Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ۲۰۰ ساعت ویژه برنامه رادیویی به مناسبت عید قربان و روز عرفه، از شبکه‌های رادیویی استانی پخش خواهد شد. تاریخ انتشار: 14:10 - 07 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۶۲۵

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، به مناسبت فرا رسیدن عید قربان و روز عرفه، ویژه برنامه‌های رادیویی مختلفی در مراکز استانی رسانه ملی تدارک دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بیش از ۲۰۰ ساعت ویژه برنامه تولید شده که همزمان همزمان با عید سعید قربان و روز عرفه پخش خواهد شد همچنین برنامه‌های زنده‌ای هم در این روز روی آنتن مراکز خواهد رفت که سهم هر شبکه حدود دو تا سه ساعت است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

در ۳۳ شبکه رادیویی استانی و رادیو زیارت همزمان روز عرفه و عید سعید قربان ویژه برنامه‌هایی با هدف افزایش نشاط و انبساط خاطر جمعی و فردی، طراحی و تولید شده است.

از جمله این برنامه‌ها می‌توان به، چون نجوای بیداری، قرار بندگی، چراغ‌های دل‌ها، بر آستان جانان، تا ملاقات خدا، راه روشن، آوای دز، صدای پای کاروان و لحظه‌های اجابت اشاره کرد که از رادیو‌های استانی شنیده می‌شوند. این ویژه برنامه ها در ساختار‌های مختلف ترکیبی، مجله ایی، مسابقه، نمایش  و میزگرد برای مخاطبان استانی تولید و پخش می‌شوند.

فضیلت و آداب عید سعید قربان و روز عرفه، معرفی مراسم و آیینهای گرامیداشت عید سعید قربان و روز عرفه در میان اقوام و مذاهب مختلف کشور، نیایش و تاثیر آن در زندگی و تحلیل موضوع قربانی در ادیان از جمله اسلام و همچنین رعایت نکات بهداشتی به ویژه در دوران شیوع بیماری کرونا، محور اصلی این برنامه‌ها خواهد بود.

پخش زنده دعای عرفه، بررسی اهمیت دعای روز عرفه در اسلام، فضایل و برکات روز عرفه را در کلام رهبر معظم انقلاب، خاطرات شیرین در عید قربان از دیگر محور‌های این برنامه‌ها به شمار می‌رود.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رسانه ملی عید قربان و روز عرفه عید سعید قربان ویژه برنامه برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند

محمدرضا باقری معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در جلسه کارگروه برش معماری فرهنگی استان قزوین با موضوع کمیته اقتصاد فرهنگی، افزایش تعداد تعاونی‌ها را کمک حال حل مشکلات استان‌ها برشمرد و گفت: تعاونی‌ها که کمک کننده در حوزه بازسازی‌ها هستند به طور ذاتی یک نوع مشارکت محسوب می‌شود و به همین جهت یکی از برنامه‌های برش معماری فرهنگی کشور باید کمک به تسهیلگری و پویایی تعاونی‌ها باشد.

باقری بیان کرد: وقتی اقتصاد فرهنگی تعریف می‌شود هر کم و کاستی باید در برنامه‌های هنری دیده و رفع شود.

معاون ستاد فرهنگی اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با تاکید بر ایجاد برند استانی و اعمال نوآوری و خلاقیت، ادامه داد: برای پویایی اقتصاد و فرهنگ در زمانی که درآمد فرهنگی پایین است، باید تغییر ذائقه مصرف کالا‌های فرهنگی در جامعه ایجاد کرد.

طیبه دهقان پور کارشناس علمی و اجرایی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای این طرح، بیان کرد: پنج گام این طرح می‌تواند حداقل ظرف مدت پنج سال بسیاری از مشکلات را حل کند.

وی ضمن مذمت مصرف گرایی که بین ایرانیان رایج است، ادامه داد: تلاش استان باید بر این باشد که اقدامات کلان فرهنگی بیشتری صورت بگیرد، همانطور که اقتصاد فرهنگی به این معناست که فرهنگ می‌تواند خود را در زمینه اقتصادی هم اداره کند.

برش‌های استانی، نقشه مهندسی فرهنگی تا پایان سال به سرانجام می‌رسد

سعید وکیلی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین هم گفت: تهیه برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی در بعضی استان‌های کشور انجام شده و در قزوین نیز گام‌هایی در این خصوص برداشته شده و دستاورد‌هایی هم به همراه داشته، اما باید تا پایان سال جاری آن را به سرانجام برسانیم.

وکیلی بیان کرد: موضوع فرهنگی یکی از اولویت‌های اصلی استان به شمار می‌رود و قرار است به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در جلسات مختلف تبادل افکار در این خصوص انجام شده است، افزود: پنج کمیته اقتصاد فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده، امور دینی، فرهنگ، هنر و رسانه و کمیته تعلیم و تربیت در این راستا تشکیل شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین در ادامه با اعلام این موضوع که بودجه فرهنگی در کشور ما کمتر از پنج درصد است، اظهار کرد: بودجه فرهنگی متاسفانه متناسب با این اولویت بندی‌ها نیست و ما باید از اهرم‌های اقتصادی مختلف استفاده کنیم.

وکیلی تاکید کرد: در اقتصاد فرهنگی باید به ۲ موضوع توجه کرد، نخست آنه در هر حرکت یا تصمیم اقتصادی پیامد‌ها و نتایج فرهنگی را در نظر بگیریم تا خدشه به آن وارد نشود و دوم اینکه نگاه اقتصادی داشته باشیم و منابع را از بخش دولتی یا خصوصی تامین کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • از فرهنگ اقوام تا تجلیل از نخبگان و فرهیختگان
  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • پای حرف شما هم استانی‌ها در بسته صدای مردم
  • برنامه رادیویی «محبت بی دریغ» از رادیو سلامت
  • مسابقه بزرگ کتابخوانی به مناسبت شهادت امام علی (ع) + جوایز ویژه
  • برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی قزوین رونمایی می‌شود
  • روایت تجربه‌ای ۲ ساله در یک جشنواره رادیویی/ من یک مادر هستم
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • برنامه‌های سفر استانی رئیس جمهور به سمنان
  • صدای زمین را بشنوید + فیلم