Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت: 28 سوگواره دانش آموزی تا پایان ماه محرم در شبکه شاد به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «سیدرضا حسینی» صبح امروز (سه شنبه 7 مرداد) در کارگروه قرآن ستاد محرم استان گلستان اظهار کرد: شبکه دانش آموزی شاد به طور کلی در اختیار آموزش و پرورش است و در استان گلستان بالغ بر 300 هزار نفر از دانش آموزان از این طریق با معلمان خود در ارتباط هستند و می توانیم تولیدات محتوای قرآن و عترت را می توانیم از طریق شبکه شاد به دانش آموزان عرضه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: 28 سوگواره دانش آموزی تا پایان ماه محرم در شبکه شاد به صورت مجازی برگزار می شود.

 

حسینی یادآور شد: سوگوار «احلی من العسل» و سوگواره «نوگلان حسینی» را در شبکه مجازی برگزار می کنیم.

 

وی با بیان اینکه آموزش تعزیه با رویکرد قرآنی از دیگر موضوعاتی است که می توانیم در فضای مجازی آموزش دهیم، خاطرنشان کرد: این آمادگی داریم در بخش های مختلف بتوانیم محتوای قرآنی را به دانش آموزان عرضه کنیم.

 

رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش گلستان خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش گلستان این آمادگی داریم که ضمن کمک به فعالیت های قرآنی از تولید محتوای سایر دستگاه های اجرایی برای عرضه آن در شبکه شاد بهره ببریم.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبکه شاد سوگواره حسینی محرم حسینی حسینی آموزش و پرورش شبکه شاد دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت



آقای حسام پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: جشنواره ملی کتاب رشد در بیست و یک دوره گذشته خود بیش از ۱۰۰ هزار کتاب را ارزیابی و از این بین، بیش از ۳۰ هزار کتاب موفق را انتخاب کرده است.
وی افزود: کتاب‌هایی که موفق به دریافت نشان رشد شده‌اند در سامانه سامان کتاب به نشانی samanketab.roshd.ir در اختیار خانواده‌ها و فعالان فرهنگی و آموزشی قرار گرفته است.
وی افزود: آموزش و پرورش برای این که بتواند نقش حکمرانی در محتوا‌های تولید شده توسط بخش‌های دولتی و غیردولتی را به صورت جدی ایفا کند در سال ۱۳۸۹ مصوبه‌ای در هشتصدوبیست و هشتمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با موضوع ساماندهی منابع آموزشی و تربیتی را تصویب کرد و برخی از رویداد‌ها و فعالیت‌های مرتبط همچون جشنواره ملی کتاب رشد ذیل این مصوبه ساماندهی شد.
معاون ساماندهی منابع آموزشی گفت: با توجه به این مصوبه، تنها منابعی اجازه ورود به کتابخانه‌های مراکز آموزشی و مدارس را دارند که استاندارد‌های مورد نظر وزارت آموزش و پرورش را کسب کنند.
وی افزود: این امکان برای ناشران و نویسندگان کودک و نوجوان فراهم شده است تا آثار تولیدی خود را برای دبیرخانه این مصوبه ارسال نمایند، آثاری که موفق به دریافت «نشان رشد» وزارت آموزش و پرورش شوند امکان ورود به کتابخانه‌های مدارس و کتابخانه‌های کلاسی را پیدا می‌کنند.
آقای حسام پور افزود: جشنواره ملی کتاب رشد، از جمله دغدغه‌مندی‌های مهم وزارت آموزش و پرورش در انتخاب و به‌گزینی کتاب‌های دارای استاندارد‌های آموزشی و تربیتی برای کودکان و نوجوانان است.
معاون ساماندهی منابع آموزشی افزود: با توجه به این که متولی اصلی بحث آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان تا پایان دوران آموزش عمومی، وزارت آموزش و پرورش است و با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند برنامه درسی ملی به عنوان اسناد تحولی این حوزه، پیرایش و ساماندهی محتوا‌های پیرامون کتب درسی که به نحوی فضای آمورش و تربیت را متأثر می‌سازند باید توسط وزارت آموزش و پرورش طراحی و تدبیر شود.

دبیر بیست و یکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد افزود: بیست و یکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد، کتاب‌های آموزشی تربیتی ناشران را که در طی فرایند یک سال موفق به دریافت نشان رشد شده‌اند در ۱۴ محور مورد ارزیابی نهایی قرار داده است. این محور‌ها در سه بخش کلان موضوعی شامل: آثار آفرینش ادبی و هنری و آثار مطالعات تبیینی و ترویجی و آثار حوزه دانش‌افزایی و کمک آموزشی و مهارتی تقسیم‌بندی شد.

وی درباره بهبود کتاب‌های آموزشی و تربیتی و کمک آموزشی هم گفت: باید نهاد‌هایی که در حوزه برنامه‌ریزی و سیاستگذاری محتوا‌های کودک و نوجوان دارای مسئولیت هستند با یکدیگر ارتباط فرایندی داشته باشند تا هم‌افزایی و اثرگذاری بهتری صورت پذیرد.
آقای حسام پور گفت: در این خصوص لازم است در حوزه ترویج و توزیع محتوا‌های تولیدی کودک و نوجوان توسط بخش‌های مرتبط اقدامات مؤثرتری صورت پذیرد.
آخرین جشنواره کتاب‌های رشد در تاریخ ۱۶ اسفند ماه معرفی شدند.

دیگر خبرها

  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • برگزاری محفل انس با قرآن در بافق
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • طراحی شبیه‌ساز آموزش پزشکی با قابلیت ویزیت مجازی بیماران
  • سازمان دانش آموزی یک مجموعه منظم، برنامه محور و منسجم در بُعد تربیتی و پرورشی است
  • سازمان دانش‌آموزی، بستری برای حضور اجتماعی ومسئولیت‌پذیری دانش آموزان
  • برگزاری مسابقه حفظ جز سی‌ام قرآن کریم ویژه سوادآموزان کردستان
  • سند دار شدن اردوگاه‌های دانش آموزی شهیدان رجایی و باهنر کوهپایه
  • بیش از ۶۵٠ ملک آموزش وپرورش استان کرمان مستندسازی شد