Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان نائب رئیس شورای هیئات مذهبی کشور با تاکید بر این‌که باید در هیئات مذهبی توجه بیشتری به نقش بانوان داشته باشیم، گفت: برون‌سپاری فعالیت‌ها به هیئات مذهبی موجب کاهش هزینه‌های فرهنگی می‌شود.

حجت‌الاسلام روح‌الدین دریکوند در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت هیئات مذهبی به‌عنوان سمن‌های دینی برای بهبود فرآیند تبلیغی، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و شروع ویروس کرونا برنامه‌ها و فعالیت‌های هیئات مذهبی در ایام محرم باید با رعایت کامل پُروتکل‌های بهداشتی و ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر اینکه بدون شک هیئات مذهبی بهترین ابزار تبلیغی برای تعمیق باورهای دینی هستند و هر جا کار به‌صورت هیئتی انجام شده، بهترین نتیجه ایجاد شده است‌، اضافه کرد: آن‌چه می‌تواند به فعال‌سازی سمن‌ها کمک کند، نخست وضع قوانین بودجه‌ای و تعریف ردیف بودجه برای هیئات مذهبی است، چرا که هیئات مذهبی بودجه مشخص و تخصیص اعتبارات خاص ندارند.

دریکوند با اشاره به این‌که روش دیگری که می‌تواند به بهبود عملکرد فعالیت‌ هیئات مذهبی در فرایند تبلیغی در لرستان کمک کند، تشکیل ستاد مشارکت‌های مردمی برای افزایش راندمان کاری سمن‌های دینی است، تصریح کرد: هزینه‌های قطره‌چکانی نمی‌تواند پاسخگوی وظایف سمن‌های دینی باشد این در حالی‌است که آن‌چه می‌تواند کیفیت‌بخشی فعالیت هیئات مذهبی در حوزه تبلیغ کمک کند دسته‌بندی و درجه‌بندی سمن‌ها با استفاده از یک ارزیابی جامع است چراکه زمانی‌که ملاک تزریق بودجه یا مشوق‌ها، کارآمدی و خلاقیت سمن‌ها باشد، یک رقابت تبلیغی در بین هیئات مذهبی ایجاد می شود لکن، ارزیابی سمن‌ها باید بر مبنای صحیح و توام با عدالت باشد.

رئیس شورای هیئات مذهبی لرستان با تاکید بر این‌که آن‌چه می‌تواند هیئات مذهبی را در فرایند تبلیغی یاری دهد، جدیت در تشکیل کمیته‌ها و ستادهای استانی در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها  در مناسبت‌های گوناگون مذهبی مانند اربعین است بر استفاده بهینه از ظرفیت جوانان و نوجوانان در هیئات مذهبی تاکید کرد و گفت: در هیئات مذهبی جای خالی ستادها و کمیته‌های بانوان احساس می‌شود.

وی با ذکر این مطلب که دستگاه‌های تبلیغی و دست‌اندرکار فعالیت‌های هیئات مذهبی با توجه به نیازهای هیئات مذهبی بخشی از فعالیت‌های اداری را به سمن‌ها واگذار کنند، ادامه داد: به‌معنای دیگر برون‌سپاری فعالیت‌های دینی به سمن‌ها، علاوه‌بر این‌که کیفیت کار را بالا می‌برد موجب کاهش بالای هزینه‌های فرهنگی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هیئت مذهبی هیئات مذهبی فعالیت ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی خضری صبح دوشنبه در نشست با بخشدار ویژه خارگ اظهار داشت: حوزه‌های علمیه از اساسی‌ترین و کاربردی‌ترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی در جامعه هستند که نقش بارزی در ارتقای امنیت اخلاقی و سلامت جامعه دارند.

وی افزود: ارتقای فضای دینی و انقلابی نیازمند ارتباط بیش‌ازپیش با حوزه‌های علمیه است.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان بوشهر تصریح کرد: گسترش منابع پایدار ضرورت دارد، و آمادگی لازم جهت زمینه‌های تعامل بیشتر در سطح جزیره خارگ را داریم.

نقش روحانیت در تقویت باورهای مردم

در ادامه این نشست محمدرضا دشتی زاده بخشدار ویژه خارگ نیز اظهار داشت: نقش علما و روحانیت در فرهنگ سازی و رشد و اعتلای مبانی دینی و اخلاقی جامعه بسیار مهم و بی بدیل است به نحوی که تبیین درست و دقیق حقیقت اسلام، معارف اهل بیت (ع) و انقلاب برای مردم به خصوص نسل جوان به عنوان یکی از وظایف محوری روحانیون، بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کند.

وی افزود: روحانیت قدیمی‌ترین نهادی است که توانسته نقش هدایت جامعه را در حوزه‌های مختلف اخلاقی، تربیتی، اجتماعی و سیاسی و تقویت باورهای مردم به خوبی ایفا کند.

بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری حوزه‌های علمیه همواره پیشتاز و هدایت گر جامعه در پیروزی و حراست از دستاوردهای اصیل و ناب انقلاب اسلامی است و ما از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح تعامل و همکاری سازنده در سطح جزیره استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 6085446

دیگر خبرها

  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • از فعالیت تبلیغی علیه نظام تا تشویق نسل جوان به فساد و فحشا
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • انتصاب مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت
  • دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است
  • مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت منصوب شد
  • اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو ملت ایران و پاکستان زمینه‌ساز تعمیق روابط دو کشور است
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است
  • حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند