Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تمام بیماران بستری در بیمارستان‌‌ها از داروی ضد انعقادی خون استفاده می‌‌کنند و اگر میزان لخته خون بیشتر از حالت عادی باشد دوز مصرف این دارو افزایش پیدا می‌‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزای تسنیم؛ قاسم جان بابایی با اشاره به داروهای مصرفی ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی کشور اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور پروتکل‌‌های درمانی و دارویی برای مقابله با این بیماری مخصوص بیماران مبتلا به کرونا از همان ابتدا تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه داروهای ضد ویروسی و التهابی در بیمارستان جهت تجویز به بیماران کرونایی در دسترس قرار گرفته است.

وی افزود: تمام بیماران بستری در بیمارستان‌‌ها از داروی ضد انعقادی خون استفاده می‌‌کنند و اگر میزان لخته خون بیشتر از حالت عادی باشد دوز مصرف این دارو افزایش پیدا می‌‌کند.

جان‌بابایی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر مشکلی از نظر داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی در بیمارستان‌‌های سراسر کشور وجود ندارد و اقلام دارویی مورد نیاز با تجویز پزشک در اختیار بیماران قرار می‌‌گیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به روی آوردن برخی از خانواده‌‌های بیماران کرونایی به خرید داروهای گران قیمت و چند صد میلیونی بیان کرد: برخی از مردم برای درمان بیماری کرونای اعضای خانواده خود اقدام به خرید داروهای چند صد میلیونی و گران قیمت می‌‌کنند که بیماران نیازی به مصرف این داروها ندارند. میزان اثربخشی داروهای گران قیمت که برخی از مردم تقاضای تجویز آن را توسط پزشک مربوطه دارند به اثبات نرسیده است.

جان بابایی تاکید کرد: امروزه مطالعات خوبی در حوزه سلول‌های بنیادی و بحث پلاسما درمانی برای درمان بیماران کرونایی در کشور انجام شده است. پلاسمای افراد بهبود یافته را به بیماران کرونایی بستری در بیمارستان تزریق می‌‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یکی از عوارض بیماری کرونا لخته شدن خون است و ما برای پیشگیری از این موضوع داروهای ضد انعقاد خون را برای بیماران در بیمارستان تجویز می‌کنیم و در حال حاضر این اقلام دارویی جزو پروتکل‌‌های درمانی کشور است.

معاون وزیر بهداشت: هیچ داروی گیاهی و سنتی مؤثر برای درمان کرونا نداریم‌ / پاییز ‌سخت‌‌تری در راه است

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت ویروس کرونا سازمان غذا و دارو بیشتر بخوانید... بی‌‌اطلاعی ۲۹۰ میلیون نفر در جهان از ابتلای خود به عفونت‌‌های ویروسی! قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... بی‌‌اطلاعی ۲۹۰ میلیون نفر در جهان از ابتلای خود به عفونت‌‌های ویروسی! واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت ویروس کرونا سازمان غذا و دارو پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ فیلم// جنین خود را به‌بهانه "عدم تشکیل قلب" نکشید! ۲ نزاع مرگبار مرد ضایعات جمع‌کن با پسر جوان ۳ قتل راننده پژو ۴۰۵ توسط راننده ۱۸ ساله پراید ۴ آخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای ۶۱۰۰۰ آمریکایی در ۲۴ ساعت گذشته + جدول آخرین تغییرات ۵ "ایمنی گله‌ای" درباره کرونا امکان‌‌پذیر نیست ۶ کاهش ۳۷۰۰۰۰نفری موالید کشور طی ۵ سال! + جدول ۷ پلمب یک رستوران حوالی بزرگراه ارتش به دلیل هنجارشکنی ۸ مهار آتش‌سوزی جزئی در بخش غیرپزشکی یک بیمارستان + تصاویر مهمترین اخبار اجتماعی نمکی: درباره واکسن کرونا خبرهای خوشی داریم اما نمی‌خواهیم توهم‌آمیز حرف بزنیم برگزاری جشن تولد در "شرایط قرمز کرونایی" در سازمان هواشناسی کشوری! + فیلم کاهش ۳۷۰۰۰۰نفری موالید کشور طی ۵ سال! + جدول ادعای یک شرکت آمریکایی: "واکسن کرونا" را تولید کرده‌ایم! مهمترین اخبار تسنیم مرحله نهایی رزمایش موشکی و دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز آغاز شد/ به‌کارگیری ماهواره نور برای اولین بار نمکی: درباره واکسن کرونا خبرهای خوشی داریم اما نمی‌خواهیم توهم‌آمیز حرف بزنیم بلاتکلیفی جلسات ستاد راهبری جهش تولید در سازمان برنامه و بودجه/ سکان حمایت از تولید در دولت رها شد؟ روحانی: اجازه نمی‌دهیم چرخه تولید و تجارت کشور گرفتار بروکراسی و مشکلات شود «عیار ۱۵»|پیش‌بینی افزایش ۱۰۰درصدی صادرات ایران به عربستان و بحرین/ صادرات ۱۰۰میلیارد دلاری محقق می‌شود؟ درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ویروس کرونا سازمان غذا و دارو بیماران کرونایی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران بر اهمیت پوشش بیمه‌ای یکی از داروهای نوین بیماران هموفیلی تأکید کرد.

به گزارش مهر، وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری‌های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های دارو‌های عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می‌کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم؟! واقعاً دور از انصاف است برای دارو‌هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش‌تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه