Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌شرقی گفت: واقعه غدیر باید به گفتمان عمومی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت‌الاسلام حسن کاملی‌فر امروز در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه غدیر شناسنامه و ‌حقیقت شیعه است، اظهار داشت: برای تبیین، تبلیغ و ترویج غدیر و فلسفه آن هرچه سرمایه‌گذاری شود جا داشته و اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سازی و استفاده از این ظرفیت را با حضور همه اقشار مردم مهم‌ترین مسأله در ایجاد نهضت همگانی و عمومی غدیر خواند.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا از همه نهادها و ادارات خواستار همکاری و تعامل بیشتر برای شناساندن فرهنگ غدیر شد و گفت: غدیرخم به عنوان مهم‌ترین مسأله جهان اسلام باید به گونه‌ای ترویج شود که همچون ایام محرم مردم بدون تبلیغ آن را برگزار کنند.

کاملی فر با بیان اینکه تجلی غدیر  ولایت فقیه است، تصریح کرد: ولایت فقیه استمرار ولایت ائمه بوده و بدون ولایت حکوئمت دینی حقیقتا ناقص است و ولایت فقیه در جمهوری اسلامی یک الگوی نوین برگرفته از غدیر و به عنوان حکومت غدیر است که در سراسر عالم تاثیرگذار بوده و باعث شده است تا مسلمانان شیعه با احساس غرور از شیعه بودن خود حرف بزنند.

وی تاکید کرد: همه ما باید غبار مظلومیت را از چهره غدیر پاک کرده و از این کار مهم غافل نشویم چراکه واقعه عاشورا نتیجه بی توجهی به غدیر بود.

حجت الاسلام کاملی فر با بیان اینکه درک جایگاه ولایت و ولی فقیه یک نعمت بزرگ است، اظهارداشت: امروز قدرت بازدارندگی کشور بخاطر نقش و تدابیر حاکمیت ولایت فقیه امکان پذیر شده است.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌شرقی را  راه اندازی پویش های مردمی در فضای مجازی، برگزاری مسابقه و دلنوشته غدیر، برپایی کارگاه های عمومی و تخصصی غدیرشناسی، ترویج حفظ خطبه غدیر از طریق مسابقه، مراسم تجلیل از سادات شهید و مدافعان حرم، طرح هر خانه یک غذا در روز عید غدیر( برای نیازمندان)، تجلیل از خادمان و برگزای همایش ویژه پیرغلامان علوی، برگزاری مسابقه کتابخوانی و نامگذاری طرحهای مهم شهرداری به نام امیرالمومنین و غدیر از جمله برنامه های دهه امامت و ولایت امسال است.

انتهای پیام/60002

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی اسلام غدیر ولایت فقیه تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز عاشورا محرم ولایت فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن افشارچی، روز سه شنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان در محل استانداری زنجان، گفت: طی دو سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی منشأ خیر و به نفع مردم است و از مدیران اجرایی در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تأثیرگذار نگاه متفاوتی داشته باشند.

استاندار زنجان گفت: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

افشارچی تاکید کرد: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی بر لزوم استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان اشاره کرد و بیان داشت: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 6086962

دیگر خبرها

  • پاسداران سرباز ولایت و انقلاب اسلامی هستند
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری