Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اعلام موسسه بین المللی رتبه‌بندی "فیچ ریتینگ"، رشد اقتصادی جهان در سال های آینده به دلیل رکود ناشی از بیماری کرونا ویروس، با افزایش بیکاری و کاهش سرمایه گذاری توسط شرکت ها، کاهش خواهد یافت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، براساس اعلام موسسه بین المللی رتبه‌بندی "فیچ ریتینگ"، رشد اقتصادی جهان در سال های آینده به دلیل رکود ناشی از بیماری کرونا ویروس، با افزایش بیکاری و کاهش سرمایه گذاری توسط شرکت ها، کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ده کشور پیشرفته جهان که توسط فیچ ریتینگ مورد بررسی قرار گرفته اند، شاهد کاهش متوسط رشد سالانه تولید ناخالص داخلی خود به میزان حدود 0.6 درصد در مقایسه با پیش بینی قبلی این موسسه طی 5 سال آینده خواهند بود.

نگرانی های مالی و عدم امنیت شغلی موانع اصلی بهبود وضعیت اقتصاد جهاناقتصاد جهان 126 میلیارد دلار از همه گیری ویروس کرونا ضرر کرده استصندوق بین المللی پول: رکود اقتصاد جهان بدتر از حد انتظار است

رشد بالقوه تولید آمریکا از 1.9٪ به 1.4٪، انگلیس به از 1.6٪ به 0.9٪ و منطقه یورو- که میانگین تولید آلمان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا است- از 1.2٪ به 0.7٪ تغییر یافته است.

ماکسیم دارت، مدیر تیم اقتصادی فیچ، در بیانیه ای گفت: در حالی که بیکاری در درازمدت افزایش یافته و ساعات کار و همچنین سرمایه گذاری و انباشت سرمایه کاهش می یابد، بخش تولید در جهان درپی شوک کروناویروس، آسیب های ماندگاری خواهد دید.

بر اساس این گزارش، اقتصاد جهانی در حالی وارد نیمه دوم سال 2020 شد که هنوز هم به طور گسترده توسط این بیماری همه گیر دچار رکود عمیقی است.

بنا بر پیش بینی موسسه فیچ، رکود ناشی از کرونا ویروس موجب خواهد شد که سطح تولید ناخالص داخلی در پیشرفته ترین اقتصادهای جهان حدود 3 تا 4 درصد کمتر از میزان پیش بینی شده قبل از شیوع ویروس کرونا تا اواسط دهه جاری باقی بماند.

این موسسه رتبه بندی همچنین اعلام کرد چشم انداز ضعیف انباشت سرمایه بیشترین علت کاهش رشد بالقوه اقتصادی است. بعد از موضوع کاهش سرمایه، افزایش بیکاری و کاهش متوسط ساعت کار، علل اصلی کاهش این پیش بینی محسوب می شوند.

انتهای پیام/

R1016170/P1012122/S82,7,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اقتصاد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اقتصاد پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ «عیار ۱۵»|پیش‌بینی افزایش ۱۰۰درصدی صادرات ایران به عربستان و بحرین/ صادرات ۱۰۰میلیارد دلاری محقق می‌شود؟ ۲ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۷| هشدار وقوع سیلاب ناگهانی در ۱۷ استان ۳ بی‌نیازی به فروش سهام عدالت در پی صدور کارت اعتباری برای مشمولان ۴ قیمت دلار و قیمت یورو در صرافی‌های بانکی امروز ۹۹/۰۵/۰۷|قیمت ارز در صرافی‌ها ثابت ماند/ دلار ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان ۵ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۵/۰۷|آخرین قیمت‌ها از بازار طلا و ارز/ سکه کاهشی شد ۶ ثبت‌نام ۱.۴میلیون نفر برای وام ودیعه مسکن/ سابقه سکونت ۵ساله جزو شروط ثبت‌نام نیست ۷ مرکز آمار: ایران چهارمین کشور پرتورم جهان شد/ صعود قیمت ۴۷۵ کالا با نرخ متوسط ۲۶درصد ۸ قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۵/۰۷|ادامه روندی صعودی طلا با افت ارزش دلار مهمترین اخبار اقتصادی بلاتکلیفی جلسات ستاد راهبری جهش تولید در سازمان برنامه و بودجه/ سکان حمایت از تولید در دولت رها شد؟ وقتی خودروهای رنو پلاک نمی‌شوند ثبت‌نام ۱.۴میلیون نفر برای وام ودیعه مسکن/ سابقه سکونت ۵ساله جزو شروط ثبت‌نام نیست مرکز آمار: ایران چهارمین کشور پرتورم جهان شد/ صعود قیمت ۴۷۵ کالا با نرخ متوسط ۲۶درصد مهمترین اخبار تسنیم مرحله نهایی رزمایش موشکی و دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز آغاز شد/ به‌کارگیری ماهواره نور برای اولین بار نمکی: درباره واکسن کرونا خبرهای خوشی داریم اما نمی‌خواهیم توهم‌آمیز حرف بزنیم همدستی بین المللی با توطئه «الحاق»/ وقتی اتحادیه اروپا شریک دزد و رفیق قافله می‌شود تظاهرات فلسطینیان در حمایت از موضع حماس/ هیچ امتیازی به دشمنان نمی‌دهیم بلاتکلیفی جلسات ستاد راهبری جهش تولید در سازمان برنامه و بودجه/ سکان حمایت از تولید در دولت رها شد؟ درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اقتصاد ویروس کرونا اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل رشد شاخص بورس روزهای اخیر چه بود؟

