Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه یک تهران گفت: بزودی مسیر‌های جدید دوچرخه‌سواری در شمال تهران به طول ۴۴ کیلومتر احداث می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک تهران درباره راه‌اندازی مسیر دوچرخه در شمال پایتخت اظهار داشت: در نشستی که با حضور صفا صبوری، معاون فنی و عمران شهرداری تهران و معاونان عمرانی و ترافیکی منطقه یک برگزار شد، سند راهبردی مسیر دوچرخه سواری شهر تهران منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در این سند بر پیاده‌راه سازی و اجرای مسیر دوچرخه در معابر شهر تهران به طول ۵۰۰ کیلومتر تاکید شد که سهم منطقه از آن ۴۴ کیلومتر طول بوده است.

موسوی فرهنگ سازی و جایگزینی حمل و نقل پاک به جای خودرو و ارتقا سطح سلامت جامعه و شهروندان به خصوص در شرایط کنونی مبارزه با ویروس کرونا را از اهم اهداف اجرای این طرح دانست و گفت: مسیر‌های اجرا شده در بین مناطق ۲۲ گانه به هم متصل و رینگ دوچرخه سواری اجرا خواهد شد.

موسوی افزود: این طرح بیشتر در معابر شرقی و غربی منطقه یک که شیب مناسب‌تری دارند اجرا می‌شود و با عقد تفاهمنامه با پلیس راهور قسمت‌هایی از سواره‌راه‌ها و پیاده‌راه‌ها با جدول‌گذاری، خط کشی، رنگ آمیزی و دیگر علائم ترافیکی جداسازی می‌شود.

موسوی تصریح کرد: در حال حاضر ۵ کیلومتر از این مسیر آماده رنگ آمیزی است که تا پایان ماه آینده چند کیلومتر دیگر به آن اضافه می‌شود.

شهردار منطقه یک خاطر نشان کرد: مسیر‌های اجرا شده در جنوب بزرگراه ارتش، خیابان خندان، خیابان باهنر (از یاسر تا دو راهی دزاشیب)، بخشی از شریعتی، ولیعصر (عج) از زعفرانیه به طرف پارک وی، اجرا شده که به صورت یک و دوطرفه است

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر شهرداری تهران شهرتهران شهرداری تهران دوچرخه سواری منطقه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات احداث ۳ پارکینگ بیمارستانی با ۱۶۵۰ ظرفیت در تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار منطقه ۶ شهر تهران جزئیات احداث ۳ پارکینگ بیمارستانی با ۱۶۵۰ ظرفیت را در جوار ۳ بیمارستان مهم تهران را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

علیرضا صادقی‌بخش در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره ساخت پارکینگ‌های بیمارستانی در منطقه 6 شهر تهران، اظهار کرد: منطقه 6 به واسطه وجود 30 بیمارستان، مراکز علمی و دانشگاهی و برخی وزارتخانه‌ها، روزانه حدود 1.5 میلیون جمعیت شناور دارد.

وی با بیان اینکه در ادبیات ترافیکی، وجود این مراکز به معنای ایجاد تقاضای سفر است، ادامه داد: یکی از مشکلاتی که سال گذشته به عنوان معضل در منطقه شناسایی شد مربوط به کسری پارکینگ‌های بیمارستانی بود؛ اگرچه احداث پارکینگ، تقاضای سفر ایجاد می‌کند اما برای اطراف بیمارستان‌های این منطقه به ویژه برای بیمارستان‌هایی مانند امام خمینی (ره) و شریعتی، وجود پارکینگ به یک ضرورت تبدیل شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار منطقه 6 شهر تهران خاطرنشان کرد: در این راستا یکی از اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته، احداث 2 پارکینگ بیمارستان‌های شریعتی و امام خمینی (ره) است که هزینه‌های آن از محل عوارض کسری پارکینگ تأمین می‌شود؛ بر این اساس شهرداری منطقه 6 حدود 1200 میلیارد تومان از عوارض کسری پارکینگ را در اعتبارات سازمان حمل و نقل و ترافیک بلوکه کرد تا صرف ساخت دو پارکینگ مذکور شود.

وی ادامه داد: زمانی که ساخت پارکینگ‌های بیمارستانی در دستور کار قرار گرفت، تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت بهداشت و شهرداری تهران امضا شد تا هر منطقه‌ای نسبت به ساخت این نوع پارکینگ اقدام کرد، ذیل این تفاهم‌نامه امور مربوطه را انجام دهد.

صادقی‌بخش با بیان اینکه برای ایجاد پارکینگ بیمارستان شریعتی از ساختمان قدیمی این بیمارستان که دیگر کارایی نداشت استفاده شد، تصریح کرد:طبق برآورد صورت گرفته، این بیمارستان حدود 1500 کسری پارکینگ دارد که با ایجاد پارکینگ مذکور حدود نیمی از نیاز آن تأمین خواهد شد؛ البته برنامه‌ای برای ایجاد پارکینگ زیرسطحی خیابان باقرخان در شمال بیمارستان شریعتی هم داریم که بخش دیگری از نیاز پارکینگ را پوشش می‌دهد.

به گفته وی، پارکینگ بیمارستان امام خمینی (ره) نیز در جنوب محوطه بیمارستانی در خیابان میرخانی قرار دارد که حدود 650 واحد پارکینگ را تأمین خواهد کرد.

ایجاد 600 واحد پارکینگ در پرتراکم‌ترین منطقه تهران

معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهردار منطقه 6 شهر تهران تصریح کرد: برای ایجاد پارکینگ بیمارستان 501 ارتش نیز توافق‌نامه‌ای امضا شده تا در محدوده زمینی که متعلق به این بیمارستان است برای احداث پارکینگ اقدام و یک ورودی از بزرگراه شهید چمران برایش ایجاد کنیم.

وی گفت: پارکینگ بیمارستان امام خمینی (ره) نهایتاً یکسال و پارکینگ بیمارستان شریعتی حدود 2 سال دیگر بهره برداری خواهد شد اما پارکینگ بیمارستان 501 به دلیل اینکه قرار است به صورت مکانیزه احداث شود طی 3 ماه دیگر راه‌اندازی می‌شود و 300 واحد ظرفیت خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تونل نوری در پیاده راه باغ فردوس پایتخت اجرا شد
  • جزئیات احداث ۳ پارکینگ بیمارستانی با ۱۶۵۰ ظرفیت در تهران
  • اسکان نوروزی در ۷ بوستان پایتخت + آدرس
  • اسکان مسافران نوروزی در ۷ بوستان پایتخت
  • فیلیپه نیستروم؛ ماجرای گدایی و اعتیاد قهرمان دوچرخه‌سواری جهان
  • دعوت از ۲ سپاهانی به اردوی تیم ملی دوچرخه سواری امید
  • ماجرای گدایی و اعتیاد قهرمان دوچرخه‌سواری جهان
  • اعلام مسیرهای ده‌گانه راهپیمایی روز قدس در پایتخت
  • ثبت هوای پاک در پایتخت
  • ۲ سپاهانی به اردوی تیم ملی دوچرخه سواری امید دعوت شدند