Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عزیز امانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت بیشتر میوه های تابستانه به خصوص میوه های هسته دار از خرداد ماه در سطح ۱۷ هزار و ۵۸۰ هکتار از باغ های بارور استان آغاز شده‌ است.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۷۹ هکتار نیز از باغ‌های هسته‌دار در حال حاضر به مرحله باردهی نرسیده اند، اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد از محصول گیلاس و آلبالو برداشت و برداشت ارقام زردآلو ، آلو و هلو نیز آغاز شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵ درصد سطح زیر کشت باغ‌های هسته دار در شهرستان ارومیه واقع شده، گفت: در مجموع تولید میوه های هسته دار در سطح استان نسبت به پارسال حدود ۱۱درصد افزایش دارد.

امانی با اشاره به اینکه طبق برآوردهای انجام شده، بیشترین افزایش برداشت میوه های هسته دار در تولید هلو، شلیل و آلو پیش بینی می‌شود، افزود: این رشد تولید ناشی از افزایش سطح کشت و مساعد بودن شرایط آب و هوایی در زمان شکوفه دادن این محصولات است.

وی بیان کرد: هلو، شلیل، آلبالو، گیلاس، آلو و زردآلو مهمترین محصولات هسته دار تولیدی در آذربایجان‌غربی است.

وی ادامه داد: بیشترین سطح باغات هسته دار در شهرستان های ارومیه، میاندوآب، اشنویه، مهاباد، خوی و سلماس واقع شده‌است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: امسال وضعیت فروش محصولات هسته دار مطلوب بوده و صادرات این محصولات به خارج کشور از روند خوبی برخوردار است.

آذربایجان‌غربی دارای ۱۲۰ هزار باغ میوه است، سیب، انگور، زردآلو، هلو، گیلاس، آلو از جمله این میوه ها هستند، همه ساله برداشت محصولات هسته دار در آذربایجان غربی از خرداد شروع و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد،برداشت ارقام دیر رس آنها تا نیمه اول مهرماه به طول می انجامد.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارومیه اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه اراضی کشاورزی آذربایجان غربی ارومیه اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

وی اضافه کرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است
  • آماده شدن ۱۴ سیلو برای خرید گندم در آذربایجان‌غربی
  • ظرفیت سازی برای خرید بیش یک میلون تُن گندم در آذربایجان غربی
  • ۱۴ سیلو برای خریدگندم در آذربایجان‌غربی آماده شده است
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • برداشت بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری ازباغات سیستان و بلوچستان
  • فعالیت شبکه فن بازار در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی 
  • آیین گرامیداشت روز ملی گندم و نان در آذربایجان غربی برگزار می شود