احمد اشتیاقی کارشناس بورس و اوراق بهادار درگفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص رشد دو روز اخیر بازار سرمایه گفت: رشد بازار در اثر عملکرد توامان چند عامل بود. به هر جهت در هفته‌های گذشته کاهش شدیدی داشتیم و پس از فروکش کردن تنش‌ها در خاورمیانه و کاهش احتمال درگیری مستقیم ایران و رژیم صهیونیستی بازار به نوعی در حال اصلاح خود است.

وی ادامه داد: در شرایطی که فضای غبار آلود سیاسی برطرف شده و به نظر می‌رسد که شرایط روبه آرامش می‌رود، بازار خودش را در معاملات چند روز گذشته نشان داد. علاوه بر این قیمت کامودیتی‌ها (کالا‌هایی که به صورت خام و اولیه تولید می‌شوند) روند رو به رو رشدی داشت.

اشتیاقی تاکید کرد: رقابت روز چهارشنبه هفته گذشته در بورس کالا بر سر محصولات فولاد مبارکه بر پایه دلار آزاد ۶۲ هزار استوار بود که این خود نشانه‌ای است که بازار نظر بر سود آوری از محل رشد قیمتی کامودیتی‌ها دارد. اخبار غیر رسمی نیز تصریح می‌کنند که بانک مرکزی از روند تثبیت قیمت ارزی در حال عقب نشینی است و به احتمال زیاد قیمت دلار نیمایی تا ۵۰ هزار تومان اصلاح می‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بازار از مجموعه این عوامل استقبال کرده و طی دو روز گذشته روند مثبتی در رشد شاخص بازار سرمایه شکل گرفت. روند رشد در امروز به دلیل کمبود نقدینگی متوقف شد و از همین رو می‌توان به این نتیجه رسید که انتشار اخبار جدید بورس روز‌های آرامی را داشته باشد.

اشتیاقی گفت: تثبیت شرایط سیاسی و همچنین رشد قیمت دلار نیمایی در سامانه مبادله طلا و ارز می‌تواند بازار سرمایه را به تدریج در شرایط صعودی قرار دهد. شایان ذکر است که به تدریج گزارش‌های ۱۲ ماهه شرکت‌ها نیز منتشر می‌شود و اگر‌«ای پی اس» در عدد خوبی باشد، روند رشد ادامه خواهد داشت.

تا آخر هفته بازار چگونه خواهد بود

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: با توجه به اینکه قیمت آخرین معاملات روز گذشته کمتر از قیمت پایه سهام‌ها بود امروز بازار سهام به سوی ثبات و یا اندکی کاهشی قدم بردارد. همچنین پیش بینی می‌شود که این روند تا پایان هفته ادامه خواهد یافت. شایان ذکر است که مسیر رشد بازار به تداوم آرامش در فضای سیاسی و همچنین رشد قیمت دلار نیمایی باز می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • قیمت نفت نزولی شد
  • عوامل رشد شاخص بورس روزهای اخیر چه بود؟
  • تردید‌های تداوم رشد