارس سال XU۷p کم شده است. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۳۰ فروردین ۱۴۰۳

۳۰ فروردین ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۷۵ میلیون تومان

۸۳۵ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۸۵ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس مدل ۱۴۰۲

۸۴۰ میلیون تومان

۸۴۰ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ مدل ۱۴۰۲

۹۴۰ میلیون تومان

۹۴۰ میلیون تومان

دنا پلاس توربو اتوماتیک مدل ۱۴۰۲

یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان

یک میلیارد تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۹۰ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۷۰۵ میلیون تومان

۶۹۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۳۵ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۶۵ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۷۲۰ میلیون تومان

۷۲۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۳۵ میلیون تومان

۸۲۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۸۵ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول
  • کم فروشی و گران‌فروشی محصولات سلامت‌محور خط قرمز است
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راهنمای کامل خرید آجرنما در سال 1403 + قیمت
  • محصولات لبنی کم چرب واقعا سالم‌ترند؟
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • نانو حباب‌ها معجزه‌ای کوچک در صنعت لبنیات
  • قیمت روز محصولات سایپا شنبه یک اردیببهشت ۱۴۰۳