Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از خریداری و نصب ۶ دستگاه اکسیژن‌ساز برای رفع مشکل کمبود اکسیژن در سرویس‌دهی به بیماران کرونایی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان رشید حیدری‌مقدم ظهر امروز در جمع خبرنگاران یکی از مهمترین دغدغه‌های درمان بیماران کرونایی و تنفسی را تأمین اکسیژن برای آنان دانست و اظهار کرد: به دلیل بحرانی که به علت کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز در کشور و در استان همدان رخ داد تلاش‌های بسیاری توسط همکاران ستادی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌های مختلف استان برای بهبود شرایط انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط بحرانی به تأمین ۶ دستگاه اکسیژن ساز ۳۵۰ تا ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان‌ها نیاز بود، گفت: مرکز آموزشی درمانی سینا (فرشچیان) به عنوان مرکز اصلی پذیرش بیماران کرونایی در اولویت نخست بهره‌برداری از دستگاه اکسیژن‌ساژ بود که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در دو هفته گذشته این دستگاه نصب و بهره‌برداری شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا افزود: طبق اولویت‌بندی‌ها در مرحله دوم کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی رفع شد، همچنین مرکز آموزشی درمانی بعثت سومین بیمارستانی بود که دستگاه اکسیژن‌ساز در آن نصب شده است و این در حالی است که کاهش اکسیژن مورد نیاز در ایام بروز کرونا به کمک تعداد قابل توجهی کپسول جبران می‌شد.

وی با یادآوری اینکه ملایر پشتیبان جنوب استان در مباحث بهداشتی و درمانی و به ویژه مقابله با کرونا محسوب می‌شود گفت: بیمارستان امام حسین (ع) ملایر در زمینه بهره‌مندی از دستگاه اکسیژن‌ساز پشتیبانی شده است و پیش از این نیز دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری در بیمارستان مهر شهرستان ملایر نصب شده بود.

حیدری‌مقدم افزود: دستگاه اکسیژن‌ساز بیمارستان امام رضا کبودراهنگ‌(ع) نیز در حال نصب است و در یک یا دو هفته آینده راه‌اندازی می‌شود.

وی تصریح کرد: با نصب ۶ دستگاه اکسیژن‌ساز دغدغه چندانی برای آینده وجود ندارد و اگر تداخل بین‌ دو بیماری کرونا و آنفلوآنزا در فصل پاییز اتفاق بیافتد بخش عمده ای از دغدغه‌ها مشکل کمبود اکسیژن و سرویس‌دهی به بیماران رفع می‌شود.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با یادآوری اینکه برای تأمین ۶ دستگاه اکسیژن ساز مبلغ ۱۰ میلیارد تومان از منابع دانشگاه علوم پزشکی صرف شده است، ابراز امیدواری کرد که با خریداری این دستگاه‌ها بیماران با وضعیت عمومی بهتری از مراکز درمانی خارج شوند و میزان ابتلای مردم به بیماری کرونا کاهش یابد.

وی خطاب به هم‌استانی‌ها تاکید کرد که کرونا تمام نشده است و امروزه به عنوان مهمترین معضل در حوزه سلامت دنیا مطرح است به طوری که علائم آن همواره در حال تغییر است و از تنگی نفس و تب به مشکلات گوارشی، خستگی، کوفتگی و بدن درد تغییر کرده است.

حیدری‌مقدم استفاده از ماسک را عامل مهم کنترل بیماری کرونا دانست و اظهار کرد: مردم به هیچ عنوان نباید بدون ماسک در اماکن عمومی حاضر شوند و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، توجه به بهداشت فردی شامل شستشوی دست‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشت فردی و پرهیز از حضور در مراسم با تجمع بیش از ۱۰ نفر باید همواره مورد توجه باشد. 

وی خاطر‌نشان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده بیش از ۹۲ درصد از موارد مبتلا به کرونا در دورهمی‌های خانوادگی و مراسم عروسی و عزاداری رخ داده است.

انتهای پیام/ 89050/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان دانشگاه علوم پزشکی دستگاه اکسیژن ساز بیمار کرونایی ۶ دستگاه اکسیژن ساز دانشگاه علوم پزشکی بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهرداد آهکی گفت: هدف از معاینه فنی خودرو‌های سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محور‌های مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا کند.

او با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در استان همدان تصریح کرد: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودرآهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به‌منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در این استان مراجعه کرده درحالی‌که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

مهرداد آهکی افزود: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده اند.

او تصریح کرد: در مراکز فوق‌الذکر، علاوه بر بازدید‌های ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها، چراغ‌ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک‌ها، درب‌ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، کیلومترشمار و تست نور انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • راه اندازی دستگاه پیشرفته پلاکت خون در پایگاه انتقال خون خوی
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان
  • دستگاه کارتن‌سازی جان یک کارگر را گرفت
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • دستگاه کارتن سازی جان مرد همدانی را گرفت
  • مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 
  • معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​