Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین با اشاره به اعلام آمادگی دولت برای اعطای تسهیلات به اصناف آسیب‌دیده ناشی از شیوع کرونا گفت: عملکرد دستگاه‌های اجرایی در جذب این تسهیلات ضعیف و قابل رضایت نبوده و مدیران استانی باید برای جذب این تسهیلات به‌صورت جدی‌تر عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، عیسی قبادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین در دومین نشست پیگیری جذب و پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از بیماری کرونا که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در استانداری برگزار شد، جذب حداکثری سهم استان از تسهیلات کرونا را ضروری دانست و افزود:  مدیران استانی باید برای جذب این تسهیلات به شکل ویژه وقت و انرژی بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۷۳۱ میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات اشتغال به بنگاه‌های آسیب دیده قزوین بر اثر شیوع کرونا اختصاص یافته است، اظهار داشت: شایسته نیست استانی صنعتی و کارگری مانند قزوین که به دلیل شیوع کرونا خسارات قابل توجهی را دیده است، در جذب تسهیلات معرفی شده کوتاهی کند.

قبادی اضافه کرد: هم اکنون میانگین جذب تسهیلات کرونا در کشور ۳۲ درصد است که استان قزوین تنها موفق به جذب ۱۷ درصد از این میزان شده است و باید تا نیمه مردادماه با همکاری و تعامل بیشتر بانک‌های عامل بتوانیم سهم استان را به طور کامل جذب کنیم.

این مسؤول با بیان اینکه این تسهیلات مبلغ قابل توجهی است که می‌تواند مشکلات واحدهای زیادی را مرتفع کند، تأکید کرد: هر دستگاه موظف است مشمول شدن تک تک واحدهای تحت نظارت خود از دریافت تسهیلات را اطلاع رسانی کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکثر واحدهای اقتصادی استان کوچک و متوسط هستند و در جریان شیوع کرونا دچار آسیب جدی شدند، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای صنفی باید برای جذب تسهیلات دولتی ویژه واحدهای خسارت دیده از کرونا تلاش کنند.

قبادی شناسایی واحدهای مشمول دریافت تسهیلات کرونا و معرفی صاحبان آن به بانک‌های عامل را از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های اجرایی خواند و گفت: دستگاه‌های مربوطه تا ۴۸ ساعت آینده فرصت دارند مسوولان این طرح را به معاونت اقتصادی استانداری معرفی کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین یادآور شد: بانک‌های عامل استان نیز باید نسبت به پرداخت این تسهیلات به مشمولان طبق آیین نامه همکاری داشته باشند و کم کاری در این بخش، پذیرفته نیست.

وی یادآور شد: این تسهیلات با بازپرداخت ۲ ساله، بهره بانکی ۱۲ درصد و سه ماه دوره سکون و خواب به متقاضیان واجد پرداخت خواهد شد و فرصت خوبی برای کمک به جبران خسارات کرونا به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین تسهیلات کرونا اقتصادی استانداری دستگاه های اجرایی تسهیلات کرونا اقتصادی استان جذب تسهیلات شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به وجود ۲۸۰ استاندارد ملی در حوزه نظام اداری و استخدامی گفت: امروزه بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود که برای تسریع، بهبود فرآیند، عدالت محوری، جلوگیری از فساد، رضایت مندی ارباب رجوع ، نیازمند استانداردسازی در این حوزه هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان استاندارد، میثم لطیفی با تبریک موفقیت سازمان استاندارد در دریافت صلاحیت همترازی بین‌المللی اظهار داشت: این رویداد مقدمه‌ای برای تحقق جهش تولید است چرا که زمینه توسعه تعاملات بین المللی در حوزه اقتصاد و تجارت با این صلاحیت فراهم است.

رئیس سازمان اداری استخدامی، کیفیت و بهره وری را دو روی سکه تعبیر کرد و گفت: اگر بخواهیم بهره وری را در دستگاه‌های اجرایی محقق کنیم لازم است کیفیت را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه کیفیت با استاندارد رقم می‌خورد، افزود: استاندارد برای مصرف کننده اطمینان بخش، برای تولیدکننده سودآور و برای صادرکنندگان و واردکنندگان بازار آفرین است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به وجود ۲۸۰ استاندارد ملی در حوزه نظام اداری و استخدامی گفت: امروزه بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود که برای تسریع، بهبود فرآیند، عدالت محوری، جلوگیری از فساد، رضایت مندی ارباب رجوع، نیازمند استانداردسازی در این حوزه هستیم.

وی استانداردسازی در نظام حکمرانی کشور مبتنی بر مبانی اسلامی و ارزش‌های انقلابی، را ضروری دانست و اذعان داشت: با استانداردسازی خدمات، پیچیدگی نظام اداری از بین می‌رود و خدمات به سهولت در دسترس ارباب رجوع قرار می‌گیرد.

لطیفی؛ ایجاد آزمایشگاه استاندارد خدمات را لازمه ارائه خدمات در دولت مردمی دانست و تاکید کرد: با هوشمندسازی خدمات، فرآیندها کوتاه و منطقی می‌شود و در این صورت رضایت ارباب رجوع از مراجعه به دستگاه‌های اجرایی حاصل می‌شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با بیان اینکه استاندارد، رضایت راهبردی ایجاد می‌کند تصریح کرد: آموزش استاندارد باید به عنوان سرفصل دوره‌های آموزشی در مرکز آموزش مدیریت دولتی مورد توجه قرار می‌گیرد تا افرادی که در بدو استخدام هستند بتوانند به راحتی تصمیم بگیرند همچنین کارکنان و مدیران با شناحت مفهوم استاندارد بهتر تلاش کرده و بهره وری را افزایش دهند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به اهمیت موضوع استاندارد اشاره کرد و خواستار مساعدت بیش از پیش رئیس سازمان اداری و استخدامی برای تقویت نیروی تخصصی شد.

کد خبر 746711

دیگر خبرها

  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است
  • تقوی: خوشحالی و رضایت مردم از والیبال از همه چیز مهم‌تر است
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • آمادگی دستگاه‌ های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • چهارمحال‌وبختیاری رتبه اول کشور در عملکرد محیط طبیعی و تالاب‌ها را کسب کرد
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود